Mergaites, o jeigu nespejau dar tapt jusu sutves pilnateise nare, tai ir foto negaliu kraut kritikai, ar ne?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 09, 14:31)
Tikrai ramiau pasidaro vakar gavau trikoji gorillapod, tai jau ramiau, jau apsiraminau su objektyvo paieškom.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 14:31)
Mergaites, o jeigu nespejau dar tapt jusu sutves pilnateise nare, tai ir foto negaliu kraut kritikai, ar ne?
taip, mes rekomenduojame pirma padaryt ND, tada kraut kritikai
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 10:13)
labai dažnai per darželio šventes pagalvodavau bet tik pagalvodavau.
Šiaip, prieš kelis metus fotografų temoje buvo sakoma, jei žmogus turi už ką nusipirkti, tai kam jį stabdyti. Lai perka. O jei paskui nenaudoja, juk jo reikalas. Tad, pirkit visi, kam reikia blyksčių. Tik nepamirškit, kad nuo turimos aparatūros foto kokybė nepagerės, jei neįdėsit pastangų ir nesimokinsit.
p.s. kad pačiuožus esu tai pati neslepiu, bet etiketės "prie meno" nepriimu
negaliu atsižiūrėti
Šiaip, prieš kelis metus fotografų temoje buvo sakoma, jei žmogus turi už ką nusipirkti, tai kam jį stabdyti. Lai perka. O jei paskui nenaudoja, juk jo reikalas. Tad, pirkit visi, kam reikia blyksčių. Tik nepamirškit, kad nuo turimos aparatūros foto kokybė nepagerės, jei neįdėsit pastangų ir nesimokinsit.
p.s. kad pačiuožus esu tai pati neslepiu, bet etiketės "prie meno" nepriimu
negaliu atsižiūrėti
Sveikos merginos, noreciau prisijungti ir as prie jus, bet esu visiskai zalia,noreciau nors kiek graziau ismokti fotografuoti
Nejaugi cia reikia visas temas perskaityti kad suzynotum kazka
Turim ne pati geriausia gal fotika, bet norisi iamzinti vaikucius nors siek tiek graziau
Noreciau paklausti kaip padaryti tokia foto, kaip si... (virsuje) kad veidas isryskintas o aplink bliedna
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:29)
Turi omenyje arba tas arba anas? Aš tai iš tų kur atskiria ir nė nebando susiet, tiesiog ne visiems tas menas pavyksta ir tiek. Nors komercines irgi reik kuo unikaliau.
Ar turi omenyje, kad arba reik tą daryt arba aną? Vo šitas tai gali būt manau realiausiai... Nebent aš komerciją kartais palaikau menu.
Nežinau gal mane magnetinės audros veik, bo nelabai supratau ko klausi
Aciu Say! geriau?
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:32)
Oki, supratau, pasitaupysiu tada
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 09, 14:38)
Aciu Say! geriau?
Labai gražu
QUOTE(dairina @ 2012 03 09, 15:35)
Sveikos merginos, noreciau prisijungti ir as prie jus, bet esu visiskai zalia,noreciau nors kiek graziau ismokti fotografuoti
Turim ne pati geriausia gal fotika, bet norisi iamzinti vaikucius nors siek tiek graziau
Noreciau paklausti kaip padaryti tokia foto, kaip si... (virsuje) kad veidas isryskintas o aplink bliedna
Sveika,
Gali jungtis drasiai
Tik pirmiausia padaryk namu darbus is pirmo puslapio, ir paskaitinek bent jau viena is paskutiniu temuciu, kokiu namu darbu cia geriau nerodyti
QUOTE(rG @ 2012 03 09, 14:38)
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:29)
Turi omenyje arba tas arba anas? Aš tai iš tų kur atskiria ir nė nebando susiet, tiesiog ne visiems tas menas pavyksta ir tiek. Nors komercines irgi reik kuo unikaliau.
Ar turi omenyje, kad arba reik tą daryt arba aną? Vo šitas tai gali būt manau realiausiai... Nebent aš komerciją kartais palaikau menu.
Nežinau gal mane magnetinės audros veik, bo nelabai supratau ko klausi
YVETTE, neskaityk
aš turiu galvoje, kad mažiau reikia galvoti, kaip priešpastatyti komerciją ir meną, rečiau pasirinkti atstovauti vienam iš jų, kas šioje temoje mėgstama ir viskam, ko nesupranti arba kas nepatinka, priklijuoti vieną arba kitą etiketę, o daugiau gilintis į fotografiją kaip.. mokslą, jei jau žodis menas kaip taisyklė sukelia audras nors meninis išprusimas dar nė vienam nepakenkė, nebent išgirdus ką nors apie meną išberia
taip pat turiu galvoje, kad pradžioj ND reik padaryt, įtvirtinti savo žinias praktikoje, paieškoti savitumo, suvokti, ko nori ir, ne mažiau svarbu, ką gali, tik paskui pirkt atributus. bet tai tik mano nuomonė, spjaukit į ją ir pirkit,ką norit, nes niekas niekam neuždraus pirkti tai, ko norisi, nes tai visų pirma ne mano reikalas
aš juk tik patarimus į kairę į dešinę žarstau pati turėjau gerus mokytojus, mane skatino domėtis fotografijos istorija, įvairiais fotografijos žanrais, skaityti publicistiką tais klausimais, ieškoti savęs, išreikšti save nuotraukomis, tai manau, kad nepakenkė. suformavo tam tikrus įgūdžius, supratimą. ko kiekvienai linkiu.
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 09, 14:38)
Aciu Say! geriau?
man geriau
QUOTE(rG @ 2012 03 09, 14:15)
Aš šiandien piktas, nelaimingas, baisus žmogus ir nesakysiu kodėl o dar Jūs su tais menais, - arba išeina arba ne ir taškas.
Alabam, išėmei, aniaa?
Alabam, išėmei, aniaa?
Aga, isemiau.Klaida padariau, kad idejau:)
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 15:31)
žinoma, kad galima rodyti. Juk už tai į galvą neduosim, na nebent žodžiais Aš kaip tik buvau iš tų, kuri norėjo ir prisistatymo foto Tad iš manęs komentaro sulauksi, į kitas negeras tetas nekreipk dėmesio Jei burbės aš su jom susidorosiu
QUOTE(dairina @ 2012 03 09, 15:35)
į tavo klausimą gautum paprastą atsakymą, atlikusi ND Nereiktų visų temų skaityti, tik šios pirmą psl.Turim ne pati geriausia gal fotika, bet norisi iamzinti vaikucius nors siek tiek graziau
Aš tai foto nekeliu, nes žinau kokios klaidos, bet jos man netrukdo. Tad kaip ir be ryšio kelti tik pasimaivymui kaip jos man patinka.