Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas,

Ateinu su 5ND antra dalim, prie pirmos dar šiandien dirbsiu, jau atsibodo doh.gif niekaip rankinio balto nepavyksta padaryt, jau net nebežinau kiek daiktų keičiau doh.gif , o esmėj gaunasi taip: jei darau normalią expoziciją. tada šešėliai mėlynuoja, jei padidinu ISO arba pamažinu išlaikymą, tada viskas balta, bet atsiranda išdegimai kai kur doh.gif

Taigi 5ND antra dalis, dirbtinis apšvietimas

Auto
user posted image

Lemputė
user posted image

Rankinis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 14, 23:56)

man šitame variante gražiausiai atrodo apdirbti veidai. Ir auto patinka. Bet kaip jūs sumąstot tokių netradicinių sprendimų.

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 15, 09:30)
Labas rytas,

man rodos, kad neturėtų custum mėlynuoti? g.gif ax.gif atitinkamai ir rankinis bei pusiau rankinis kitokie būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 15 kovo 2012 - 09:17
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 15, 08:30)
Labas rytas,

Ateinu su 5ND antra dalim, prie pirmos dar šiandien dirbsiu, jau atsibodo  doh.gif niekaip rankinio balto nepavyksta padaryt, jau net nebežinau kiek daiktų keičiau  doh.gif , o esmėj gaunasi taip: jei darau normalią expoziciją. tada šešėliai mėlynuoja, jei padidinu ISO arba pamažinu išlaikymą, tada viskas balta, bet atsiranda išdegimai kai kur  doh.gif

Taigi 5ND antra dalis, dirbtinis apšvietimas

issitraukiau pipete, melynuoja, bet negausiai, per ~10 RGB vienetu is 256. Kai viskas balta nesunku palyginti ir "is akies" - pasidarai b&w varianta ir lygini side by side su orginalu.
as sakyciau pliusas, but it's just me biggrin.gif

jei nori pageimint, tai pafotkink ta pati daikta keleta kartu su kas 1/3 stopo trumpinamu islaikymu nuo isdegimu iki "gero" preview, o diafragma ir iso naudok visur tokius pacius, tikrai rasi tobulai iseksponuota varianta, jei nerasi - vadinasi tokio ir nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 15 kovo 2012 - 10:04
tai kaip dabar su koregavimu nuotraukos? kokia imti? ar vyksta dar kas nors g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 15, 10:02)
issitraukiau pipete, melynuoja, bet negausiai, per ~10 RGB vienetu is 256. Kai viskas balta nesunku palyginti ir "is akies" - pasidarai b&w varianta ir lygini side by side su orginalu.
as sakyciau pliusas, but it's just me biggrin.gif

jei nori pageimint, tai pafotkink ta pati daikta keleta kartu su kas 1/3 stopo trumpinamu islaikymu nuo isdegimu iki "gero" preview, o diafragma ir iso naudok visur tokius pacius, tikrai rasi tobulai iseksponuota varianta, jei nerasi - vadinasi tokio ir nera smile.gif

tai čia dar dirbtiniam apšvietime iš pirmo karto, palyginus neblogai išėjo, bet su natūraliu tai ne kas, bandžiau visaip jau, galų gale akyse mirga ir jau nieko nebesuprantu biggrin.gif

Bet tai kaip tylu čia šiandien unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.S: 15 kovo 2012 - 11:03
Ačiū labai žodžiams mano autoportretui smile.gif
Cha cha, susirūpinus ne dėl elektros kainų, bet šiaip tai liuks pastebėjimas, jau dbr nerimstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2012 03 14, 22:40)

Man labai faina, tik pilkoka smile.gif

Liniuxxx -> Aš pamenu, kad irgi labai greitai norėjau namų darbus atsiskaityti smile.gif Toks azartas buvo pagavęs, kad tik kuo greičiau. smile.gif

Dėl foto tvarkymo žaidimo: man tai atrodo, kad geriau būtų kam nors vienam sudėti foto į flickr ir ten komentuot, kas kaip ką blogai ar gerai padarė, patvarkydamos foto smile.gif Šiaip patiko šitas žaidimas ax.gif
Atsakyti
OT:
turintiems galimybe perversti 2 proc GPM: http://www.rugute.lt/parama.html
Atsakyti
11/52

pavasario kvapas

yellow
user posted image

violet
user posted image

neapsisprendziu kuris. o jums? ir kodel.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 15, 14:21)

Geltonas. Man violetinis pernelyg sintetinis. O geltonas tarsi vandeny vasarą. Fain.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 15, 16:21)

yellow
atspalvy detaliu daugiau, svelniau, prie pavad tinka labiau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Atnešu parodyti 5 ND rolleyes.gif Dariau natūraliam apšvietime.. Laukiu įvertimų smile.gif

Auto
user posted image
Cloudy
user posted image
Custom
user posted image

Ar dirbtiniam apšvietime daryti?
Atsakyti