Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

QUOTE(baju @ 2013 11 29, 09:17)
sveikos,
gal atsirastu mamytes ,kurios veda vaikus i Mikalausko mokykla.Labai domina mokytoja Zilakauskiene ir kuo daugiau info apie sia mokykla.Rasykit i az labai lauksiu.Aciu.

QUOTE(Jurachka @ 2013 12 01, 23:27)
Man tai irgi labai aktualu  ax.gif

Parašysiu, kad mokykla esame tikrai patenkinti. Net labai. Valgykloje maistas geras, ko nepasakyčiau apie kai kurių kitų m-klų maistą (dičkis kitose dviejose m-klose mokėsi, tai maistas stebina blogąją prasme, bei virėjų kultūra), vaikai turi savo spinteles, jei tėvai nori. Apie jums reikiamas mokytojas nieko negaliu pasakyt.
Ai, beje, gali būti, kad nuo kitų metų bus uniformos, nes mums tėvams reikėjo pasisakyti šiuo klausimu: esame UŽ ar PRIEŠ. Žiūriu, jog dauguma kaip ir UŽ. Tad visko gali būti... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 02 gruodžio 2013 - 13:43
QUOTE(lialka @ 2013 12 02, 14:42)
Parašysiu, kad mokykla esame tikrai patenkinti. Net labai. Valgykloje maistas geras, ko nepasakyčiau apie kai kurių kitų m-klų maistą (dičkis kitose dviejose m-klose mokėsi, tai maistas stebina blogąją prasme, bei virėjų kultūra)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Visi trys baigę,bet apie valgyklą gali tik geru žodžiu paminėti.Labai pigu ir skanu.Nesuprantu kaip kitos mokyklos negali to padaryti? g.gif Mažoji Balčikonyje dabar mokosi,tai tik prisimena kaip Mikalauske buvo skanu. wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas žino, gali parekomenduoti, kokią lietuvių mokytoją, kuri privačiai apsiimtų papildomai mokyti aštuntoką?
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif Norėjau sužinoti Jūsų nuomonę apie "Ąžuolo" mokyklą. Ir mokytoją Miglę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2013 12 02, 18:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Visi trys baigę,bet apie valgyklą gali tik geru žodžiu paminėti.Labai pigu ir skanu.Nesuprantu kaip kitos mokyklos negali to padaryti? g.gif Mažoji Balčikonyje dabar mokosi,tai tik prisimena kaip Mikalauske buvo skanu. wub.gif

Aha, valgykla tai thumbup.gif Dar mano mokymosi lakais atsimenu, kaip per pamokas sėdėdavau ir galvodavau :"greičiau į valgyklą, gal kūgeliuką jau iškepė" biggrin.gif Nerealiai skanu būdavo. Dabar irgi skanu. Buvau nuėjusi, paragavau pati. Beje, kasininkė ta pati- iš mano mokymosi laikų. smile.gif

Ingrida, o Balčikonyje prasčiau maitina? ax.gif O krūvis labai didelis, ar pakenčiamas? Mums bus aktualu greitu metu, tai visai smagu būtų sužinot nors kažkiek su kuo susidurs tas mano vaikas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 06 gruodžio 2013 - 15:24
QUOTE(lialka @ 2013 12 06, 16:23)
Aha, valgykla tai  thumbup.gif Dar mano mokymosi lakais atsimenu, kaip per pamokas sėdėdavau ir galvodavau :"greičiau į valgyklą, gal kūgeliuką jau iškepė" biggrin.gif Nerealiai skanu būdavo. Dabar irgi skanu. Buvau nuėjusi, paragavau pati. Beje, kasininkė ta pati- iš mano mokymosi laikų. smile.gif

Ingrida, o Balčikonyje prasčiau maitina? ax.gif O krūvis labai didelis, ar pakenčiamas? Mums bus aktualu greitu metu, tai visai smagu būtų sužinot nors kažkiek su kuo susidurs tas mano vaikas  4u.gif

Tu žinai aš baigusi irgi tą mokyklą prieš 32 metus,valgykla nepasikeitė. biggrin.gif
Balčikonyje direktorius vis žada kažką keisti valgykloje,jau virš dešimt metų,niekas neiskeičia. g.gif
Ką aš žinau ar sunku?Na sunku.Du sūnūs jau baigę,patenkinti,kur norėjo įstojo.Dabar dukra trečiokė.Po naujų metų daug ką keičia,trečioje klasėje. ax.gif Kaip ir mergaitė neapsisprendžia dar ko nori. g.gif
Atsakyti
Gal kas kokių atsiliepimų apie M. Karkos ir A.Lipniūno m-klų būsimų pirmokų mokytojas?
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2013 12 19, 14:39)
Gal kas kokių atsiliepimų apie M. Karkos ir A.Lipniūno m-klų būsimų pirmokų mokytojas?

aha labai idomu M.karkos mokytojos ...
Atsakyti
Man įdomu Vyturio pradinukų mokytojos...
Atsakyti
Vytury Tubienė
Atsakyti
nesant dokumentus i svietimo skyriu del priemimo i pirma klase, reikia sveikatos pazymos. Ar cia tokia pat pazyma, kaip ir kasmet i darzeli reikedavo pristatyti, ar kitokia, t.y. man idom bus reikalinga odontologo isvada ar ne? Gal zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patiko @ 2014 01 13, 22:32)
nesant dokumentus i svietimo skyriu del priemimo i pirma klase, reikia sveikatos pazymos. Ar cia tokia pat pazyma, kaip ir kasmet i darzeli reikedavo pristatyti, ar kitokia, t.y. man idom bus reikalinga odontologo isvada ar ne? Gal zinot? 4u.gif

Taip, odontologo išvada reikalinga.
Atsakyti