Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

QUOTE(Elija @ 2012 04 21, 13:28)
pas Užusienienę 4u.gif o jūs?

Mes irgi smile.gif , girdėjau, kad tai gera mokytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 04 21, 14:24)
Mes irgi smile.gif , girdėjau, kad tai gera mokytoja ax.gif

tai susitiksim:)))) as nei apie viena mokytoja nieko negirdejau, tiesiog vizualiai rinkomes su vaikinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija @ 2012 04 23, 16:57)
tai susitiksim:)))) as nei apie viena mokytoja nieko negirdejau, tiesiog vizualiai rinkomes su vaikinu lotuliukas.gif

Susitiksime smile.gif Mano vaikinui irgi iš nuotraukos labiau ji patiko ax.gif, mat tamsiaplaukės jam nelabai lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė būsima penktokė. Norėjom į Paltaroką eit. Nepriėmė, nežiūrint į tai , kad vyresnė sesė ten mokosi g.gif Būtų įdomu sužinoti, ar nebėra dabar pirmumo teisės broliams/seserims į tą pačią mokyklą pakliūti?
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2012 04 25, 14:06)
Maniškė būsima penktokė. Norėjom į Paltaroką eit. Nepriėmė, nežiūrint į tai , kad vyresnė sesė ten mokosi g.gif Būtų įdomu sužinoti, ar nebėra dabar pirmumo teisės broliams/seserims į tą pačią mokyklą pakliūti?

Laikraštyje taip rašė, kad nebesuteikia pirmumo nežiūrint, kad tą mokyklą lanko broliai, sesės, ar ten dirba vaikų tėvai ax.gif
Atsakyti
Šiaip pirmumas Paltaroke yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2012 04 25, 13:52)
Laikraštyje taip rašė, kad nebesuteikia pirmumo nežiūrint, kad tą mokyklą lanko broliai, sesės, ar ten dirba vaikų tėvai ax.gif

Tai pagal ką tada? Paltarokas savo mikrorajono irgi neturi. Šitą jau išsiaiškinau švietimo skyriuje.

Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2012 04 25, 15:39)
Šiaip pirmumas Paltaroke yra rolleyes.gif

Nu vat ir aš taip galvojau. Bet, pasirodo, ne visada. Norom/nenorom peršasi išvada, kad valdo vokeliai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2012 04 25, 20:01)
Tai pagal ką tada? Paltarokas savo mikrorajono irgi neturi. Šitą jau išsiaiškinau švietimo skyriuje.

Papildyta:

Nu vat ir aš taip galvojau. Bet, pasirodo, ne visada. Norom/nenorom peršasi išvada, kad valdo vokeliai laugh.gif

mažoji į pirmą klasę eis į Paltaroką, ir brolis ten mokosi nuo pirmos klasės. Aš manau, jie vis tiek turi kriterijus, pagal ką atrenka - šeima, elgesys, mokymosi rezultatai ir pan. O būsimiems penktokams nebuvo patikrinamojo testo?
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2012 04 25, 19:14)
Aš manau, jie vis tiek turi kriterijus, pagal ką atrenka - šeima, elgesys, mokymosi rezultatai ir pan. O būsimiems penktokams nebuvo patikrinamojo testo?

Aš irgi maniau, kad turi turėti kriterijus biggrin.gif . Testo patikrinamojo nebuvo, jokių pažymų apie pažangumą pateikti nereikėjo. Sesė gimnazistė pagal pažangumą antra klasėje, per visus mokymosi metus neturėjusi jokios pastabos. Šeima neišsiskyrus. Kunigo rekomendaciją pateikėm.
Vardan įdomumo, matyt, nueisiu paklaust direktorės tų kriterijų. Juk turi mokykla turėti kažkokį tai dokumentą/standartą pagal kuri yra atrenkami mokiniai.
Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2012 04 25, 20:33)
Aš irgi maniau, kad turi turėti kriterijus biggrin.gif .  Testo patikrinamojo nebuvo, jokių pažymų apie pažangumą pateikti nereikėjo. Sesė gimnazistė pagal pažangumą antra klasėje, per visus mokymosi metus neturėjusi jokios pastabos. Šeima neišsiskyrus. Kunigo rekomendaciją pateikėm.
Vardan įdomumo, matyt, nueisiu paklaust direktorės tų kriterijų. Juk turi mokykla turėti kažkokį tai dokumentą/standartą pagal kuri yra atrenkami mokiniai.

Aisku paklausti nepamaisys. Mes kai pernai teiravomes apie kriterijus - jie labai aiskiai buvo isdestyti. Manem kad jokiu problemu pakliuti ten neturetu buti. Deja deja - nepakliuvom. Kai paklausiau kas buvo ne taip - supratau kad pamokeliu metu mano vaikas pasirode itin nekoncentruojantis demesio, nesidomintis tuo kas jam aikinama - zodziu toks vos ne turintis elgesio sutrikimu. Sunku buvo tuo patiketi, nes darzelyje niekada nieko panasaus nebuvau girdejusi. Bet tiek to - mokomes dabar kitoje mokykloje, beje labai gerai, pasak mokytojos - vaikas judrus bet tai netrukdo jam gerai mokytis - pirmaji pusmeti baige visais auksciausiais iverinimais. Todel galutinai isitikinau, kad ta issakyta nepriemimo priezastis Paltaroke tiesiog niekine.
Visus kriterijus galima apeiti, jei to reikia - o jums paaiskinant labiausiai remsis tuo kriterijumi, kurio gal but neatitinkate.
Atsakyti
laba,
apie Paltaroko "pirmumo" teises netgi pernai metu kazkuriam Panevezio balse rase 4u.gif irgi viska turejo, ir rekomendacijas, ir broli/sese besimokanti, bet...
Alne, linkiu viska issiaiskinti vietoje su administracija
Atsakyti
QUOTE(cloudnine @ 2012 04 25, 20:25)

Visus kriterijus galima apeiti, jei to reikia - o jums paaiskinant labiausiai remsis tuo kriterijumi, kurio gal but neatitinkate.

Bingo laugh.gif Būtent taip ir buvo doh.gif

Ir dar. Susidariau įspūdį, kad kažkas iš Paltaroko gimnazijos skaito SM laugh.gif Nes, nu iš kart suprato, ko atėjom, ir vaiko byla ant stalo buvo, ir nei pavardės sakyt nereikėjo laugh.gif Ir atsakymas paruoštas buvo biggrin.gif

Ir dar. Neturi jie jokių raštiškai patvirtintų kriterijų/standartų mokinių priėmimo klausimais. Parankiau ir būt negali cool.gif

Nuoskauda dūšioj dar guli verysad.gif , bet ką, reik gyvent toliau biggrin.gif
Pasirinkom Saulėtekio progimnaziją. Gal yra čia būsimų penktokų mamų iš ten?
Atsakyti