Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mergaites, o jeigu nespejau dar tapt jusu sutves pilnateise nare, tai ir foto negaliu kraut kritikai, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 09, 14:31)
Tikrai ramiau pasidaro  biggrin.gif vakar gavau trikoji gorillapod, tai jau ramiau, jau apsiraminau su objektyvo paieškom.

lotuliukas.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 14:31)
Mergaites, o jeigu nespejau dar tapt jusu sutves pilnateise nare, tai ir foto negaliu kraut kritikai, ar ne? blush2.gif

taip, mes rekomenduojame pirma padaryt ND, tada kraut kritikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 10:13)
labai dažnai per darželio šventes pagalvodavau  smile.gif  bet tik pagalvodavau.

Šiaip, prieš kelis metus fotografų temoje buvo sakoma, jei žmogus turi už ką nusipirkti, tai kam jį stabdyti. Lai perka. O jei paskui nenaudoja, juk jo reikalas. Tad, pirkit visi, kam reikia blyksčių. Tik nepamirškit, kad nuo turimos aparatūros foto kokybė nepagerės, jei neįdėsit pastangų ir nesimokinsit.
p.s. kad pačiuožus esu tai pati neslepiu, bet etiketės "prie meno" nepriimu  smile.gif
negaliu atsižiūrėti

Sveikos merginos, noreciau prisijungti ir as prie jus, bet esu visiskai zalia,noreciau nors kiek graziau ismokti fotografuoti blush2.gif ax.gif

Nejaugi cia reikia visas temas perskaityti doh.gif kad suzynotum kazka ax.gif
Turim ne pati geriausia gal fotika, bet norisi iamzinti vaikucius nors siek tiek graziau wub.gif

Noreciau paklausti kaip padaryti tokia foto, kaip si... (virsuje) kad veidas isryskintas o aplink bliedna blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:29)

Turi omenyje arba tas arba anas? Aš tai iš tų kur atskiria ir nė nebando susiet, tiesiog ne visiems tas menas pavyksta ir tiek. Nors komercines irgi reik kuo unikaliau.

Ar turi omenyje, kad arba reik tą daryt arba aną? Vo šitas tai gali būt manau realiausiai... Nebent aš komerciją kartais palaikau menu.

Nežinau gal mane magnetinės audros veik, bo nelabai supratau ko klausi biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Say! geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:32)
lotuliukas.gif
taip, mes rekomenduojame pirma padaryt ND, tada kraut kritikai 4u.gif

Oki, supratau, pasitaupysiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 09, 14:38)
Aciu Say! geriau?

Labai gražu
Atsakyti
Ievuki, man tai geriau smile.gif dabar įdomi šviesa ir šešėliai žaidžia ant moters veido, o jb sustiprina šį pojutį. smile.gif Gražu. Žiūrint į spalvotą, lyg ir blaškosi žvilgsnis.
Atsakyti
QUOTE(dairina @ 2012 03 09, 15:35)
Sveikos merginos, noreciau prisijungti ir as prie jus, bet esu visiskai zalia,noreciau nors kiek graziau ismokti fotografuoti blush2.gif  ax.gif

Nejaugi cia reikia visas temas perskaityti  doh.gif  kad suzynotum kazka  ax.gif
Turim ne pati geriausia gal fotika, bet norisi iamzinti vaikucius nors siek tiek graziau wub.gif

Noreciau paklausti kaip padaryti tokia foto, kaip si... (virsuje) kad veidas isryskintas o aplink bliedna  blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Sveika,
Gali jungtis drasiai smile.gif
Tik pirmiausia padaryk namu darbus is pirmo puslapio, ir paskaitinek bent jau viena is paskutiniu temuciu, kokiu namu darbu cia geriau nerodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 09, 14:38)
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:29)

Turi omenyje arba tas arba anas? Aš tai iš tų kur atskiria ir nė nebando susiet, tiesiog ne visiems tas menas pavyksta ir tiek. Nors komercines irgi reik kuo unikaliau.

Ar turi omenyje, kad arba reik tą daryt arba aną? Vo šitas tai gali būt manau realiausiai... Nebent aš komerciją kartais palaikau menu.

Nežinau gal mane magnetinės audros veik, bo nelabai supratau ko klausi biggrin.gif

YVETTE, neskaityk biggrin.gif

aš turiu galvoje, kad mažiau reikia galvoti, kaip priešpastatyti komerciją ir meną, rečiau pasirinkti atstovauti vienam iš jų, kas šioje temoje mėgstama ir viskam, ko nesupranti arba kas nepatinka, priklijuoti vieną arba kitą etiketę, o daugiau gilintis į fotografiją kaip.. mokslą, jei jau žodis menas kaip taisyklė sukelia audras biggrin.gif nors meninis išprusimas dar nė vienam nepakenkė, nebent išgirdus ką nors apie meną išberia biggrin.gif

taip pat turiu galvoje, kad pradžioj ND reik padaryt, įtvirtinti savo žinias praktikoje, paieškoti savitumo, suvokti, ko nori ir, ne mažiau svarbu, ką gali, tik paskui pirkt atributus. bet tai tik mano nuomonė, spjaukit į ją ir pirkit,ką norit, nes niekas niekam neuždraus pirkti tai, ko norisi, nes tai visų pirma ne mano reikalas biggrin.gif

aš juk tik patarimus į kairę į dešinę žarstau smile.gif pati turėjau gerus mokytojus, mane skatino domėtis fotografijos istorija, įvairiais fotografijos žanrais, skaityti publicistiką tais klausimais, ieškoti savęs, išreikšti save nuotraukomis, tai manau, kad nepakenkė. suformavo tam tikrus įgūdžius, supratimą. ko kiekvienai linkiu.

QUOTE(Ievukis @ 2012 03 09, 14:38)
Aciu Say! geriau?

man geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 09, 14:15)
Aš šiandien piktas, nelaimingas, baisus žmogus ir nesakysiu kodėl  biggrin.gif o dar Jūs su tais menais, - arba išeina arba ne ir taškas.

Alabam, išėmei, aniaa?

Aga, isemiau.Klaida padariau, kad idejau:)
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 09, 15:31)
žinoma, kad galima rodyti. Juk už tai į galvą neduosim, na nebent žodžiais ax.gif
Aš kaip tik buvau iš tų, kuri norėjo ir prisistatymo foto smile.gif Tad iš manęs komentaro sulauksi, į kitas negeras tetas nekreipk dėmesio biggrin.gif Jei burbės aš su jom susidorosiu

QUOTE(dairina @ 2012 03 09, 15:35)
Nejaugi cia reikia visas temas perskaityti  doh.gif  kad suzynotum kazka  ax.gif

Noreciau paklausti kaip padaryti tokia foto, kaip si... (virsuje) kad veidas isryskintas o aplink bliedna  blush2.gif  ax.gif  4u.gif
į tavo klausimą gautum paprastą atsakymą, atlikusi ND smile.gif Nereiktų visų temų skaityti, tik šios pirmą psl.

Aš tai foto nekeliu, nes žinau kokios klaidos, bet jos man netrukdo. Tad kaip ir be ryšio kelti tik pasimaivymui kaip jos man patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 09 kovo 2012 - 15:04