Nejaugi nesilanko nei viena ketvirtokelio mamyte vedanti vaikuti i Vilties mokykla
QUOTE(ingauk @ 2013 02 05, 14:39)
Nejaugi nesilanko nei viena ketvirtokelio mamyte vedanti vaikuti i Vilties mokykla
matyt jos jau pasirinke - ir nebeaktulau
Sveikos mamytes Gal ka zinote aie Velzio gimnazija? Siandien skambinau, tai man sake galiu jau dabar prasyma pas juos uzpildyti ir viskas. Tai kaip cia suprast, nebereikia i savivaldybe? nieko nesuprantu mokytojai du pradiniu. Moteris Danute Rudzevičienė ir Jonas Marcinkevičius. gal ka girdejote? nors galvoju,kad pas moteri reikia leisti. man vyras mokytojas sunui kazkaip ne to ka jus manot?
QUOTE(VaidaM @ 2013 02 25, 17:26)
man vyras mokytojas sunui kazkaip ne to ka jus manot?
labai keistas nusistatymas
šio mokytojo nežinau bet vyrų - mokytojų išties ne vieną puikų pavyzdį turiu
QUOTE(VaidaM @ 2013 02 25, 16:26)
Sveikos mamytes Gal ka zinote aie Velzio gimnazija? Siandien skambinau, tai man sake galiu jau dabar prasyma pas juos uzpildyti ir viskas. Tai kaip cia suprast, nebereikia i savivaldybe? nieko nesuprantu mokytojai du pradiniu. Moteris Danute Rudzevičienė ir Jonas Marcinkevičius. gal ka girdejote? nors galvoju,kad pas moteri reikia leisti. man vyras mokytojas sunui kazkaip ne to ka jus manot?
Šis vyriškis yra superinis mokytojas, ne kiekviena moteris mokytoja tiek save atiduoda vaikams.
O dar įvertinus tai, kad berniukui autoritetas turi būti vyras, tai būtų protinga pasinaudoti šia situacija.
Ir dar: pagarba mokytojams vyrams. Mokytojams iš pašaukimo.
Ir dar: pagarba mokytojams vyrams. Mokytojams iš pašaukimo.
QUOTE(VaidaM @ 2013 02 25, 16:26)
....Tai kaip cia suprast, nebereikia i savivaldybe? nieko nesuprantu ...
Rajonas neturi centralizuoto priėmimo. Tik mieste yra nustatyta, kad pirmokus priima švietimo skyrius.
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2013 02 25, 19:27)
labai keistas nusistatymas
QUOTE(Pa2shka @ 2013 02 25, 19:30)
Šis vyriškis yra superinis mokytojas, ne kiekviena moteris mokytoja tiek save atiduoda vaikams.
nu as kiek turejau mokytoju vyru, tai visi nenormalus buvo nu reikes gerai apgalvoti. dar yra laiko.
QUOTE(Viluša @ 2013 02 25, 23:17)
Rajonas neturi centralizuoto priėmimo. Tik mieste yra nustatyta, kad pirmokus priima švietimo skyrius.
Aciu uz info, tai ramiai galiu mokykloje uzrasyti
Sveikos, gal kuri turite ziniu apie Senvages mokykla ir busimu pirmokeliu mokytojas? labai aciu
Nuotraukos reikės mokykloj, švietimo skyriuje neprašė. Beje, Vytury bus 3 pirmokų klasės, jei kas nors nepasikeis.