Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 13, 13:25)
nepadeda  schmoll.gif
gal dar kur nors nustatymuose kas ne taip padaryta? seniau kelis kartus esu nusistatinėjus, buvo normaliai, nors natūraliam apšvietime jaučiu nesu bandžius  g.gif

wc popieriu, popierinius virtuvinius ranksluoscius ax.gif as bent jau su sitais nusistaciau gerai smile.gif
Atsakyti
Buvau išėjus pasivaikščioti į parkelį ir parnešiau Jums 4 ND cool.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Patinka man šitie žiedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Cherie: 13 kovo 2012 - 14:06
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 13, 14:06)
Buvau išėjus pasivaikščioti į parkelį ir parnešiau Jums 4 ND  cool.gif

užskaitau
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 13, 13:10)
užskaitau

Ačiū 4u.gif

Žinau kad naujokėms negalima rodyti savo darbų, bet norėčiau prodyti savo pabandymus fotografuoti rolleyes.gif Kaip manot, ar verti dėmesio? Ar visiškas šlamštas.. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 13, 14:13)
Ačiū  4u.gif
Žinau kad naujokėms negalima rodyti savo darbų, bet norėčiau prodyti savo pabandymus fotografuoti  rolleyes.gif  Kaip manot, ar verti dėmesio? Ar visiškas šlamštas..  ax.gif

nereik savo darbų menkint..smile.gif asmeniškai aš nemėgstu, kai sako "čia šlamštas" apie savo viešai rodomus darbus tongue.gif

gerai, kad supranti, jog ne šedevrai. fokusas vietoje, o viso kito išmoksi. ir įdomiai pateikti, ir kompozicijos reikalų, ir papasakoti istoriją vienu vaizdu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 13:09)
R.I.R. savo foto kur moteris su gėle irgi gali siūlyti žaidimui.
Beronika savo foto irgi gali siūlyti.
Urte irgi

Kazkaip nauju foto dabar net ir neturiu, na paieskosiu gal ka tinkamo surasciau.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 21:14)
fotografavau uzdejus audini, tiksliau tiuli ant ojektyvo, dar pareguliavau levels, su spalvom nieko nedariau smile.gif

Nu ir ismanumas thumbup.gif
QUOTE(rG @ 2012 03 12, 22:20)
tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų

Spalvota wub.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 06:47)
Vat tarkim paskutinio Chiquitos portreto nepakomentavau, bet būtų ką. Tai vat gal ji galėtų imti ir įkelti to vyro portreto RAW.
turiu uoslę gelbėjamoms foto. Ta foto galima sutvarkyti  smile.gif  Tame ir gėris užduoties, kad nežinai ką daryti, bet turi susitvarkyti.

As gelbejau, gelbejau - neisgelbejau kaip supratau, daugiau nebezinau kaip biggrin.gif doh.gif Bet jeigu kazkas nori pabandyt, tai tikrai butu idomu man paciai pamatyt kaip galima ta nuotrauka iki proto davest.
QUOTE(Maggie @ 2012 03 12, 20:48)
taip. klaidu yra, bet mano manymu visai vykes portretas, man jis toks 80uju smile.gif ir aki dziugina smile.gif ir naturalumas patinka. noretusi, zinoma, ryshkumo ciut daugiau, reikia pramokt taisykles, kad po to jas lauzhyt. bet is esmes ner blogai.

QUOTE(gotte @ 2012 03 13, 08:24)
chiquitka, turi modelį namie, pakalbink fotografuotis, tuo labiau, kad pirmi bandymai ir jam pačiam patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 03 13, 09:37)
chiquitka -> Niugis žinok, vyras fainas, bet jnepatinka foto, kažkas čia pridirbta, atrodo, kad dvejinasi, fokuso nematau, na akyse gal ir yrta, bet nea, man nepatinka. Perfotografuoti  mirksiukas.gif O, gotte labai gerai tau surašė viską smile.gif

