Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2012 03 12, 22:09)
Labai Jūsų pasiilgau, žiauriai trūksta ir plepesių paskaitymo ir nuotraukų pažiūrėjimo ir fotiko rankose laikymo....
Visgi po beveik 4metų grįšti į darba ir dar į naują poziciją sudėtinga... jauočiuosi kol kas ne savo vietoj... dar vaikai su ligom...
Vėluosiu su foto užbaigimu ketvirtos grupės, gal nebausit labai ax.gif

Bausim cool.gif Labai, ziauriai ir ilgai smile.gif Pvz,prasysim nuotraukos naujam zaidimui ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 12, 21:29)
pamėgai baltą rūkelį...man patinka jis...čia tik nosiuko galiuko trūksta nors tu ką  biggrin.gif

QUOTE(Ainoa @ 2012 03 12, 22:05)
labai faina, svelni, silta, grazus rukelis, bet nosytes tikrai labai truksta  smile.gif

aha, tik kelias dariau, -laiko ziauriai neturiu pastarasias kelias dienas,- tai tik per kompa pamaciau, kad nera nosies galiuko rolleyes.gif o perfotografuoti laiko nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 03 12, 17:49)
Kaip suprasti del veido spalvos tvarkymo. Ta prasme, kad nuotraukytes photo shopu apdirbat???

Tvarkiau veido spalva su PS nes atrode labai pilka 4u.gif
QUOTE(jlclove @ 2012 03 12, 16:09)
truksta ryskumo, pilkokas ir suspaustas gal kiek g.gif

QUOTE(urte484 @ 2012 03 12, 17:51)
Gražus vyras biggrin.gif Bet man čia kažko trūksta blush2.gif Nors kaip naujokė,gal ir nusišneku lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 18:01)
LB man normaliai ziurisi, atrodo geras, tik pati nuotrauka tokia paplaukusi atrodo g.gif

Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
Gotte, ypac tau aciu uz toki issamu komentara. Nuotrauka tikrai kazkiek paplaukusi doh.gif , bet patiko man labai todel ir bandziau kazka daryt. Veido spalva buvo labai pilka ir skyresi nuo rankos spalvos. Pati nuotrauka man irgi kazkuom primine senus laikus, butent todel uz jos taip ir uzsikabinau biggrin.gif O su modeliu tai turiu bendra gyvenima biggrin.gif , bet baisiai fotografuotis nemegsta, sako nefotogeniskas as. Bet sita nuotrauka ir jam patiko, tai bandysiu dar prikalbint pasivaident pries kamera ax.gif
Bandziau dar patvarkyt, gal dabar geriau ziurisi? g.gif Visus patarimus deduos i galva ir tikiuos, kad kita karta pries paspaudziant migtuka jie man pagelbes. 4u.gif Sorry, kad antra karta ta pacia nuotrauka eteri tersiu unsure.gif
user posted image

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 12, 19:11)
Bausim  cool.gif  Labai, ziauriai ir ilgai smile.gif Pvz,prasysim nuotraukos naujam zaidimui  ax.gif  biggrin.gif

O tai kokios mazdaug nuotraukos tam zaidimui reik? Portreto? Peizazo?

Zirze, spalvos tavo nuotraukos labai patiko (kaip ir nuotrauka). Kaip tokias isgauni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 12 kovo 2012 - 22:36
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 11, 21:59)
Keletas ieškojimų savaitgalį. Pirmieji auto. Labai neskriauskit, bet kritika labai laukiama  4u.gif

man II patiko, nors baisiai tamsi, kaip ir visos kitos, fokuso truksta. super sukuosena paskutinej foto.
QUOTE(Yvette @ 2012 03 11, 22:57)
aš RAW nefotografuoju  smile.gif perleidžiu estafetę kitiems

as irgi nefotkinu raw. nu itin retais atvejais.
QUOTE(sayonara @ 2012 03 12, 09:34)
man jei jpg formatą duosit, tai dalyvausiu, nes su Raw nemoku..biggrin.gif

nu bet is esmes jpg ar raw, nu nieko juk skirtingo ner, lygiai taip pat ar tai LR ar PS sau koreguoji ir tiek. kazhko as nesupratau.
QUOTE(Yvette @ 2012 03 12, 13:52)
žinok man labai patinka portretas. Ir spalviškai patinka. Vat naujokėm reik pasimokinti iš tavęs, nes paskutinėse foto tikrai fainos spalvos.
Erdvės dešinėje trūksta. Vos vos griūna į dešinę. Bet visa tai šiaip nemaišo, man vistiek labai labai patinka.

