Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 03 13, 23:01)
Mano bw. Iš spalvotos - layers - black and white, ten stumdžiau spalvas. tada 1,5 karto grandient map.

prisipazinsiu, ziauriai nustebinai, kazkaip man toji nuotrauka ne kiek neuzkliuvo, buciau pasakius, kad eiline pirmoko foto biggrin.gif net nustebau, kad Robobebras tokia dave foto. na bet kaip rG apdirbo, tai sedevras tiesiog lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 13 kovo 2012 - 22:40
RG, fun!, savo tai nespalvota imciau.

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 13, 22:40)
prisipazinsiu, ziauriai nustebinai, kazkaip man toji nuotrauka ne kiek neuzkliuvo, buciau pasakius, kad eiline pirmoko foto biggrin.gif net nustebau, kad Robobebras tokia dave foto. na bet kaip rG apdirbo, tai sedevras tiesiog lotuliukas.gif

nu tai kad as naujokas ir esu, negi as cia kazkokias mistines neegzistuojancias tobulybes turiu det, biski pasiukslinau tongue.gif. Be to sita foto is 2010m. rudenio, is mano vienos vieninteles juostos, ir dar sunus 3m is paskos zyzdamas lakste, tai ka islauziau ta islauziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 13, 22:32)
Pasikeis, lyginsiu ir ziuresiu, kad tik nebutu tokia pati kaip tavo smile.gif
O kam smile.gif Daryk pagal save, tame ir smagumas smile.gif Čia ne konkursas ir ne lenktynės, o aš tai ką, aš nekantri biggrin.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 13, 22:40)
Man irgi, kai padariau, tai labai pamilau tą foto, net gaila atiduot lotuliukas.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 03 13, 22:47)
RG, fun!, savo tai nespalvota imciau.
nu tai kad as naujokas ir esu, negi as cia kazkokias mistines neegzistuojancias tobulybes turiu det, biski pasiukslinau tongue.gif. Be to sita foto is 2010m. rudenio, is mano vienos vieninteles juostos, ir dar sunus 3m is paskos zyzdamas lakste, tai ka islauziau ta islauziau biggrin.gif
Labai gerai tokios, daug įdomiau. Nedariau labai jau kaži ko kitaip, pats supranti, kad įmanoma ir kadruojant ir spalvom, bet man taip pasirodė ir taškas. Duok dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 kovo 2012 - 22:58
Nu žmonės pasakykit pagaliau....kai saugote iš fotošopo suredaguotą RAW failą į JPG, tai paspaudus save as, ką jums rodo lentelė???? g.gif

mano vat ką rodo ir tas gal nėr gerai, gal dėl to ir kokybė kažkokia ne tokia išsisaugo g.gif pažiūrėkit tas kur trikampiukas kaip perspėjimas eina...ir kas kartą turiu pasirinkti, kad noriu saugoti JPG formatu...seniau jis automatiškai išsimesdavo...gal kažkas nustatymuose PS ni to? g.gif g.gif g.gif

tas langelis AS COPY kur varnelę galima padėti, yra neaktyvus..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 13 kovo 2012 - 23:37
kadangi sios trys nelabai kam tiko patvarkymui, tai keliu savo variantus smile.gif sorry, originalus pamirsau issisaugoti. jokiu action'u nenaudojau biggrin.gif

user posted image

arba

user posted image

user posted image

arba

user posted image

user posted image

arba

user posted image
Atsakyti
Pirmame portrete merginos veidas labai baltas, isdeges, dingsta konturas nosies...akys ryskios ryskios net skauda ziureti...modelis simpatiskas, bet foto apdirbimas man nee schmoll.gif kadangi jau spalvotas variantas negeras, tai i JB jau labai sunku normaliai paversti.

Is triju variantu man gal labiausia vykes pasirode vaikino portretas, nors JB pilkokas ..

trecioj grudas visa foto gadina...ypac kur dangus negraziai ziurisi
Atsakyti
Matau,kad zaidimo nepavyko suzaisti ir suorganizuoti, kaip planuota, tai liudna.

Kadangi prasidejo nuotrauku kelias i sia tema, tai dalyvauti ir zaisti pasidare visiskai nebeidomu, o gaila.. schmoll.gif schmoll.gif

dekui Robobebrui uz nuotrauka... 4u.gif

Paskutinio vaikino JB portreto tai isvis nesupratau... Man rodos, kad jis dar gyvas, kam tas juodas remas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 kovo 2012 - 01:07
unsure.gif kazkaip tikrai nebeidomu pasidare, as kiek supratau, kad reikejo pakoreguotas nuotraukas siust i viena vieta, paskui butu jas tuo paciu metu visas patalpine ir anonimiskai, tada butume galeje komentuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 13, 23:33)
Nu žmonės pasakykit pagaliau....kai saugote iš fotošopo suredaguotą RAW failą į JPG, tai paspaudus save as, ką jums rodo lentelė???? g.gif

Kaip tik dabar tvarkau RAW foto ir atkreipiau dėmesį, kad ir man tokią pat lentelę meta kaip pas tave, jei saugai PSD formatu, tai nemeta tų trikampėlių ax.gif čia gal RAW formatas apsisaugo, kad nat orginalo viršaus neužseivintum g.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 14, 02:07)
unsure.gif kazkaip tikrai nebeidomu pasidare, as kiek supratau, kad reikejo pakoreguotas nuotraukas siust i viena vieta, paskui butu jas tuo paciu metu visas patalpine ir anonimiskai, tada butume galeje komentuot  g.gif

Jep, mintis buvo tokia... Nepavyko, ka padarysi.... Gal cia norma tokius "zapadlo" daryti sukeliant nuotraukas i tema smile.gif Nu bet dzin - bus tu zaidimu 4u.gif
Atsakyti
joooo, gaila, kad žaidimas nepavyko, nes niekas neskaitė, kaip viskas turėjo vykti..tongue.gif Būkime atidesni kitą kartą smile.gif

kadangi vis tiek jau taip išėjo, tai ir aš keliu temon foto.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 14, 00:38)
Pirmame portrete merginos veidas labai baltas, isdeges, dingsta konturas nosies...akys ryskios ryskios net skauda ziureti...modelis simpatiskas, bet foto apdirbimas man nee schmoll.gif kadangi jau spalvotas variantas negeras, tai i JB jau labai sunku normaliai paversti.

Is triju variantu man gal labiausia vykes pasirode vaikino portretas, nors JB pilkokas ..

trecioj grudas visa foto gadina...ypac kur dangus negraziai ziurisi

dekui 4u.gif

sorry, fotkes isemiau ir nebarkit

del ju ikelimo, tai jos juk netiko apdirbimui. tad tiesiog apsiemiau isbandyti ir ziuriu ne as viena
Atsakyti