Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

Jeigu manes kas paklaustu del Skaistakanio mokykos... Nepatingejau senu citatu ieskot biggrin.gif . Nes kazkada as irgi tokios nuomones buvau, kad gabiam vaikui nebuna jokiu kliuciu mokytis biggrin.gif .

QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 20:43)
Tai va dar apie Skaistakalnio pagrindinę. Kaip ir 4-oji, ji surenka irgi pagerintą kontingentą bigsmile.gif . Garadokas, Vaikų namai, bendrabučiai... Taigi, ar tikrai galvojat,kad čigonai siekia mokslo aukštumų g.gif ? Vaikų namų auklėtiniai, kaip bebūtų jų gaila dėl nesusiklosčiusių gyvenimų, irgi nelabai galvoja, kad būt gerai pasimokyt g.gif , nes pamokų metu dažnai daro ką nori, vaikšo kur nori, varto suolus spjaudo į mokinius ir mokytojus blink.gif ir t.t.  Vat gal tik Radžis kaip koks ekskliuzyvas buvo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 07 22, 09:19)
Jeigu manes kas paklaustu del Skaistakanio mokykos... Nepatingejau senu citatu ieskot biggrin.gif . Nes kazkada as irgi tokios nuomones buvau, kad gabiam vaikui nebuna jokiu kliuciu mokytis biggrin.gif .

pati dirbu su tuo kontingentu - tikrai neissiskiria is kitu vaiku schmoll.gif , visur yra laukiniu, ir visur yra prijaukintu - cia tik nuo poziurio priklauso ir mokytojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 22, 08:57)
pati dirbu su tuo kontingentu - tikrai neissiskiria is kitu vaiku schmoll.gif , visur yra laukiniu, ir visur yra prijaukintu - cia tik nuo poziurio priklauso ir mokytojos 4u.gif

Na, perkelus i kita mokykla, pats vaikas pajuto akivaizdu skirtuma.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 07 22, 11:07)
Na, perkelus i kita mokykla, pats vaikas pajuto akivaizdu skirtuma.

tai jei vaikui kazkas kazkur nesiseka - perkelus visad pajauciamas skirtumas, net darzeli pakeitus - yra ka lyginti, bet tai nereiskia, kad visiems ten blogai - nes gi ne visi keicia mirksiukas.gif Tiesiog susikloste jusu vaikui nepalanki aplinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 22, 09:28)
tai jei vaikui kazkas kazkur nesiseka - perkelus visad pajauciamas skirtumas, net darzeli pakeitus - yra ka lyginti, bet tai nereiskia, kad visiems ten blogai - nes gi ne visi keicia mirksiukas.gif Tiesiog susikloste jusu vaikui nepalanki aplinka 4u.gif

Taip, be jokios abejones nesiseke, nes toj klasej ne lygis buvo mokytis, daryti namu darbus. Ne lygis nesityciot is mokytoju. Ne lygis gauti gerus pazymius. Baiginejant pradine, manes klasioku tevai klausinejo kur iseinam rolleyes.gif . Laike keistuole, nes niekur net neketinau perkelt. Sakiau, kad jei nores mokytis, tai mokysis. As pati baigus ta pacia mokykla, pazistu dauguma ten dirbanciu mokytoju. Ir mane tikrai apeme siaubas jau rugsejo men 5 klasej, kai buvo naujai formuojamos klases, nes buvusiu pradinuku praktiskai nebebuvo like. As, optimiste, vis dar laukiau, tikejausi, kad nusistoves viskas, apsipras mano vaikas. Viena vaiku namu aukletini pasalino is mokyklos pati pirma menesi.

Nekeicia mokyklos tie, kam svarbu, kad mokykla butu kuo arciau namu arba per daug nesigilinant nurasomas vaikas vidutiniems gabumams. Girdejau ir mama pasidejuojancia, kad nelygis mokytis, nelygis namu darbus daryt jos vaikui, bet NIEKO nekeicia. Ja tenkina, kad jis gabus, bet del ivaizdzio pries klasiokus, tycia gerai nesimoko.
Atsakyti
Tai tokiu klasiu yra visose mokyklose beveik mirksiukas.gif jei klaseje ima lyderiautis silpniau besimokantys - tai ir seka visi ju pavyzdziu. Taciau pirmoje klaseje dar nieks nezino kaip tiem vaikam mokslai susiklostys - jei stipresne kalse ar klases lyderiai geriau besimokantys - to niekad nebus schmoll.gif ir dar labai cia svarbu - pirmosios mokytojos pozicija, kam ji prioritetus teikia, jei mokslams - tai nieks nedrys nesimokint 4u.gif aisku kalbu apie pradines klases - veliau jau atsisijoja ir viskas kita linkme pasisuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 22 liepos 2013 - 11:24
Pamirsau paminet, kad Skaistakalnyje pradiniu klasiu mokytoja man labai patiko.
Kazkaip pagalvojau, kad senoj temoj buvau daug rasius tai kam idomu ir aktualu, tas paskaito.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 22, 10:23)
Tai tokiu klasiu yra visose mokyklose beveik mirksiukas.gif  jei klaseje ima lyderiautis silpniau besimokantys - tai ir seka visi ju pavyzdziu. Taciau pirmoje klaseje dar nieks nezino kaip tiem vaikam mokslai susiklostys - jei stipresne kalse ar klases lyderiai geriau besimokantys - to niekad nebus schmoll.gif  ir dar labai cia svarbu - pirmosios mokytojos pozicija, kam ji prioritetus teikia, jei mokslams - tai nieks nedrys nesimokint 4u.gif aisku kalbu apie pradines klases - veliau jau atsisijoja ir viskas kita linkme pasisuka 4u.gif

