Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(-Radė @ 2012 03 15, 17:11)
laba  4u.gif

ateinu su 2ND  ax.gif

dziugini
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 15, 17:08)
Man irgi geltonas. Kodel? Todel, kad butent si nuotrauka pavasariu tikrai kvepia  smile.gif

ech. pavadinimai iremina. nors as visai to nesiekiau, susikuriau ant greituju, be minties, o va kaip veikia musu mastysena. siaip cia kovo 8 "palikimai", tulpes, kazhkaip jos graziai prazydo, ishsiskleide, man butinai norejosi irgi iamzint tulpe, kazhkaip kitaip.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 15, 16:24)
Magie, man irgi pirmoji, nuo violetinės akys skauda, net nesinori žiūrėti. Pirmoji man net labai. Atrodo, nieko čia tokio, o kabina.

kai pradejau mokytis fotografuot, prikraudavau daiktu milijona, kad idomesne, skanesne nuotrauka butu. dabar jau zinau ir kartais moku pavaizduot visiskai paprasta dalyka, labai minimalistiskai, bet kad kalbetu. man tas labiausiai ir patinka mokymosi procese, kad pasitvirtino - "less is more". tik ne visada, zinoma, gaunasi.
QUOTE(rG @ 2012 03 15, 15:32)
Geltonas. Man violetinis pernelyg sintetinis. O geltonas tarsi vandeny vasarą. Fain.

aha, ir man toks ispudis, kad under the water na na na. zinai ta daina? deep dish http://www.youtube.c...h?v=IY0PD3GA09U kazhkaip ne itin pavasarishka hehehe

aciu visiems uz komentarus.
Atsakyti
ZAIDIMAS:

Imam bet kuria nuotrauka, kuri prie sirdies, ir koreguojame.
1. Nuotraukos koreguojame iki sekmadienio (kovo 19 diena, sukelsiu komentarvimui tai, ka rasiu elektroniniam paste)
2. Paruosiami du variantai - spalvotas ir juodai baltas.
3. Galima kadruoti, naudoti filtrus, zaisti su spalvom.. Zodziu viska, kas jusu nuomone, paverstu nuotrauka geresne..
4. Paruostas nuotraukas siuskite man elektroniniu pastu as.dekupazas@gmail.com, butinai su niku (kad zinoti, kieno foto)
5. Nuotraukas i benta SM galerija kelsim be niku ir vienu metu- t.y. kovo 19 d. ryte

RAW :

user posted image
http://www.failai.lt...MGP0254.PEF.htm

JPEG

user posted image
Didelis dydis, save as ir viskas

P.S. jei turite pasiulymu - rasykite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 15, 17:18)

QUOTE(maija @ 2012 03 15, 17:26)
Užskaitau smile.gif Gražus ND smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 03 15, 20:57)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 15, 22:31)

Man pirmos foto neatidaro del negalimo naudoti formato
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 15, 20:58)
Man pirmos foto neatidaro del negalimo naudoti formato

Žinojau, kad taip bus, nes man canonų raw neatidarydavo, tai įsirašiau kažkokią ten versiją pagūglinus. Ir veikia viskas.
Atsakyti
Negaliu nepasidalinti mirksiukas.gif Jei turesit laiko patyrinekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 15, 23:11)
Žinojau, kad taip bus, nes man canonų raw neatidarydavo, tai įsirašiau kažkokią ten versiją pagūglinus. Ir veikia viskas.

Nieko, imu antra foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 15, 21:32)
Negaliu nepasidalinti  mirksiukas.gif Jei turesit laiko patyrinekit mirksiukas.gif

Woooow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 15, 23:32)
Negaliu nepasidalinti  mirksiukas.gif Jei turesit laiko patyrinekit mirksiukas.gif

Eina sau, kiek priginaliu ideju wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
padariau 2 grupės pratęsimą.
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 14, 20:23)
Daugiau apacios noretusi, siaip miela smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 15, 09:58)
Man labai faina, tik pilkoka smile.gif

Pastrigus jaučiuosi aš fotografijoj. Biški makalynė galvoj, norisi iš šalies labai nuomonės, tad labai dėkinga už komentarus judviem. 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2012 03 15, 19:32)

eina sau, kokios nerealios kai kurios nuotraukos. Va ko man reik-išlaisvinti protą,kad pajudėčiau iš kažkokio apibrėžto rato savo nuotraukose. Thanks,kad pasidalinai smile.gif
Atsakyti