Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2012 03 14, 08:58)
dekui 4u.gif

sorry, fotkes isemiau ir nebarkit

del ju ikelimo, tai jos juk netiko apdirbimui. tad tiesiog apsiemiau isbandyti ir ziuriu ne as viena

be reikalo išėmei, vis tiek jau buvo, tai galėjo ir likti pasižiūrėjimui..smile.gif

aš tai nebesusekiau, kurios buvo pripažintos tinkamos tvarkymui. man asmeniškai labai patiko robobebro fotkė biggrin.gif ten galimybės apdirbimui tokios, kokias įsivaizdavau: gali karpyt keliais būdais, spalviškai gali sukurti skirtingus įspūdžius ir pan.

einu kitas pabandysiu pakrutinti, azartas paėmė smile.gif
Atsakyti
Uh biggrin.gif Kam tragedijas darot. Taigi yra tų nuotraukų, norit, duosiu kokią? Yra tų dalyvių, siųskit, dėkit, vienu metu.
O kuom dabar nepavyko? Man tai labai įdomu žiūrėti, tik va, negerai, kad pradeda išėminėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 09:17)
Uh biggrin.gif Kam tragedijas darot. Taigi yra tų nuotraukų, norit, duosiu kokią? Yra tų dalyvių, siųskit, dėkit, vienu metu.
O kuom dabar nepavyko? Man tai labai įdomu žiūrėti, tik va, negerai, kad pradeda išėminėti  doh.gif

aš asmeniškai tai nedarau tragedijos, tiesiog įsijauskime į kito padėtį: vienas žmogus ėmėsi organizuoti, nustatė tvarką, bet niekas jos nepaisė. Tu juk irgi susinervintum? Aš jaučiu susinervinčiau. Tvarka buvo tokia: nededam temon, o siunčiam Whatever'ei, ji deda vienan albuman be autorių, ir komentuojam. Kai visi išsikalba, tada parašom, kas apdirbo.

duok ir Tu, žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 14, 09:19)
aš asmeniškai tai nedarau tragedijos, tiesiog įsijauskime į kito padėtį: vienas žmogus ėmėsi organizuoti, nustatė tvarką, bet niekas jos nepaisė. Tu juk irgi susinervintum? Aš jaučiu susinervinčiau. Tvarka buvo tokia: nededam temon, o siunčiam Whatever'ei, ji deda vienan albuman be autorių, ir komentuojam. Kai visi išsikalba, tada parašom, kas apdirbo.

duok ir Tu, žinoma smile.gif

taigi faina, kad suorganizavo, bet jau jau taip, tada nereikėjo viešai tų nuotraukų dėti, jei jau taip BŪTINAI reik taip arba taip. Vis vien nesuprantu nusivylimo nors tu ką, juolab, kad dalyviai čia dar nedėjo cool.gif

gerai, tuoj ką duosiu, palankaus karpymui ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 14 kovo 2012 - 09:21
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 10:21)
taigi faina, kad suorganizavo, bet jau jau taip,  tada nereikėjo viešai tų nuotraukų dėti, jei jau taip BŪTINAI reik taip arba taip. Vis vien nesuprantu nusivylimo nors tu ką, juolab, kad dalyviai čia dar nedėjo cool.gif

gerai, tuoj ką duosiu, palankaus karpymui ir pan.

Nuotrauka (nekoreguota) galvojom deti viesai, nes ji dar netvarkyta. Pagaliau, kiti sake dalyvaus tik pamate nuotrauka...
O nusivylimas yra tame, kad pamates kazkieno galutini varianta, esi jau itakotas... ta prasme, jau nori/nenori lygini savo darba su ikeltu (kad ir tavo, pvz). Jei apkarpei taip pat - atrodys kad kopijuoji ir t.t. Tame ir buvo mintis, kad darom nematydami kitu pavyzdziu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 kovo 2012 - 09:29
Na lendu su 5ND pirma dalim. Akys atbuko, tai jūs pasakykit ar nemėlynuoja? Geriausia ką pavyko išgaut...

AUto
user posted image
Debesėlis
user posted image
Rankinis
user posted image
Atsakyti
nu va, dabar bent žinot kaip sunku organizuoti smile.gif
Pamokėlė bus visiems. Ir organizatoriams, ir tiem, kurie užsirašo ir nedalyvauja ir t.t.

žaidimo taisyklės nebuvo aiškios nuo pat pradžios. Surašykit aiškiai, išrinkit vieną foto, nustatykit datą iki kada sutvarkoma ir kur siunčiama. ir žaiskit.
Atsakyti
Blogai WB, melynas visiskai.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 14, 09:35)
Blogai WB, melynas visiskai.... sad.gif

Nu ryškiai akys atbuko man doh.gif

Parašykit kaip reikia patikrint su PS spalvą ir kokie skaičiukai turi būt?
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 14, 09:33)
Na lendu su 5ND pirma dalim. Akys atbuko, tai jūs pasakykit ar nemėlynuoja? Geriausia ką pavyko išgaut...

Mėlyna, ir dar kaip mėlyna. smile.gif Pasakok kaip darai šį nd? Su tuo pačiu indeliu kankiniesi, kurį matau? Jei taip, pakeisk kitu, kad ir iš popieriaus ką nors išsilankstyk. smile.gif Nes kaip matau, šis blizgus, nepatyrusiam sunkiau nustatyti gerą wb su tokiu daiktu.
Atsakyti
Taip, Whatewer, bet jei gali įvykti, tai dažniausiai ir įvyksta, aš tai nekantri, padariau, parodžiau ir net nepagalvojau doh.gif Maniau dar bus lengviau, kad aprašiau kaip ką dariau, nes prieš metus būčiau buvusi laiminga dėl tokios info. Nesmagu tik, jei sakai, jog paveiksiu kažką. Bet juk su antra nuotrauka tų būdų labai nedaug, o su dviračiu kiek tik nori, o jau spalvom, oi oi.
Man tik labai liūdna, kad jlove išėmė verysad.gif

Na, va, kaip simboliška, bet mano mažiau palanki, su dviračiu tik JPG''
user posted image
Didelis dydis, save as ir viskas

O šita labai nelengvas daiktas, bet gal ir įmanoma ką padaryt, pažiūrėsim, aš nedariau.
user posted image
Didelis failas - save as

Šiaip tai šių aš neliečiau, nors neištryniau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 14, 09:38)
Mėlyna, ir dar kaip mėlyna.  smile.gif Pasakok kaip darai šį nd? Su tuo pačiu indeliu kankiniesi, kurį matau? Jei taip, pakeisk kitu, kad ir iš popieriaus ką nors išsilankstyk.  smile.gif Nes kaip matau, šis blizgus, nepatyrusiam sunkiau nustatyti gerą wb su tokiu daiktu.

Ir su indeliu ir tušinuką baltą bandžiau, o wb pagal tą lapą ant kurio stovi indelis nusistatinėjau, čia geriausia ką pavyko išgaut, nes kitos dar labiau mėlynos doh.gif reiks dar bandyt
Atsakyti