Aciu, mergaites, uz jusu laika 4u.gif Per ilga islaikyma naudojau, sudrebejo ranka. Fotkinau lauke, bet jau buvo po saulelydzio, tamsoka, dar tarp medziu. Del odos spalvos skirtumo taip ir nesugalvojau kodel taip atsitiko, nes visur buvo vienodas seselis, blykstes nenaudojau. Bet mano klaida, kad nesuziurejau to vietoje. Nu bet kaip sakoma - gyveni ir mokais is savo klaidu ir kitu patarimu pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 13, 15:06)

nebeerzink sad.gif pas mus jau lyg pavasaris, bet žalumos dar ni ni... net skausminga žiūrėt tokias foto biggrin.gif
Aš taip pat užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 13 kovo 2012 - 14:40
QUOTE(sayonara @ 2012 03 13, 13:28)
nereik savo darbų menkint..smile.gif asmeniškai aš nemėgstu, kai sako "čia šlamštas" apie savo viešai rodomus darbus tongue.gif

gerai, kad supranti, jog ne šedevrai. fokusas vietoje, o viso kito išmoksi. ir įdomiai pateikti, ir kompozicijos reikalų, ir papasakoti istoriją vienu vaizdu..smile.gif

Man asmeniškai patinka mano darbai.. žinau, kad dar ne šedvrai, nes tik mokinuos ir viskam laikas smile.gif
Ačiū už pasidalinimą mintimis 4u.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 13, 13:37)
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 13, 15:06)

nebeerzink sad.gif pas mus jau lyg pavasaris, bet žalumos dar ni ni... net skausminga žiūrėt tokias foto biggrin.gif
Aš taip pat užskaitau.

Aš įsivaizduoju, kad nusibodo pilkuma.. Man kiekvienas pavasario pumpurėlis ir žiedelis kažkas nerealaus wub.gif
Ačiū 4u.gif

Trūksta vieno užskaitymo ir keliausiu prie 5 namų darbo.. rolleyes.gif Bet pristatysiu tik rytoj, nes dabar darbas laukia doh.gif
Atsakyti
Ikeliau portreta i failai.lt. 4u.gif Sakau, gal kas geriau sugebesit, negu as ax.gif
jpeg formatas
raw formatas
O tai dabar kaip zinot kas ji tvarkys kas ne? g.gif

NoisyB, sveikit 4u.gif
O cia is vieno naktinio pasivaiksciojimo. Ejau fotografuot menuli, bet vietoj pasirode kad nei velnio nesigavo. Grizus nuotrauku net neziurejau. Vakar trynant viska is korteles pastebejau, kad viena turi vilties bigsmile.gif Pastumdzius levelius, brightness ir contrasta stai kas gavosi. Gal reikejo kazkaip kitaip kirpt? g.gif
user posted image

Miss Cherie uzskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 13 kovo 2012 - 15:15
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 13, 15:12)
Ikeliau portreta i failai.lt.  4u.gif  Sakau, gal kas geriau sugebesit, negu as  ax.gif

Miss Cherie uzskaitau.

whoa, pas tave kiba rankos gelezines? 80mm 1/2.5s. respekts smile.gif Man gautusi abstrakcija o ne portretas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 13 kovo 2012 - 15:17
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 13, 14:12)
O cia is vieno naktinio pasivaiksciojimo. Ejau fotografuot menuli, bet vietoj pasirode kad nei velnio nesigavo. Grizus nuotrauku net neziurejau. Vakar trynant viska is korteles pastebejau, kad viena turi vilties  bigsmile.gif  Pastumdzius levelius, brightness ir contrasta stai kas gavosi. Gal reikejo kazkaip kitaip kirpt?  g.gif
http://farm8.staticf...9246c7fbc_z.jpg

Miss Cherie uzskaitau.

Aciū 4u.gif

Nuostabi nuotrauka thumbup.gif Man asmeniškai patinka, gal truputi kirpčiau.. Bet ir taip gražu, daug erdvės..
Atsakyti