Tai va, dabartinė vaiko klasė tokia draugiška ir vieninga, kad net stebiuosi kaip taip gali būti, mokykla irgi pirmiausiai žiūri vaiko interesų, buvo puikūs mokytojai, bijau, kad vaikas patirs šoką kitokioje aplinkoje. Miltinis mums netoli namų, bet ten stabdo, kad irgi girdėjau kalbų, jog daugiau žaidžiama nei mokomasis, matyt reiks rinktis 5.
QUOTE(burokėlis @ 2013 07 21, 14:24)
Tai va, dabartinė vaiko klasė toki draugiška ir vieninga, kad net stebiuosi kaip taip gali būti, mokykla irgi pirmiausiai žiūri vaiko interesų, buvo puikūs mokytojai, bijau, kad vaikas patirs šoką kitokioje aplinkoje. Miltinis mums netoli namų, bet ten stabdo, kad irgi girdėjau kalbų, jog daugiau žaidžiama nei mokomasis, matyt reiks rinktis 5.
As apie Miltini kiek kitaip esu girdejus, ten dirba koleges vyras, kitos sesuo - tai yra ne viena klase ir jie stipriuosius mokinius atskiria - ir moko, o kiti mokosi kiek isgali - tad ziurint kur papulsit, jei vaikas prie stipresniu - bus stiprioje klaseje ir nemanau kad ten daug zais - juk programos yra, o jei jam sunkiau sekasi - gal ir gerai - kad mokosi pagal savo gebejimus, daugiau tobuleja kaip zmogus, asmenybe...
Kriste,o su kuo bendravai su pavaduotoja ar sekretore? Pavaduotoja,man irgi šiek tiek arogantiška,bet mažai teko bendrauti,bet sekretorė tai man patiko,kai nešėme dukros dokumentus,prisiminė brolius net.
Dėl korepetitorių?Dičkiui samdėme dėl jo užtikrinumo,kad drąsesnis jaustųsi.Du šimtukai,metų tiksliukas ,išrinktas mokinių,mokytojų. Mažėlis jautėsi užtikrintai,jokių korepetitorių. Visi egzaminai virš 95.Po šiai diena,studentai per atostogas susibėga,buvę klasiokai bendrauja,nemažai medicinoje mokosi(ir labai gerai ten mokosi),jau galima net pasikonsultuoti.Man tai gražus jaunimo bendravimas.
Mažoji dabar jau kalba apie korepetitorius,bet pasakiau dvyliktoje klasėje apsispresk,kur labiausiai reikia.Bet čia gal mados reikalas labiau,nes klasiokės vaikšto.
Dėl draugiškumo klasėse?Visur vienodai,ypač tarp mergaičių,grupelės. Bendrauja grupelėmis,toks amžius.
Burokėli,jei vaikas gabus,pasirinkimas dalyvauti,tai tikrai yra kur vaikui išsilieti.Konkursai,olimpiados,kasmet olimpiados mokyklos viduje, vaikui yra kur pasireikšti,paskui galima eiti toliau.
Dėl korepetitorių?Dičkiui samdėme dėl jo užtikrinumo,kad drąsesnis jaustųsi.Du šimtukai,metų tiksliukas ,išrinktas mokinių,mokytojų. Mažėlis jautėsi užtikrintai,jokių korepetitorių. Visi egzaminai virš 95.Po šiai diena,studentai per atostogas susibėga,buvę klasiokai bendrauja,nemažai medicinoje mokosi(ir labai gerai ten mokosi),jau galima net pasikonsultuoti.Man tai gražus jaunimo bendravimas.
Mažoji dabar jau kalba apie korepetitorius,bet pasakiau dvyliktoje klasėje apsispresk,kur labiausiai reikia.Bet čia gal mados reikalas labiau,nes klasiokės vaikšto.
Dėl draugiškumo klasėse?Visur vienodai,ypač tarp mergaičių,grupelės. Bendrauja grupelėmis,toks amžius.
Burokėli,jei vaikas gabus,pasirinkimas dalyvauti,tai tikrai yra kur vaikui išsilieti.Konkursai,olimpiados,kasmet olimpiados mokyklos viduje, vaikui yra kur pasireikšti,paskui galima eiti toliau.
Su pavaduotoja ir direktoriumi
IngridaB, džiugu dėl jūsų vaikų. Šaunuoliai.
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 21, 18:57)
Su pavaduotoja ir direktoriumi
Na direktorius?Keista. Kiek teko bendrauti,man jis visa galva už gimnaziją.
QUOTE(Para @ 2013 07 21, 18:59)
IngridaB, džiugu dėl jūsų vaikų. Šaunuoliai.
Ačiū Para.Bet žinokite iš sūnų draugų,klasiokų,nei vienas neužaugo narkomanu,banditu,alkoholiku.
