Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ND 1
user posted image
user posted image
user posted image

ACIU uz kritika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 03 14, 14:28)
Jei tik dienele cia neuzsiki, tai dar kita diena reikia 1,5 val kol viska issianalizuoji  sokiai.gif 
Dar karteli keliu ND3

P.S. vis dar mokausi teisingai sukelti, jei nepavyks atsiprasau.

man objektų pasirinkimas toks.. nelabai.. labai nelabai.. mes skatiname merginas ieškoti bent minimalios estetikos nuo pačios pirmos dienos..

jei nebūtų per sunku, perdaryk su kažkuo neutralesniu. kad būtų ne kremai, ne apyrankės, ne kosmetika, ne vaistai, ne ausų krapštukai.. paimk tris knygas, tris spalvotus pieštukus ar ką? ant grindų knygas gali pasidėti ar lauke į žemę tris pieštukus įsmeigti.. na, kas nors neapkrauto ir be tų kūdikystės prieskonių 4u.gif nes kartais ND pamačius kyla klausimas, ar moterys ką nors dar be vaikų gimdymo ir auginimo mato ir galvoja, ar ne? na gi turit bent tris knygas namie, garantuoju. cool.gif

spanguoline, užskaitau. dar reikia dviejų užskaitytmų, kad eitum prie antrų ND.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 kovo 2012 - 14:43
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 14:40)
pamačius kyla klausimas, ar moterys ką nors dar be vaikų gimdymo ir auginimo mato ir alvoja, ar ne? na gi turit bent tris knygas namie, garantuoju. cool.gif

smile.gif
Atsakyti
O aš pamenu, sakiau, kad jei Erika negaus foto atskleisiu paslaptį atėjus pavasariui katra čia tokia nedorėlė. devil.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguoline @ 2012 03 14, 15:37)

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 14, 14:45)
O aš pamenu, sakiau, kad jei Erika negaus foto atskleisiu paslaptį atėjus pavasariui katra čia tokia nedorėlė.  devil.gif

pavasaris įsibėgėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguoline @ 2012 03 14, 14:37)

Nuotraukas dėk kitą kartą vienodo dydžio ir šiek tiek šviesesnes smile.gif
Nors skirtumai ir maži, užskaitau. Kaip žinia, gali kitos ir neužskaityti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 14:51)
pavasaris įsibėgėja smile.gif

Tai va, šiaip ta narė jau nepamenu kada reiškėsi šioje temoje. Turbūt net nebeskaito. Bet jei sugalvotų Tiga dalyvauti dar kokiuose mainuose, siūlyčiau nepriimti. Šitaip pasielgti, manau, kad mažų mažiausiai negražu. Netikiu, kad pašte pasiklydo ir antrą kartą laiškas. schmoll.gif O, kad Erika būtų minėjusi Neringos vardą (Tiga forume ir kitur), kad gavo nuo tokios ką nors irgi nepamenu.
Atsakyti
Na, ką gi. Sėkmės jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 kovo 2012 - 15:18
QUOTE(Ka @ 2012 03 14, 15:07)
Tai va, šiaip ta narė jau nepamenu kada reiškėsi šioje temoje. Turbūt net nebeskaito. Bet jei sugalvotų Tiga dalyvauti dar kokiuose mainuose, siūlyčiau nepriimti. Šitaip pasielgti, manau, kad mažų mažiausiai negražu. Netikiu, kad pašte pasiklydo ir antrą kartą laiškas.  schmoll.gif O, kad Erika būtų minėjusi Neringos vardą (Tiga forume ir kitur), kad gavo nuo tokios ką nors irgi nepamenu.

Ka, negavau, bet gavau labai daug puikių foto. Taip net smagiau biggrin.gif , gavau tiek kiek per dešimt metų nebūčiau gavusi.
Ačiū visoms visoms.
Jei dar kuri siųsite, iš anksto dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 23:03)
Matau,kad  zaidimo nepavyko suzaisti ir suorganizuoti, kaip planuota, tai liudna.
Paskutinio vaikino  JB portreto tai isvis nesupratau... Man rodos, kad jis dar gyvas, kam tas juodas remas  ax.gif

Mane tas remas irgi nelabai maloniai nustebino tiesa sakant smile.gif
Kol kas man labiausiai patiko Yvettes atsiustas variantas 4u.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 12:40)
jei nebūtų per sunku, perdaryk su kažkuo neutralesniu. kad būtų ne kremai, ne apyrankės, ne kosmetika, ne vaistai, ne ausų krapštukai.. paimk tris knygas, tris spalvotus pieštukus ar ką? ant grindų knygas gali pasidėti ar lauke į žemę tris pieštukus įsmeigti.. na, kas nors neapkrauto ir be tų kūdikystės prieskonių 4u.gif nes kartais ND pamačius kyla klausimas, ar moterys ką nors dar be vaikų gimdymo ir auginimo mato ir galvoja, ar ne? na gi turit bent tris knygas namie, garantuoju. cool.gif

biggrin.gif matytos mintys. mintinai jas jau moku lotuliukas.gif

Tai jeigu jau visi idejo savo taisytas nuotraukas cia, tai idesiu ir as tai ka vakar padariau su R.I.R nuotrauka. Bet tikrai sutinku kad butu zymiai idomiau jeigu butumem zaide anonimiskai ir ikele i viena albuma, nes net jau man paciai nusibodo portreta savo matyt N kartu smile.gif Taigi laukiu kol pradesim zaist again.
user posted image
user posted image
Su robobebro nuotrauka tia ryskiai persistengiau (pati snd ryte pastebejau, tai sakau progresuoju lotuliukas.gif) tai nekelsiu.
Atsakyti
aciu wink.gif einu prie antru ND wink.gif
Atsakyti