Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2012 03 13, 13:17)
whoa, pas tave kiba rankos gelezines? 80mm 1/2.5s. respekts smile.gif Man gautusi abstrakcija o ne portretas smile.gif

Kas tas kiba? g.gif biggrin.gif Tai tu tvarkant gali abstrakcija padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 13, 15:27)
Kas tas kibag.gif biggrin.gif   Tai tu tvarkant gali abstrakcija padaryt biggrin.gif

Nežinai šito žodžio? biggrin.gif

O šiaip matosi, kad sudrebėta.

Šiaip nelabai įdomi tvarkymui foto, nes labai stambiu planu veidas, nedaug išeičių su tokia nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 13 kovo 2012 - 15:37
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 15:30)

Šiaip nelabai įdomi tvarkymui foto, nes labai stambiu planu veidas, nedaug išeičių su tokia nuotrauka smile.gif

aš tą patį norėjau sakyt. gal kas turit fotkių, kurios nematytos ir kurias galima būtų karpyt? taip įdomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 13:30)

Nea, nezinau biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 03 13, 13:43)
aš tą patį norėjau sakyt. gal kas turit fotkių, kurios nematytos ir kurias galima būtų karpyt? taip įdomiau smile.gif

Ech, neizdege biggrin.gif taip tikejaus kad kas mokantis gerai sutvarkys biggrin.gif
Laukiam kitos nuotraukos tada.
Atsakyti
Chiquita, atsiusk man i mailą savo foto, jpg. Man iš ten neduoda, sako prisijungti, tingiu aiškintis ar galima kaip nors be prisijungimo.
buuuchepaula@yahoo.com
rtavoji gal ir sudrebinta, bet bent jau uyvesiu ant kelio kaip galima sutvarkyti. O šiaip, ND prisiminti reikia, apie siūlomus nustatymus portretams pasiskaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 13, 16:01)
Nea, nezinau  biggrin.gif  blush2.gif
Ech, neizdege biggrin.gif taip tikejaus kad kas mokantis gerai sutvarkys biggrin.gif
Laukiam kitos nuotraukos tada.

tai pakoreguoti savaip nesunku, bet ne apie tai žaidimas buvo. 4u.gif fotkė turi turėti daug galimybių karpyti, skirtingai interpretuoti, kad būtų įdomiau smile.gif

va Yvette parodys, jin turi neeilinių gabumų šitam reikale biggrin.gif kai parodys, nenugriūk biggrin.gif

jei nori, aš irgi galiu pažaisti, tik tada gal nelaikom to žaidimo dalimi, ok? parašyk savo emailą, atsiųsiu, kai pažaisiu.
Atsakyti
kazkas:
Foto
must die?
Atsakyti
Labai sutinku su RG del portreto tvarkymo.

as zaidime matyciau nuotrauka su daug veiksmo... Na, kaip kazkada buvo Yvette ikelus, kur jura, selis, laiveliai, pauksteliai ir t.t.
Kai daug veikso - daugiau galiybiu kadruoti ir pan..

beje, jei visgi nuspresite, kad tas portretas tinkamas, mielai paadministruosiu visa zaidima, kaip ir zadejau, bet pati pasuoju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 13 kovo 2012 - 16:41
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 17:37)
as zaidime matyciau nuotrauka su daug veiksmo... Na, kaip kazkada buvo Yvette ikelus, kur jura, selis, laiveliai, pauksteliai ir t.t.
Kai daug veikso - daugiau galiybiu kadruoti ir pan..

aš tuomet žaidimą kitaip supratau. Nes galvojau, kad toks portretas būtent tinkamas tvarkymui.
Atsakyti
Bet as prisitaikysiu prie daugumos 4u.gif 4u.gif 4u.gif Galima gi pagaliau ir tokia, ir tokia tvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 16:45)
aš tuomet žaidimą kitaip supratau. Nes galvojau, kad toks portretas būtent tinkamas tvarkymui.

Na, aš tai jį sutvarkiau, savaip pakarpiau, bet man neįdomu, aš tokios tiesiog negelbėčiau, prasmės juk nėra... Man įdomiau, kaip nuotrauką pakeičia postprodukcija, taip kaip kiekvienas žmogus mato. Juk kartais po karpymų ir tvarkymų, nuotrauka taip pasikeičia...
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Pamiršau sumokėti už neta, biskuti atjunge buvo smile.gif keista be rysio būti doh.gif:

Ok, kiek portretų pridejot! Gražu žiūrėti!
O pas mane galvoje tiesiog verda auto idėjos, naktimis sapnuoju, kaip barzda auginuosi, kad auto padaryti ale gera biggrin.gif zooooodziu, tik nepradedu su įgyvendinimu...
Atsakyti