Aplamai mūsų jaunimas gražus auga.Į susirinkimą,koncertus,kai nueidavau,arba dukrą paleidžiame rytais į mokyklą,visi tokie gražūs,mandagūs,apsirengę originaliai.
Burokėli,klausk,kur aplamai vaikas nori? Vyro sesers vaikas skaičiavo pažymius,šiemet,kad tik į Balčikonį pakliūtų.Dasidėjo balai,groja trombonu,pakliuvo,gros orkestre gimnazijos.
QUOTE(IngridaB @ 2013 07 21, 19:08)
Na direktorius?Keista. Kiek teko bendrauti,man jis visa galva už gimnaziją.
Bet žinokite iš sūnų draugų,klasiokų,nei vienas neužaugo narkomanu,banditu,alkoholiku.
Bet žinokite iš sūnų draugų,klasiokų,nei vienas neužaugo narkomanu,banditu,alkoholiku.
Tai as ir nesakau kad jis pries gimnazija - jis tik pries mus nusiteikes buvo ir ta labai akivaizdziai parode
as manau sitose trijose gimnazijose visose puikus jaunimas - ne veltui gerai mokosi, siekia savo tikslo, nesakau kad kitose nera geru vaiku - bet ten daug tokiu - kur niekur kitur nepateko
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 21, 19:34)
as manau sitose trijose gimnazijose visose puikus jaunimas - ne veltui gerai mokosi, siekia savo tikslo, nesakau kad kitose nera geru vaiku - bet ten daug tokiu - kur niekur kitur nepateko
Kad tik visas jaunimas toks augtų,ne treniguotas,ypač mūsų mieste ir visiems bus gerai.
Kiek žinau, tai visose gimnazijose yra formuojamos klasės pagal mokinių vidurkius. Taip kad pakliuvus į "moksliukų" klasę bet kokioj gimnazijos galima gerų rezultatų pasiekti.
dėl Balcikonio, aš gi ir nesakau, kad ten visi šiokie ir anokie užauga, visokių visur yra. Tik kai tokia garsi mokslu gimnazija kažkaip blogi dalykai labiau "akis bado".
O arogancija man taip pat nemaloni.
dėl Balcikonio, aš gi ir nesakau, kad ten visi šiokie ir anokie užauga, visokių visur yra. Tik kai tokia garsi mokslu gimnazija kažkaip blogi dalykai labiau "akis bado".
QUOTE(Para @ 2013 07 21, 19:52)
Kiek žinau, tai visose gimnazijose yra formuojamos klasės pagal mokinių vidurkius. Taip kad pakliuvus į "moksliukų" klasę bet kokioj gimnazijos galima gerų rezultatų pasiekti.
bet tarkim Minty - ta moksliuku klase su vidurkiu apie 40, o Balcikony visi vaikai nemaziau 50 turi, Miltiny - ta moksliuku klase irgi su virs 50, o 5 vidurines nzn
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 21, 20:54)
bet tarkim Minty - ta moksliuku klase su vidurkiu apie 40, o Balcikony visi vaikai nemaziau 50 turi, Miltiny - ta moksliuku klase irgi su virs 50, o 5 vidurines nzn
Nežinau dabartinės vidurkių situacijos stojant į gimnazijas, nes kai mano vaikai mokėsi jie buvo kur kas didesni. Dabar visos gimnazijos, net ir Balčikonis nuleido savo kartelę, nes mokinių skaičius labai greitai mažėja. Ir įstoti į jas daug lengviau su mazesniu vidurkiu, nei tarkim prieš 3-5 metus (berniukams, kaip viskas Lietuvoj yra išimtis). Ir kuo toliau, tuo bus lengviau. Ir gal, tikiuosi ir arogancijos sumažės.
Jeigu pradinės mažėjimą pajuto apie 2002 metus, tai gimnazijos tik pradeda, taip kad reikės ir joms išmokti gyventi su tuo ką turi.
QUOTE(Para @ 2013 07 21, 20:05)
Nežinau dabartinės vidurkių situacijos stojant į gimnazijas, nes kai mano vaikai mokėsi jie buvo kur kas didesni. Dabar visos gimnazijos, net ir Balčikonis nuleido savo kartelę, nes mokinių skaičius labai greitai mažėja. Ir įstoti į jas daug lengviau su mazesniu vidurkiu, nei tarkim prieš 3-5 metus (berniukams, kaip viskas Lietuvoj yra išimtis). Ir kuo toliau, tuo bus lengviau. Ir gal, tikiuosi ir arogancijos sumažės.
Jeigu pradinės mažėjimą pajuto apie 2002 metus, tai gimnazijos tik pradeda, taip kad reikės ir joms išmokti gyventi su tuo ką turi.
kad cia gana auksti vidurkiai - bent maniskio virs 9, o stojimo vidurkis jo prie paskutiniu