QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 23:03)
Matau,kad zaidimo nepavyko suzaisti ir suorganizuoti, kaip planuota, tai liudna.
Paskutinio vaikino JB portreto tai isvis nesupratau... Man rodos, kad jis dar gyvas, kam tas juodas remas
Mane tas remas irgi nelabai maloniai nustebino tiesa sakant
Kol kas man labiausiai patiko Yvettes atsiustas variantas
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 12:40)
jei nebūtų per sunku, perdaryk su kažkuo neutralesniu. kad būtų ne kremai, ne apyrankės, ne kosmetika, ne vaistai, ne ausų krapštukai.. paimk tris knygas, tris spalvotus pieštukus ar ką? ant grindų knygas gali pasidėti ar lauke į žemę tris pieštukus įsmeigti.. na, kas nors neapkrauto ir be tų kūdikystės prieskonių

nes kartais ND pamačius kyla klausimas, ar moterys ką nors dar be vaikų gimdymo ir auginimo mato ir galvoja, ar ne? na gi turit bent tris knygas namie, garantuoju.

matytos mintys. mintinai jas jau moku
Tai jeigu jau visi idejo savo taisytas nuotraukas cia, tai idesiu ir as tai ka vakar padariau su R.I.R nuotrauka. Bet tikrai sutinku kad butu zymiai idomiau jeigu butumem zaide anonimiskai ir ikele i viena albuma, nes net jau man paciai nusibodo portreta savo matyt N kartu

Taigi laukiu kol pradesim zaist again.

Su robobebro nuotrauka tia ryskiai persistengiau (pati snd ryte pastebejau, tai sakau progresuoju

) tai nekelsiu.