Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 09, 13:55)

Bet kokios skirtingos nuomones del blykstes smile.gif

Jei jauciu, kad man reikia to daikto - perku, gal ir labai retai ji panaudosiu. Cia panasiai kaip ir su kompu, pvz. perkant mazesni del patogumo, tai atskirai perkamas ir cdrom'as, dzin, kad jis retai bus naudojamas, bet buna situaciju kai be jo nei pro kur.

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 11:50)
ok, perkalbėjot. pirkit blykstes visi, kas tik norit ir kam tik reikia..smile.gif
surinkit kelias norinčias, bus pigiau.

wtf say? kas tau? biggrin.gif
galima pagalvoti, kad jei jau nusiperki blykste ir prie jos prisilieti, tai praktiskai esi zluges zmogus smile.gif

Matei, juk ir Maggie pirko, ir Erikamaja pirko - nu ir nieko, gyvos vis dar. Bet cia turbut del to, kad vos po dusyk panaudojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 12:29)
Matei, juk ir Maggie pirko, ir Erikamaja pirko - nu ir nieko, gyvos vis dar. Bet cia turbut del to, kad vos po dusyk panaudojo smile.gif

Jei mokėčiau ja naudotis, gal ir dažniau naudočiau. Esmė ta, kad kol neturėjau jos maniau, kad tai kažkoks gėris kuris išgelbės iš baisybių biggrin.gif
Yra tokių vietų kur be jos neišsiverstum, tiesiog kol kas sau galiu leisti nefotografuoti tokiose vietose. ( per metus manau išpuola vienas, gal du kartai, kai neįmanoma fotkint nes neturi tos b cool.gif

Dėl meninkių ir komercininkių šioje temoje, tai taip. Mano pastebėjimu čia meninkių kaip ir skystokai. Visos pagrinde atėjo apsivaikavusios ( ane robobebrai biggrin.gif ) su tikslu išmokti gražiau fotografuoti vaikus. Tada biškį prakuto, sugalvojo, kad galima iš to dar ir ant lūpdažio pasifotkint, papirko ff, 1.2 , da blyksčių ...nu ir kam tas menas kai pagalvoji lotuliukas.gif
Aš ir prie tų kur ant lūpdažio cool.gif

Jei rimtai, tai mažai temoj foto. Mažai komentuojamų. Mažai mokomės. Mažai iš vis ką darom, neskaitant pezesių biggrin.gif

Patiko Vi.Kri foto ir say komentaras po jos. Taip turėtų atrodyt tema. Nu, bet nesakykit gera ir bilen ką papliurpt.

Pati foto rodymui - neturiu. Tai tiek tam kartui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 09 kovo 2012 - 12:42
Whatever:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 09 kovo 2012 - 13:55
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 12:29)
wtf say? kas tau? biggrin.gif
galima pagalvoti, kad jei jau nusiperki blykste ir prie jos prisilieti, tai praktiskai esi zluges zmogus smile.gif

lotuliukas.gif

kas kas? man kaip tik viskas ok, burbesys, savam kaily kaip žuvis.. kaily..smile.gif

aš ne apie konkrečius atvejus juk kalbu, o apie principą, kad dažnai žmonės nežino, ką veikti su daiktais, kuriuos įsigyja. bet įsigyja. ramiau gal pasidaro, nžn.

erikamaja, aš nenoriu bukai priešpastatyti komercinės ir meninės fotografijos, yra daug pvz., kai tai pavyksta puikiausiai suderinti, tiesiog man ta tendencija akis bado smile.gif per mažai išprusimo merginos siekia, per mažai..

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 13:33)
lotuliukas.gif

kas kas? man kaip tik viskas ok, burbesys, savam kaily kaip žuvis.. kaily..smile.gif

aš ne apie konkrečius atvejus juk kalbu, o apie principą, kad dažnai žmonės nežino, ką veikti su daiktais, kuriuos įsigyja. bet įsigyja. ramiau gal pasidaro, nžn.
erikamaja, aš nenoriu bukai priešpastatyti komercinės ir meninės fotografijos, yra daug pvz., kai tai pavyksta puikiausiai suderinti, tiesiog man ta tendencija akis bado smile.gif per mažai išprusimo merginos siekia, per mažai..

nu tai visi zinome apie ta pasitenkinima, kuris atsiranda nusipirkus nauja daikta. kad uzpildytum ta tustuma, kuri is tikro slypi giliau ir mes nedavokiame kokia ji, todel lengviausia ja uzpildyti nauju daiktu pasitenkinimu. gi smile.gif nes tai lengviausia. siela turtint sunku.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 13:33)
lotuliukas.gif

Būtent. Kažkuri buvo siūliusi užduotis su šviesa.
Ar nors kuri darė?/ ne
Kodėl išnyko kūrybinės užduotys iš Nd?/ vienetai stengėsi pakrutint smegenis... o kam ... juk ND padarius, jau galima galvot kurioj bažnyčioj prireiks blykstės biggrin.gif
Žodžiu yra kaip yra.
Gyvenam gyvenimą kai pinigai yra Dievas, o lūpdžiai afigenai brangūs...o gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 09 kovo 2012 - 13:58
Uch kokios sielos tustybes hihihi.gif as irgi besiele bedvase doh.gif kai galesit isimkit mane is pirmo psl mirksiukas.gif

user posted image

Beje labai aciu uz sveikinimus (as tik dabar atsipeikejau doh.gif )
Alabama fainuolis tavo bernuzelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš šiandien piktas, nelaimingas, baisus žmogus ir nesakysiu kodėl biggrin.gif o dar Jūs su tais menais, - arba išeina arba ne ir taškas.

Alabam, išėmei, aniaa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 09 kovo 2012 - 14:18
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 09, 14:52)

Gyvenam gyvenimą kai pinigai yra Dievas, o lūpdžiai afigenai brangūs...o gaila.

Oi kaip jūs man patinkat.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 03 09, 13:54)
Uch kokios sielos tustybes hihihi.gif as irgi besiele bedvase doh.gif kai galesit isimkit mane is pirmo psl  mirksiukas.gif
Beje labai aciu uz sveikinimus (as tik dabar atsipeikejau doh.gif )
Alabama fainuolis tavo bernuzelis mirksiukas.gif

man rodosi, kad mėėėlynas veidas cool.gif jb!

QUOTE(rG @ 2012 03 09, 14:15)
Aš šiandien piktas, nelaimingas, baisus žmogus ir nesakysiu kodėl  biggrin.gif o dar Jūs su tais menais, - arba išeina arba ne ir taškas.

arba menas arba komercija? NE; tai blogas požiūrio kampas. aš apie išprusimą kalbu, kuris padiktuoja kažkokį savitumą, o ne apie SM temą ir tą siaurą meną versus komerciją, nors temoje masiškai klonuojama Vaišvilaitė arba dar kas nors ir visiškai nebeieškoma individualumo, kad ir į kurią pusę jis būtų.

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 03 09, 14:33)
bet įsigyja. ramiau gal pasidaro, nžn.

Tikrai ramiau pasidaro biggrin.gif vakar gavau trikoji gorillapod, tai jau ramiau, jau apsiraminau su objektyvo paieškom.
Atsakyti