Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio mokyklos. 2

QUOTE(Fiona @ 2013 06 01, 15:01)
Čia šiemetinių būsimų pirmokėlių mokytojos smile.gif

Na tai aš pati žinau smile.gif Tiesiog gal kas nors turi atsiliepimų kokių nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2013 06 02, 10:00)
Na tai aš pati žinau smile.gif Tiesiog gal kas nors turi atsiliepimų kokių nors smile.gif

Tai kad jau klases sukomplektuotos - nebelabai bepasirinksit rolleyes.gif
Atsakyti
Azuole sukomplektuotos trys klases, mok. Vigitos nebebus.
Atsakyti
QUOTE(radviliukas4 @ 2013 06 03, 07:59)
Azuole sukomplektuotos trys klases, mok. Vigitos nebebus.

Nieko iš jos įspūdingo unsure.gif

Šiandien pasipiktinau Ąžuolo pavaduotoja Rasa. Kadangi sūnus nori išeiti į gimnaziją, reikalinga paimti atsiskaitymo lapą, kruį duoda pavaduotoja ir kurį duoda tik tėveliams. Kadangi abu ęsame su MB dirbantys, nusiunčiau savo mamą, sūnaus močiutę. Tai gavo atklausyti tiradą, koks prastas mano sūnus mokinys, kad negaila, kaitokie išeina. Sekantys "komplimentai" skirejo į tėvų pusę, kad patys turim rūpintis atsiskaitymo lapais, o ne močiutes siuntinėti doh.gif
Gerai, kad mano mama pakankamai išsilavinusi ir korektiška močiutė, paskambinusi pasigyrė man, kad viską išklausė ir nė žodelio neleptelėjo atgal thumbup.gif
Auga mano dukrytė... kuriai irgi reikės eiti į Ąžuolą... tik va po tokių "malonių" apsilankymų noras ją ten vesti dingo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2013 06 01, 12:35)
Laba diena smile.gif

Gal kas turite atsiliepimų apie šias K. Paltaroko mokyklos pradinukų mokytojas -
Rasą Žakaitienę
Vitaliją Babrauskienę
Gražiną Bataitienę

Ačiū už bet kokią informacija  smile.gif Kitamet būsime pirmokai, lankysim Paltaroko mokyklą smile.gif Dar nenusprendėme, kokią mokytoją pasirinkti smile.gif
tai kad mokytoju kiek girdejau negalima rinktis jau patiems, nebent eiti kalbet asmeniskai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2013 06 03, 10:18)
tai kad mokytoju kiek girdejau negalima rinktis jau patiems, nebent eiti kalbet asmeniskai  cool.gif

nezinau kaip kitur, bet Azuole leido pasirinkti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt pakomentuot Panpradinės mokytojas:
Ingrida Pinkevičienė
Audronė Gubistienė
Aušra Butkevičienė

Mano mergaitė pakliuvo pas Butkevičienę

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2013 06 06, 15:19)
Ingrida Pinkevičienė
Audronė Gubistienė
Aušra Butkevičienė

4u.gif

Mano sūnus irgi pas Aušrą. Kiek žinau apie ją, tai: reikli, griežtoka, kūrybinga. Atsiliepimai tik geri.
Atsakyti
QUOTE(wijokle @ 2013 06 06, 14:19)
Ingrida Pinkevičienė
Audronė Gubistienė
Aušra Butkevičienė

4u.gif

kokie atsiliepimai apie Ingrida P.?
Atsakyti
pirksiu Zemkalnio gimnazijos svarka,tinkantis lieknam vaikinui. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, dar anksti, tik kitais metais, bet svarstome apie gimnaziją, renkamės tarp trijų: Balčikonio (nes be galo gabus vaikas ir aukšti gimnazijos rezultatai, bet gasdina narkotikų skandalai, kalbos apie mokinių skirstimą pagal tėvų pinigus, griežti disciplinos reikalavimai, nes yra bėdų su hiperaktyvumu), Miltinio (dėl teatro veiklos ir užsiėmimų, nes tam gabus) ir 5 gimnazijos (dėl specializacijų užsienio kalboms, kadangi studijuoti planuoja užsienyje). Gal galite pasidalinti savo nuomonėmis?
Atsakyti
Aš tik už Balčikonį būčiau.Du baigė,trečia mokosi,jokių narkotikų negirdėjau,o tokių dalykų kas nori randa visose mokyklose. bigsmile.gif Kasmet rezultatais galite pasidomėti,Balčikonis pirmauja. blink.gif Teatro modulis yra ir Balčikonyje. ax.gif Paprasti tėvai esame,vaikų nusiskundymų dėl skirstymų nepajutome(man atrodo čia daugiau 5 labiau liečia) g.gif Tvarka kaip ir visose mokyklose,nuo rudens žada būti uniformos. ax.gif
Atsakyti