Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 03 13, 19:20)
Siandien vel buvom sveciuose, mociute leidosi pafotkinama.... ax.gif
Ka manot?

Labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 14:15)
Chiquita, atsiusk man i mailą savo foto, jpg. Man iš ten neduoda, sako prisijungti, tingiu aiškintis ar galima kaip nors be prisijungimo.
buuuchepaula@yahoo.com
rtavoji gal ir sudrebinta, bet bent jau uyvesiu ant kelio kaip galima sutvarkyti. O šiaip, ND prisiminti reikia, apie siūlomus nustatymus portretams pasiskaityti  smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 03 13, 14:23)
tai pakoreguoti savaip nesunku, bet ne apie tai žaidimas buvo. 4u.gif  fotkė turi turėti daug galimybių karpyti, skirtingai interpretuoti, kad būtų įdomiau smile.gif
va Yvette parodys, jin turi neeilinių gabumų šitam reikale biggrin.gif kai parodys, nenugriūk biggrin.gif
jei nori, aš irgi galiu pažaisti, tik tada gal nelaikom to žaidimo dalimi, ok? parašyk savo emailą, atsiųsiu, kai pažaisiu.

bigsmile.gif labai lauksiu rezultatu bigsmile.gif Aciu.

QUOTE(kristalines @ 2012 03 13, 16:20)
Siandien vel buvom sveciuose, mociute leidosi pafotkinama.... ax.gif
Ka manot?

Silta nuotrauka 4u.gif

Patiko robobebro siuloma nuotrauka. Daug ka galima su ja padaryt. tik reik moket biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 13 kovo 2012 - 19:29
mano žaidimui siūloma nuotrauka:
IMG_0185.JPG - 4.8 Mb
Atsakyti
Labai aciu, uz komplimentus mano koliazui! Lb dziaugiasi mano sirdis! O dar tokiu graziu zodziu prisiskaiciau, tai is vis malonu! Aciu! Kas klauset ar tai juostinis darbas, tai ne! Tiesiog zaidziu su skaitmena...kai nepadarau i juosta kadru, tai bandau po to iki jos pritraukti.Bet siaip stengiuosi ir i juosta fotografuoti, tik danznai kol ja isryskinu ir nuskenuoju, tai jau skaitmeniniai panasus kadrai buna paviesinti biggrin.gif
Say, zinok, reikes bandyti daryti autoportreta panasia i pirmaja! Greitai bus,tikiuosi g.gif

Del nuotrauku tvarkymo gal ir as kada radusi laiko prisesiu pakoreguoti, jei leis atsisiuti. Bet nepazadu,nes nezinau kaip bus su laiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 13, 22:37)
IMG_0185.JPG - 4.8 Mb

Is pasiulytu man si geriausia. Butu ka veikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 13, 20:37)
IMG_0185.JPG - 4.8 Mb

Gera nuotrauka.
Paimsiu abi, robobebro ir Tavo, be įsipareigojimų, kad laiko ir noro bus smile.gif
Atsakyti
su Robobebro nuotrauka nezinau ka daryti biggrin.gif
RIR taip, visgi gal ir pabandyciau rolleyes.gif
na dar kas nors duokit biggrin.gif
Atsakyti
Dedu savo variantus, kaip sau norit, pagavau kablį biggrin.gif 4u.gif
Stebuklų čia neprikūriau, tačiau dariau kaip aš daryčiau smile.gif

Bebro nuotrauka, miau bigsmile.gif

Originalas
user posted image

Mano spalvoti. Šviesinau užrašą, dėjau spalvą ant širdelės, medžių, upės, tamsinau dangų, ryškinau namų detalės, langus, stogus; dviratį, žmones. Visa kita - levels, curves bla bla. Galėjau kirpti kaip ir bw, bet tiek to, palikau.
1.
user posted image
2.
user posted image

Mano bw. Iš spalvotos - layers - black and white, ten stumdžiau spalvas. tada 1,5 karto grandient map.
user posted image

Ir antroji

Originalas
user posted image

Spalvota (pakeičiau truputėlį, vos vos kūnų proporcijas, šviesinau kūnus, ryškinau dulkes, bokeh, dėjau šviesą kairėj, perkeliau medžio lapus į apačią, kad leistų kirpti ir jungiau. Bw tas pats kaip ir su prieš tai nuotrauka.
user posted image

Bw (mano manymu, gal ir nelabai vykęs, nes šiai nuotraukai netinka).
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 kovo 2012 - 22:12
Lenkiu galva, RG biggrin.gif jei ne per daug prašau, man į emaila, please smile.gif Neringa_maciute@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 00:01)
Dedu savo variantus, kaip sau norit, pagavau kablį biggrin.gif  4u.gif
Stebuklų čia neprikūriau, tačiau dariau kaip aš daryčiau smile.gif

Sauniai spalvotas foto sutvarkei, taciau man jb merginos man per blyskios 4u.gif Reikejo whatover? siusti sutvarkytas foto, ji vienu metu jas butu sukelus.

Ziurekit, kaip issaugoti keliu nuotrauku koliaza spausdinimui standartinei foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 13 kovo 2012 - 22:17
QUOTE(neiste @ 2012 03 13, 22:16)

na, įkėliau tai įkėliau, ar nuo to kas pasikeis 4u.gif

R.I.R.
nusiunčiau, nieko čia ypatingo, tiesiog paprastai, taip, kaip pati sau daryčiausi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 14, 00:18)
QUOTE(neiste @ 2012 03 13, 22:16)

na, įkėliau tai įkėliau, ar nuo to kas pasikeis 4u.gif

R.I.R.
nusiunčiau, nieko čia ypatingo, tiesiog paprastai, taip, kaip pati sau daryčiausi. 4u.gif

Pasikeis, lyginsiu ir ziuresiu, kad tik nebutu tokia pati kaip tavo smile.gif
Atsakyti