Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 15:40)
man objektų pasirinkimas toks.. nelabai.. labai nelabai.. mes skatiname merginas ieškoti bent minimalios estetikos nuo pačios pirmos dienos..

jei nebūtų per sunku, perdaryk su kažkuo neutralesniu. kad būtų ne kremai, ne apyrankės, ne kosmetika, ne vaistai, ne ausų krapštukai.. paimk tris knygas, tris spalvotus pieštukus ar ką? ant grindų knygas gali pasidėti ar lauke į žemę tris pieštukus įsmeigti.. na, kas nors neapkrauto ir be tų kūdikystės prieskonių 4u.gif nes kartais ND pamačius kyla klausimas, ar moterys ką nors dar be vaikų gimdymo ir auginimo mato ir galvoja, ar ne? na gi turit bent tris knygas namie, garantuoju. cool.gif
spanguoline, užskaitau. dar reikia dviejų užskaitytmų, kad eitum prie antrų ND.

Tiko spalviskai, tai taip ir sudeliojau.... dirbsiu toliau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 03 14, 15:24)
Tiko spalviskai, tai taip ir sudeliojau.... dirbsiu toliau  verysad.gif

nereikia sad.gif

nenuleisk rankų, apgalvok kiekvieną smulkmeną. Namų darbuose mažiau yra geriau. mažiau spalvų, mažiau detalių.

daugiau subtilumo, estetikos. lauksim kito varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 14, 16:21)
Tai jeigu jau visi idejo savo taisytas nuotraukas cia, tai idesiu ir as tai ka vakar padariau su R.I.R nuotrauka.

neparašei, kas padaryta. Bet jau matau, kad nebėra grafiti bigsmile.gif biggrin.gif ir dulkės nuimtos smile.gif apkirpta kitaip. Daugiau neįžiebiu, bais saulė spigina į ekraną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 14 kovo 2012 - 15:42
Uploadinu ka tik nufotkinta ND 2, tuoj sutems, tai labai skubejau. paskutinioji foto- su maziausia diafragma, nera tobulo fokuso, stovo cia neturiu. bet esme as suprantu, tad jei ok, noreciau daryt treciaji ND. biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image

ps. ne itin estetiska siena, atsiprasau uz ja.
Atsakyti
As tai niekaip nesuprantu, kodel cia dauguma kaip i minkstaja ignybtos su tais n.d. skuba -kad tik greiciau, o va kaip -tai nesvarbu doh.gif . As su treciuoju n.d. niekur neskubu, nes kolkas nesugalvojau ka fotografuoti, o nesinori bet ko ir bet kaip.
Atsakyti
Man atrodo, kad stiklinė griūna į šoną g.gif .
Atsakyti
QUOTE(spanguoline @ 2012 03 14, 19:24)
Uploadinu ka tik nufotkinta ND 2, tuoj sutems, tai labai skubejau. paskutinioji foto- su maziausia diafragma, nera tobulo fokuso, stovo cia neturiu. bet esme as suprantu, tad jei ok, noreciau daryt treciaji ND.  biggrin.gif

ar tikrai supranti ND esmę? Juk buvo prašoma sužiūrėti visas detales. Dabar pasikabinėsiu. Stalas lig ir nešvarus, stiklinė su pirštų antspaudais, labai jau ryškiais, stalas kreivas, patarčiau tiesiai prieš jį satovėti, kad linija tiesi gautųsi. Už sienos kampą atsiprašei, tad jau nebereik ir minėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 kovo 2012 - 18:55
QUOTE(Yvette @ 2012 03 14, 18:54)
ar tikrai supranti ND esmę? Juk buvo prašoma sužiūrėti visas detales. Dabar pasikabinėsiu. Stalas lig ir nešvarus, stiklinė su pirštų antspaudais, labai jau ryškiais, stalas kreivas, patarčiau tiesiai prieš jį satovėti, kad linija tiesi gautųsi. Už sienos kampą atsiprašei, tad jau nebereik ir minėti.

smile.gif stalas svarus, tiesiog ne pirmos jaunystes. stikline tikrai kad nesvari doh.gif o del kreivumo tai is tikruju cia grindys nelygios, labai senas namas biggrin.gif tai nuotraikoj aiskiai matos, kaip kreivai viskas stovi rodos smile.gif) ka gi, teks daryt per naujo, kai lelius ryt uzmigs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguoline @ 2012 03 14, 19:16)
[size=1][/size]
smile.gif stalas svarus, tiesiog ne pirmos jaunystes. stikline tikrai kad nesvari  doh.gif o del kreivumo tai is tikruju cia grindys nelygios, labai senas namas  biggrin.gif tai nuotraikoj aiskiai matos, kaip kreivai viskas stovi rodos smile.gif) ka gi, teks daryt per naujo, kai lelius ryt uzmigs  rolleyes.gif

