QUOTE(Dincelis @ 2012 03 09, 17:23)
Suprantu sios uzduoties prasme, bet deja pas mane didziausia diafragma yra 8
oi. rimtai?
Nesmagiai jaučiuosi, nes įsivaizduoju, kad turi ką veikti, su mažu kūdikėliu, bet ar sutiktum perdaryti ND? Nežinau ar skaitei diskusijas apie ND, kad paskutiniu metu prašom tvarkingų. Pirmam psl. yra įkelti pavyzdžiai. Tafo ND čiuožia stalas. Širdutė ir gėlės fone šiaip nemaišo, niekas lig jų dar nefotografavo
Bet neužskaitydavom dėl neišlygintos medžiagos, tad jei gali patiesink bent pagrindą ant kurio stovi daiktai. Na toks mini trūkumas, bet žinok ir fotografuojant dukrelę, tikrai padės, kai išmoksi sužiūrėti, kad kas nors į kurią nors pusę nečiuožtų
Papildyta:
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 09, 17:45)
Sveikos.
Gaila ir vel nesulauke mano nuotrauka pirmam puslapy nei vieno komentaro
Gal vis del to kas pokomentuos ka galeciau daryt, kad sulaukciau bent kokiu komentaru
prisidengimas gėlėmis na lig ir ok. Bet aš tarkim praignoravau foto dėl spalvų. Irgi kažką tvarkei nutvarkei ar ne?Tad tik palinkėsiu greičiau išsikapstyti iš spalvų darkymo periodo.
O apie kitą tavo klausimą nelabai turiu ką pasakyti. Į priekį judėti turėtų padėti fotografijų žiūrėjimas, foto albumų vartymas, lankymasis parodose, bendravimas su bendraminčiais, ne tik čia sm virtualiai, bet ir realiam gyvenime. Bendri pafotografavimai, susitikimai.
Mokintis kitiem padeda kursai, aš tarkim kol pati nesuvokiu gali man aiškinti kas nori ir kiek nori, bus kaip į sieną. Kol užsidegs lemputė ir aš pagaliau suprasiu. Nesvarbu ką besimokinčiau, visur taip.