QUOTE(chiquitka @ 2012 03 12, 18:01)
As tai atnesu portreta i zaidima ir prasau pagalbos. Labai reik komentaru del pacio portreto ir dar labiau del JB. Dvi dienas veido spalva tvarkiau, tai jau nieko nebematau
http://farm8.staticf...42c9ec4e6_z.jpg
Kad JB gautųsi geras, pirmiausia reiktų padaryt gerą spalvotą ir tada versti į JB...tai vat įdomu, kaip tas tavo spalvotas atrodo..
kad kažką pridirbai tai matosi, nes veidas bent jau man toks šviesus rodos, pats JB pilkokas ir lyg fokuso trūksta, paplaukus foto...o kodėl veidą taisei? kuom jis blogas pasirodė?
šiaip man patiko modelis, gal ką daugiau turi su juo...toks kaip iš senų laikų nužengęs
gal čia dėl plaukų ilgio...ir tos striukės
šaunuolė kad bandai, nenusimink, jei kas nepavyksta, kuo daugiau fotografuosi, tuo labiau tobulėsi, nebijok klysti
QUOTE(neiste @ 2012 03 12, 19:03)
Autoportretas portretu temai
per daug linijų ir nebeskanu
ant veido chaotiškos linijos, žaliuzių linijos, maikutės linijos, storiai skirtingi jų...ranka vėl kaip linija eina...šešėlis negražus tamsus ant nosiuko...veido išraiška tokia "skausminga", bet ji perteikia, ne merginos (tai yra tavo) kažkokia sunkią emociją, bet tu nuo saulės merkiesi..man šį kartą neee
sory
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 19:57)
pamėgai baltą rūkelį...man patinka jis...čia tik nosiuko galiuko trūksta nors tu ką
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 20:20)
Dar vieno reikia uzskaitymo
užskaitau