Man sunku su naujais pavadinimais, tai vadinsiu mokyklas numeriais blush2.gif lotuliukas.gif . Na, as is menulio nenukritau, zinojau mazdaug situacijas mokyklose, nes turiu pazinciu su kuriom galiu pasitart apie pazanguma mokyklu. Tai vat Skaistakalnio mokykla yra lygi tik su 4 . Viskas. Visos kitos bet kokiu atveju yra geriau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 07 22, 13:09)
Man sunku su naujais pavadinimais, tai vadinsiu mokyklas numeriais blush2.gif  lotuliukas.gif . Na, as is menulio nenukritau, zinojau mazdaug situacijas mokyklose, nes turiu pazinciu su kuriom galiu pasitart apie pazanguma mokyklu. Tai vat Skaistakalnio mokykla yra lygi tik su 4 . Viskas. Visos kitos bet kokiu atveju yra geriau biggrin.gif .

nu va as senu pavadinimu absoliuciai nezinau blush2.gif

o kas vertina ta mokyklu pazanguma? ir kaip cia susijusios pradines klases? g.gif Sunus irgi mokesi tuo metu maniau kad prasciausioje mokykloje - daug ten tu skandalu buvo ir del nusikalstamumo ir del kitu dalyku mirksiukas.gif , taciau pradiniu klasiu mokytojos - puikios, vaikai susirenka - kokie susirenka - 1 klaseje niekad negali zinoti kaip kam seksis, tad atsimoke 4 metus, perkeliau i stipria klase, stipria mokykla (nes stiprus mokinys buvo), dukra eina tom paciom pedom - jei jai seksis - perkelsiu, jei ne, paliksiu... Veliau 5 ir vyresnese klasese naturalu kad rezultatai krinta - nes stipriausi pradinukai iseina, bent pas mus taip buvo, ir tai dalis ju liko, sustojo i Balcikoni, nors pacios mokyklos reitingas ko gero zemas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 22, 11:18)
nu va as senu pavadinimu absoliuciai nezinau blush2.gif

o kas vertina ta mokyklu pazanguma? ir kaip cia susijusios pradines klases? g.gif Sunus irgi mokesi tuo metu maniau kad prasciausioje mokykloje - daug ten tu skandalu buvo ir del nusikalstamumo ir del kitu dalyku mirksiukas.gif , taciau pradiniu klasiu mokytojos - puikios, vaikai susirenka - kokie susirenka - 1 klaseje niekad negali zinoti kaip kam seksis, tad atsimoke 4 metus, perkeliau i stipria klase, stipria mokykla (nes stiprus mokinys buvo), dukra eina tom paciom pedom - jei jai seksis - perkelsiu, jei ne, paliksiu... Veliau 5 ir vyresnese klasese naturalu kad rezultatai krinta - nes stipriausi pradinukai iseina, bent pas mus taip buvo, ir tai dalis ju liko, sustojo i Balcikoni, nors pacios mokyklos reitingas ko gero zemas rolleyes.gif

Apie pradines nieko negaliu pasakyt. Toj pacioj Skaistakalnio mokykloj dirba puikios pradinuku mokytojos. Tiesa, mano zinios gali but ir pasenusios, nebeaktualios dabar, bet va drauge dukra leido iki 5kl, nors ji buvo didziausia mano patareja ir gelbetoja del mano sunaus. Ji mokytoja kitoj mokykloj. Kaip ir didzioji dauguma kitu draugiu dirbanciu skirtingose mokyklose.

Cia mano didzioji mintis buvo vystyta del pasilikimo po pradines blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 07 22, 13:40)
Apie pradines nieko negaliu pasakyt. Toj pacioj Skaistakalnio mokykloj dirba puikios pradinuku mokytojos. Tiesa, mano zinios gali but ir pasenusios, nebeaktualios dabar, bet va drauge dukra leido iki 5kl, nors ji buvo didziausia mano patareja ir gelbetoja del mano sunaus. Ji mokytoja kitoj mokykloj. Kaip ir didzioji dauguma kitu draugiu dirbanciu skirtingose mokyklose.

Cia mano didzioji mintis buvo vystyta del pasilikimo po pradines blink.gif .

nu va, o zmogus klause ar galima ten leisti pirmoke mirksiukas.gif nu bent as taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Sveiko mamytes

noriu jusu visu paklausti ,kaip db su tom mokyklom.
Progimnazijos skaitosi nuo 1kl iki 10kl,bet keisti mokykla i gimnazija galima ir nuo 8 kl. ???

o gimnazijos skaitosi nuo 8kl ar nuo 10 kl ir iki 12 kl. ???
o nera mokyklu kurios mokytu nuo 1kl iki 12 kl?( isskyrus paltaroko)

aciu jums visos
Atsakyti