Reikia pagalbos. Kaip blogspot'e nustatyti, kad iraso etiketes rodytu pagrindiniame puslapyje? Darbar rodo tik po kiekvienu pranesimu.
Maggie, as ir uz geltona
QUOTE(Maggie @ 2012 03 15, 14:21)
11/52
pavasario kvapas
yellow
http://farm8.staticf...c4a7bde5b_z.jpg
neapsisprendziu kuris. o jums? ir kodel.
pavasario kvapas
yellow
http://farm8.staticf...c4a7bde5b_z.jpg
neapsisprendziu kuris. o jums? ir kodel.
man geltonas grazu, silta, svelnu
violetinis kakzodel nelimpa gal vat ir truksta tos silumos
QUOTE(rG @ 2012 03 15, 15:32)
Geltonas. Man violetinis pernelyg sintetinis. O geltonas tarsi vandeny vasarą. Fain.
pritariu
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 15, 16:10)
uzskaitau daryk daryk jei neatsiskaicius
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 15, 14:24)
Miss Cherie, lyg gerai, Aš linkusi užskaityti. Dėl dirbtinio apšvietimo, nepamenu, ar buvai atsiskaičiusi.
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 15, 14:27)
uzskaitau daryk daryk jei neatsiskaicius
Ačiū
Dirbtiniam apšvietime atnešiu po savaitgalio
QUOTE(Maggie @ 2012 03 15, 12:21)
Man irgi geltonas. Kodel? Todel, kad butent si nuotrauka pavasariu tikrai kvepia
QUOTE(-Radė @ 2012 03 15, 18:11)
laba
ateinu su 2ND
ateinu su 2ND
Gerai.
QUOTE(Refresh @ 2012 03 14, 22:33)
Super!!! As tik tada suzinojau, kad yra tokia svente kaip ŽOLINĖ
sveiki,
vaiku (dukrytes tiksliau) hiper aktyvumas ivaro galvos skausma, o taip noreciau ramiai pasedeti. ai..
atnesiu 3ND - objektyvo nuotolio keitimas.
oi privivaiksciojau karklynais, pilnas kompiuteris is po ziemos dar gyvu stagaru
18mm
35mm
55mm
laukiu jusu pastebejimo
vaiku (dukrytes tiksliau) hiper aktyvumas ivaro galvos skausma, o taip noreciau ramiai pasedeti. ai..
atnesiu 3ND - objektyvo nuotolio keitimas.
oi privivaiksciojau karklynais, pilnas kompiuteris is po ziemos dar gyvu stagaru
18mm
35mm
55mm
laukiu jusu pastebejimo
Gal kuri žinote, kaip pajungti radiobangomis valdoma pulteli prie kameros? Kokius nustatymus reikia keisti pačioje kameroje? Radijo bangų imtuvas tvirtinasi toje vietoje, kur blykste... Jau trečia vakarą paknibineju ir vis nieko nepavyksta... Pultelis su priemeju lyg draugauja, susimirkcioja, bet kameros nepajudina.. MV namie nėr, tai nlb gali kuom padeti.. Bet jei ką, teks ryt į wilbra skambinti, klaust. Bet gal yra koks paprastas būdas, kurio aš nezinau?