Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 20:26)

Tai as siulau taip :
1. Nuotraukos koregaviui skiriaa 1 savaite (tarkim nuo pirmadienio)
2. Paruosiami du variantai - spalvotas ir juodai baltas.
3. Galima kadruoti, naudoti filtrus, zaisti su spalvom.. Zodziu viska, kas jusu nuomone, paverstu nuotrauka geresne..
4. Paruostas nuotraukas siuskite man elektroniniu pastu  as.dekupazas@gmail.com, butinai su niku (kad zinoti, kieno foto)
5. Nuotraukas  i benta SM galerija kelsim be niku ir vienu metu

Nu lyg ir buvo taisykles,bet gal niekas neskaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 14, 09:42)

Bet nuotraukos kaip ir niekas neišrinko, o dėjo šiaip rinkimams hihihi.gif Taip taip, aš kiaulė, visai neprieštarauju smile.gif
Atsakyti
dabar jau ir aš kiaulė biggrin.gif

spalvotos nebesimatė man po rG varianto smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 10:39)
Na, va, kaip simboliška, bet mano mažiau palanki, su dviračiu tik JPG''
user posted image
Didelis dydis, save as ir viskas

O šita labai nelengvas daiktas, bet gal ir įmanoma ką padaryt, pažiūrėsim, aš nedariau.
user posted image
Didelis failas - save as

Šiaip tai šių aš neliečiau, nors neištryniau smile.gif

Dekui RG 4u.gif 4u.gif
Tai jei visi sutinka, su sitom nuotraukom ir darom kazka smile.gif
Daro iki pirmadienio (ar ne per daug laiko) ?

RG, ar gali an RAW permesti el pastu ? Aciu 4u.gif 4u.gif as.dekupazas@gmail.com

Jei sutiksi, surarysiu kitoj zinutej visa info aiskiai, gal net melyna spalva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 kovo 2012 - 09:51
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 14, 09:47)
Dekui  RG  4u.gif  4u.gif
RG, ar gali an RAW permesti el pastu ? Aciu  4u.gif  4u.gif
Koreguotas nuotraukas su nikais atsiuskite man el. pastu

Neturiu šių RAW 4u.gif Bet čia wb geras unsure.gif O daugiau viskas padaroma. lauke vasarą išvis nežadu su RAW fotkint vasarą...
Galiu ir su RAW paieškot, tik gaila šitų, taip norėčiau pamatyt galutinį variantą biggrin.gif

Say
, ką tai galėtų reikšti - po rG varianto? biggrin.gif 4u.gif Na, su bw man nevisada sekasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 kovo 2012 - 10:07
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 14, 10:42)

na aš tikrai nemaniau, kad tai galutinės taisyklės. Nes tarkim kiek laiko skiriama nuotraukos koregavimui tai ir neaišku. Nes rašai tarkim nuo pirmadienio viena savaitė. Tai čia nuo praeito pirmadienio ar nuo ateinančio. Todėl ir rašiau, kad žaidimo taisyklės neaiškios.
Burbu aš šiandien, sorry.
Bet šiaip, koks skirtumas kad jau žmonės įkėlė. Jei turi savo viziją kaip nori keisti, tai ir darai. Lygiai taip pat kaip kažkas jau darė nesigaus. Jei norisi eksperimentuoti su kadravimu irgi niekas netrukdo karpyti kaip norisi. Nematau prob. tęsti jau pradėtą žaidimą, atvirai , be jokių slėpynių.

p.s. pamenat, klausinėjau ar turit kas foto pasiūlymui atvirukų spausdinimui. Pirmas rinkinukas jau atspausdintas ir kiek girdėjau iš atsiliepimų, gavosi labai gražus. Bus organizuojamas antras rinkinukas. Jei kas norėsit sudalyvauti, galit siūlyti savo foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 14 kovo 2012 - 09:52
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 09:49)
Say[/b], ką tai galėtų reikšti - po rG varianto?  biggrin.gif  4u.gif Na, su bw man nevisada sekasi smile.gif

nu kad gražiai spalvotą sutvarkei, kas reiškia, jog aš neturiu idėjų smile.gif
Atsakyti
Nebesuprantu ar čia vyksta tas žaidimas, ar jau nebebus jo, tai šiaip pabandžiau ir aš su 1 foto pažaist smile.gif Neprisimenu tik kieno blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
ok, say, supratau.
Aš šią, kur maija idėjo, visai nuvau nužarinus.
Na, bėgu darbuotis, bet būsiu netoliese, jei reiks kadrų sponsoriaus biggrin.gif

Iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 kovo 2012 - 10:13
QUOTE(maija @ 2012 03 14, 11:07)
Nebesuprantu ar čia vyksta tas žaidimas, ar jau nebebus jo, tai šiaip pabandžiau ir aš su 1 foto pažaist smile.gif Neprisimenu tik kieno  blush2.gif

ir aš taip kirpau smile.gif
Šiaip gerai būtų, jei keldamos apkarpytą foto dar papasakotumėt kodėl taip kirpot. Manau naudinga naujokams būtų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 10:46)
dabar jau ir aš kiaulė biggrin.gif

spalvotos nebesimatė man po rG varianto smile.gif

http://farm8.staticf..._efdd6b4e04.jpg[/img]

neparašei, ką darei. Man čia kūnai truputi per tamsūs ir trūksta tų paryškintų dulkių (po RG koregavimo aš jas įsimylėjau biggrin.gif ). Bet apkirpimas man gal labiau, nes apačioje matosi daugiau žolės.

Aš būčiau tą nuotrauką kitaip tvarkiusi - būčiau dėjusi truputi šarpo, truputi bliuro (fintas iš knygos), ryškinusi akis, o daugiau kaip ir nieko nemoku biggrin.gif o jei mokėčiau dar būčiau nuėmusi tuo "grafiti" nuo sienos ir viską kitką dariusi kaip RG spalvotame tik karpiusi kaip Say biggrin.gif taip kad variantų yra.

Dėl tų dviejų paskutinių žaidimui įkeltų nuotraukų tai aš pasuoju su žaidimu. Nežinočiau ką čia tvarkyti blush2.gif sorry blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 14 kovo 2012 - 10:30
Ne zaidimas gavosi, bet bardakas kazkoks schmoll.gif
Atsakyti