Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 10:42)

O del chiguitos portreto, tai jame mano akiai smarkiai ryskumo truksta, toks vaizdas, kad rankos sujudejo fotografuojant. Tiesa sakant, tikrai nezinociau, kaip ja gelbeti smile.gif

turiu uoslę gelbėjamoms foto. Ta foto galima sutvarkyti smile.gif Tame ir gėris užduoties, kad nežinai ką daryti, bet turi susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 09:45)
turiu uoslę gelbėjamoms foto. Ta foto galima sutvarkyti  smile.gif  Tame ir gėris užduoties, kad nežinai ką daryti, bet turi susitvarkyti.

ką turi, tai turi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 00:20)
tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų

Spalvota, spalvota, spalvota... Nesveikai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 03 13, 10:54)
Spalvota, spalvota, spalvota... Nesveikai gražu.  wub.gif

pritariu
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 10:42)

Aš uuuž biggrin.gif
Labs.
Atsakyti
Portretų temai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 10:45)
turiu uoslę gelbėjamoms foto. Ta foto galima sutvarkyti  smile.gif  Tame ir gėris užduoties, kad nežinai ką daryti, bet turi susitvarkyti.

Tai neabejoju, kad imanoma smile.gif Zmones ant tuscio lapo su PS padaro piesinius, paveikslus ir t.t. smile.gif Tiesio net neisivaizduoju, kokia f-ja reiktu naudoti, norint ta ryskuo trukuma panaikinti.... biggrin.gif
Atsakyti
chiquitka, turi modelį namie, pakalbink fotografuotis, tuo labiau, kad pirmi bandymai ir jam pačiam patiko drinks_cheers.gif jeigu rašai, kad skyrėsi spalva veido, tai pati sau pasianalizuok, kodėl? Gal fotografavai, kai modeliui plieskė saulė į veidą, o ranka šešėlyje gavosi ar kaip čia? Gal blykstę naudojai g.gif fotografuodama jau bandyk atkreipti dėmesį, kaip gaunasi ir vietoj taisyk padėtį...jei akies tokiems dalykams jauti, kad neturi kol kas, tai veskis modelį į kelias vietas fotografuoti, vis tiek kažkuriuo atveju gausis geriau mirksiukas.gif fokusuok tiesiai į akis, daryk išlaikymą ne mažiau 1/100 tam atvejui geriau išeikit į lauką, šviesiau bus, lengviau su nustatymais susidorosi. tai čia daugiau techniniai dalykai...šiaip pati esu visai žalia vyrų portretuose doh.gif tai kažką daugiau sunku patarti... atkreipk dėmesį į veidą, jo formas...jei turi barzdelę, tai išryškink ją...o ne slėpk po apdirbimu kaip kad dabar gavosi...aš manau, kad vyrams galioja priešingos taisyklėms nei moterims...jei moters portretuose norisi gražios lygios odos, švelnumo, grakščių pozų, tai vyrų portretuose tiek poza, tiek visa kita turi parodyti jo vyriškumą...nebijot grubių bruožų reikia..

ojezz... kiek prirašiau doh.gif

Yvette, galėtum pabandyti pažaisti su jos foto mirksiukas.gif

QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 23:57)
O kokius man parametrus surašyti? Nes kiek pastebėjau prie 3 ND nieks nerase jokiu parametru. blush2.gif

užskaitau 4u.gif

tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų

Pirma tiesiog fantastiška, variantas tik spalvotas bigsmile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 08:47)
Jei pradinę nuotrauką pasiūlys kas nors iš pažengusių, jūs nieko ir neišmoksit. Ar matėt su kokiom mini klaidom tos foto keliamos. Karpydamos, taršydamos spalvas galėsit tik foto sugadinti.
Aš kaip tik siūlau, kad kažkas iš naujokų įkeltų savo foto. Tada tikrai bus ką tvarkyti, pagerinti.

pritariu visu 100 proc drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 13, 10:05)
Tai neabejoju, kad imanoma smile.gif Zmones ant tuscio lapo su PS padaro piesinius, paveikslus ir t.t. smile.gif Tiesio net neisivaizduoju, kokia f-ja reiktu naudoti, norint ta ryskuo trukuma panaikinti....  biggrin.gif

tinkamai apdirbus foto ryškumo trūkumą galima paversti privalumu mirksiukas.gif
Atsakyti

šita nuostabi..
Atsakyti
Gotte, aciu 4u.gif dar reikia dvieju uzskaitymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 03 13, 09:22)
as megstu spalva, kadangi cia man viskas gerai dera, net veido raudonis, tai pirmoji all the way. labai patinka.
Ačiū, ponia. Galvojau apie tą žavų raudonį, maniau neįtiksiu biggrin.gif

Ačiū už nuomones, supratau. Man pačiai spalvota įspūdingesnė, tačiau juoda tiesiog geras portretas.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 08:47)
Jei pradinę nuotrauką pasiūlys kas nors iš pažengusių, jūs nieko ir neišmoksit. Ar matėt su kokiom mini klaidom tos foto keliamos. Karpydamos, taršydamos spalvas galėsit tik foto sugadinti.
Aš kaip tik siūlau, kad kažkas iš naujokų įkeltų savo foto. Tada tikrai bus ką tvarkyti, pagerinti.

Labai pritariu siam pasiulymui drinks_cheers.gif Nesirasiau kol kas i zaidima, nes buvau supratusi, kad bus ieskoma "nenaujokiskos" nuotraukos, su kuria paskui bus eksperimentuojama. Bet man kazkaip neidomu pasirode - kam taisyti tai, kas ir taip jau gerai atrodo? Va jei su didesniais trukumais bus pradine nuotrauka, tada tikrai idomu, kaip kiekviena ja taisys, gerins, gelbes, pagal savo supratima.

rG, man nespalvotas variantas daug labiau patinka. Bet man dabar j/b manija, tai gal ir neobjektyvi esu biggrin.gif

maija, patinka tavo portretukas, svelnus toks.
Atsakyti