Padaryk. Pusę darbo būsi padariusi, kai įveiksi ND. Pradėsi galvoti anksčiau, nei mes kai kurie, padarę ND, kad tik būtų padaryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 23:01)
Dedu savo variantus, kaip sau norit, pagavau kablį biggrin.gif  4u.gif
Stebuklų čia neprikūriau, tačiau dariau kaip aš daryčiau smile.gif

nu nzn. bet jau II man originalo formatas geresnis, idomiau ziurisi. "patvarkyta" ant greicio, per sviesu. spalvota niii. jb puse velnio.
bebro - 1 variantas. zalias per zalias, jb nepabaigtas.
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 17:54)
Na, aš tai jį sutvarkiau, savaip pakarpiau, bet man neįdomu, aš tokios tiesiog negelbėčiau, prasmės juk nėra... Man įdomiau, kaip nuotrauką pakeičia postprodukcija, taip kaip kiekvienas žmogus mato. Juk kartais po karpymų ir tvarkymų, nuotrauka taip pasikeičia...

nu tau gal ir nera prasmes. g.gif kaip gali taip sakyti? pagalvok apie savo fotkes.
as manau, kad kiekviena foto cia tinkama. juk ne TIK karpyme esme, o paciame apdirbime. tai koks skirtumas ar portretas, ar veiksmas. svarbiausia - rezultatas.
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 14, 02:03)
Matau,kad  zaidimo nepavyko suzaisti ir suorganizuoti, kaip planuota, tai liudna.

jezus. koks skirtumas. svarbu, kad vyksta. ir vyksta visai smagiai.
blink.gif
QUOTE(gotte @ 2012 03 13, 11:24)
chiquitka, turi modelį namie...

ojezz... kiek prirašiau doh.gif

labai gerbiui tave uz komentarus. viena is nedaugelio, kuri ishsamiai pakomentuoja ir aiskia kalba naujokui, su daug patarimu. sauni tu.
QUOTE(rG @ 2012 03 08, 11:56)
Labai fainai  wub.gif  O Lomo juk nekeičia objk, ar čia koks specialiai fisheye aparačiukas? Įdomu, pasakok  bigsmile.gif  Norėčiau ekonominoi varianto, žaidimams  biggrin.gif

ne. cia plastmasinis paprastas auto juostinukas. pas mane f8 lyg ir, nesikeicia ten niekas (nei f, nei ishlaikymas - nic nieko, tuo labiau objektyvai). idedi juosta ir negalvodamas pleshkini. tokie kaip mano kainuoja apie 130lt. cia daugiau ---> http://www.efoto.lt/...ija/lomografija (apie lomografija ir fotikus). tikrai smagu. bet man greit pabodo. realiai jau po vienos juostos lotuliukas.gif siaip tikrai ji pasiliksiu, fainai toki turet, mazutis, lengvutis, isimeti i tase ir turi. gaila kad labai tamsus. isidejau juosta iso400 tai drasiai po pietu, saulei shvieciant isejo fotkes kaip tik. jei tik ciut tamsiau - ragai. ner ko stebetis, juk f8. vat, klausk dar, jei kazkas domina, papasakosiu placiau.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 13:25)
spanguoline, tuomet kodėl Tavo žinutėse, kurias esi kada nors SM rašius, nėra jokių ND foto arba nuorodų į jas? Tik trys pasisakymai čia, pirmas apie tai, kad negi teks dabar virš šimto temų skaityt, jei nori čia jungtis (sausio mėn.). Gudrauji, kad esi juos padarius, ar niką keitei ir nepranešei? 4u.gif

kas cia siandien darosi? biggrin.gif nugi atsakykit jei kas zinot (as ne smile.gif). chyzis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 14 kovo 2012 - 21:18
QUOTE(Maggie @ 2012 03 14, 21:16)
nu nzn. bet jau II man originalo formatas geresnis, idomiau ziurisi. "patvarkyta" ant greicio, per sviesu. spalvota niii. jb puse velnio.
bebro - 1 variantas. zalias per zalias, jb nepabaigtas.

Prieštarauju biggrin.gif Todėl, kad bw visiškai pabaigtas ir labai kruopščiai tvarkyta ta nuotrauka. Jei įsižiūrėtum kiekvieną detalę, suprastum. Dėl spalvų ir spalvotos, čia jau tiek to, čia širdies neskauda (ir ką reiškia ant greičio, gal tai, kad turėjau tvarkyti dvi dienas?), bet dėl robobebro bw, atsakau, kad man patinka ir man tinka. Visiškai skirtingi skoniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 14, 21:16)
kas cia siandien darosi? biggrin.gif nugi atsakykit jei kas zinot (as ne smile.gif). chyzis.

aš prisikabinau prie spanguolines dėl to, kad ji sakėsi padariusi ND, o iš tikro nebuvo jų padariusi.

kas man darosi nežinau, juo labiau negaliu atsakyti, kas darosi kitiems biggrin.gif
Atsakyti