QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 21:14)
fotografavau uzdejus audini, tiksliau tiuli ant ojektyvo, dar pareguliavau levels, su spalvom nieko nedariau
Nu ir ismanumas
QUOTE(rG @ 2012 03 12, 22:20)
tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų
Spalvota
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 06:47)
Vat tarkim paskutinio Chiquitos portreto nepakomentavau, bet būtų ką. Tai vat gal ji galėtų imti ir įkelti to vyro portreto RAW.
turiu uoslę gelbėjamoms foto. Ta foto galima sutvarkyti

Tame ir gėris užduoties, kad nežinai ką daryti, bet turi susitvarkyti.
As gelbejau, gelbejau - neisgelbejau kaip supratau, daugiau nebezinau kaip

Bet jeigu kazkas nori pabandyt, tai tikrai butu idomu man paciai pamatyt kaip galima ta nuotrauka iki proto davest.
QUOTE(Maggie @ 2012 03 12, 20:48)
taip. klaidu yra, bet mano manymu visai vykes portretas, man jis toks 80uju

ir aki dziugina

ir naturalumas patinka. noretusi, zinoma, ryshkumo ciut daugiau, reikia pramokt taisykles, kad po to jas lauzhyt. bet is esmes ner blogai.
QUOTE(gotte @ 2012 03 13, 08:24)
chiquitka, turi modelį namie, pakalbink fotografuotis, tuo labiau, kad pirmi bandymai ir jam pačiam patiko
QUOTE(noisy-B @ 2012 03 13, 09:37)
chiquitka -> Niugis žinok, vyras fainas, bet jnepatinka foto, kažkas čia pridirbta, atrodo, kad dvejinasi, fokuso nematau, na akyse gal ir yrta, bet nea, man nepatinka. Perfotografuoti

O,
gotte labai gerai tau surašė viską
Aciu, mergaites, uz jusu laika

Per ilga islaikyma naudojau, sudrebejo ranka. Fotkinau lauke, bet jau buvo po saulelydzio, tamsoka, dar tarp medziu. Del odos spalvos skirtumo taip ir nesugalvojau kodel taip atsitiko, nes visur buvo vienodas seselis, blykstes nenaudojau. Bet mano klaida, kad nesuziurejau to vietoje. Nu bet kaip sakoma - gyveni ir mokais is savo klaidu ir kitu patarimu pagalba