labai pritariu.
QUOTE(jlclove @ 2012 03 12, 19:09)
truksta ryskumo, pilkokas ir suspaustas gal kiek g.gif

taip. klaidu yra, bet mano manymu visai vykes portretas, man jis toks 80uju smile.gif ir aki dziugina smile.gif ir naturalumas patinka. noretusi, zinoma, ryshkumo ciut daugiau, reikia pramokt taisykles, kad po to jas lauzhyt. bet is esmes ner blogai.
QUOTE(gotte @ 2012 03 12, 21:29)
pamėgai baltą rūkelį...man patinka jis...čia tik nosiuko galiuko trūksta nors tu ką  biggrin.gif
užskaitau 4u.gif

o as pasiilgau fotkiu be rukelio jau..

Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 12, 23:32)

Zirze, spalvos tavo nuotraukos labai patiko (kaip ir nuotrauka). Kaip tokias isgauni?

fotografavau uzdejus audini, tiksliau tiuli ant ojektyvo, dar pareguliavau levels, su spalvom nieko nedariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 12, 20:05)
parametrus surašyk mirksiukas.gif

O kokius man parametrus surašyti? Nes kiek pastebėjau prie 3 ND nieks nerase jokiu parametru. blush2.gif
Atsakyti
tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų

user posted image

user posted image

O čia šiaip

user posted image
(kaip gaila, ausies spenelis padidėjo kažkodėl melagingai, nes iš tikro jis nedidelis unsure.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 03 12, 22:48)
nu bet is esmes jpg ar raw, nu nieko juk skirtingo ner, lygiai taip pat ar tai LR ar PS sau koreguoji ir tiek. kazhko as nesupratau.

aš negaliu ginčytis, nes nesu su raw dirbus, tik žinau, kad mano turima programa jo neapdirba. jei labai reiktų, išmokčiau, bet.. tingiu.. be to, man neaktualu..smile.gif ko čia nesuprast? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 12, 22:11)
Bausim  cool.gif  Labai, ziauriai ir ilgai smile.gif Pvz,prasysim nuotraukos naujam zaidimui  ax.gif  biggrin.gif

na aš pasisakysiu, tik nesupykit, kad taip tiesiai šviesiai.
Jei pradinę nuotrauką pasiūlys kas nors iš pažengusių, jūs nieko ir neišmoksit. Ar matėt su kokiom mini klaidom tos foto keliamos. Karpydamos, taršydamos spalvas galėsit tik foto sugadinti.
Aš kaip tik siūlau, kad kažkas iš naujokų įkeltų savo foto. Tada tikrai bus ką tvarkyti, pagerinti.

Vat tarkim paskutinio Chiquitos portreto nepakomentavau, bet būtų ką. Tai vat gal ji galėtų imti ir įkelti to vyro portreto RAW.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 19:48)

Gal galite mano 3 namu darbą įvertinti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2012 03 13, 00:20)
tarkit žodį, ponios, kuris geriau žiūrisi dėl kai kurių niuansų

as megstu spalva, kadangi cia man viskas gerai dera, net veido raudonis, tai pirmoji all the way. labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 13, 09:47)
na aš pasisakysiu, tik nesupykit, kad taip tiesiai šviesiai.
Jei pradinę nuotrauką pasiūlys kas nors iš pažengusių, jūs nieko ir neišmoksit. Ar matėt su kokiom mini klaidom tos foto keliamos. Karpydamos, taršydamos spalvas galėsit tik foto sugadinti.
Aš kaip tik siūlau, kad kažkas iš naujokų įkeltų savo foto. Tada tikrai bus ką tvarkyti, pagerinti.

Vat tarkim paskutinio Chiquitos portreto nepakomentavau, bet būtų ką. Tai vat gal ji galėtų imti ir įkelti to vyro portreto RAW.

Ok, supratau 4u.gif Gal ir tiesa.... Tai gal tuomet sutariam taip, kad kiekviena naujoke ikelia po viena nuotrauka zaidimui ir tuomet isrinksime viena, kuria ir "dorosim".. Ar sutinkate, naujokes ? mirksiukas.gif

As kazkaip isivaizdavau, kad galbut kuri nors senbuve galetu parinkti tokia nuotrauka, kur yra ka paveikti...
O del chiguitos portreto, tai jame mano akiai smarkiai ryskumo truksta, toks vaizdas, kad rankos sujudejo fotografuojant. Tiesa sakant, tikrai nezinociau, kaip ja gelbeti smile.gif
Atsakyti