Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2012 03 12, 17:55)

Zirze, aga, serga  verysad.gif

darkart, sveikatos 4u.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 12, 19:01)
As tai atnesu portreta i zaidima ir prasau pagalbos. Labai reik komentaru del pacio portreto ir dar labiau del JB. Dvi dienas veido spalva tvarkiau, tai jau nieko nebematau  doh.gif

LB man normaliai ziurisi, atrodo geras, tik pati nuotrauka tokia paplaukusi atrodo g.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 12, 20:03)
Autoportretas portretu temai

dryziai faini, bet prismerkimas merginos tai nepatinka
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 12, 20:58)

kodel biggrin.gif
Atsakyti
Dar gal galit pakomentuot mano 2ND smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 20:01)

tyngiu filosofuot dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 21:03)
Dar gal galit pakomentuot mano 2ND smile.gif Aciu 4u.gif

uzskaitau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 19:13)

Aciu 4u.gif

Dar vieno reikia uzskaitymo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 12, 18:01)
As tai atnesu portreta i zaidima ir prasau pagalbos. Labai reik komentaru del pacio portreto ir dar labiau del JB. Dvi dienas veido spalva tvarkiau, tai jau nieko nebematau  doh.gif
http://farm8.staticf...42c9ec4e6_z.jpg

Kad JB gautųsi geras, pirmiausia reiktų padaryt gerą spalvotą ir tada versti į JB...tai vat įdomu, kaip tas tavo spalvotas atrodo.. g.gif kad kažką pridirbai tai matosi, nes veidas bent jau man toks šviesus rodos, pats JB pilkokas ir lyg fokuso trūksta, paplaukus foto...o kodėl veidą taisei? kuom jis blogas pasirodė? g.gif šiaip man patiko modelis, gal ką daugiau turi su juo...toks kaip iš senų laikų nužengęs biggrin.gif gal čia dėl plaukų ilgio...ir tos striukės bigsmile.gif šaunuolė kad bandai, nenusimink, jei kas nepavyksta, kuo daugiau fotografuosi, tuo labiau tobulėsi, nebijok klysti mirksiukas.gif

QUOTE(neiste @ 2012 03 12, 19:03)
Autoportretas portretu temai

per daug linijų ir nebeskanu g.gif ant veido chaotiškos linijos, žaliuzių linijos, maikutės linijos, storiai skirtingi jų...ranka vėl kaip linija eina...šešėlis negražus tamsus ant nosiuko...veido išraiška tokia "skausminga", bet ji perteikia, ne merginos (tai yra tavo) kažkokia sunkią emociją, bet tu nuo saulės merkiesi..man šį kartą neee schmoll.gif sory 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 19:57)
dar rodau 11/52

pamėgai baltą rūkelį...man patinka jis...čia tik nosiuko galiuko trūksta nors tu ką biggrin.gif

QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 20:20)

Dar vieno reikia uzskaitymo  rolleyes.gif

užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 03 12, 19:29)
užskaitau 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Jau trys gerai yahoo.gif Keliauju prie 3ND cool.gif
Atsakyti
Aciu uz kritika, slepiuos biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi man kitos dvi savaites pilnos darbų, tai noriu kuo greičiau atsiskaityi namų darbus rolleyes.gif

Keliu 3ND cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss Cherie: 12 kovo 2012 - 20:49
Aciu labai visoms pakomentavusioms mano auto biggrin.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 03 12, 07:19)
Ainoa, wow  4u.gif . JB-l. geras. Kaip jį padarei?

nezinau rolleyes.gif nemiau saturation, paskui stumdziau levelius, dejau kontrasto. Bandziau kazka kol paciai patiko

QUOTE(Zirzė @ 2012 03 12, 19:57)

labai faina, svelni, silta, grazus rukelis, bet nosytes tikrai labai truksta smile.gif

visiems ligoniukams 4u.gif sveikit greiciau
Atsakyti
QUOTE(Miss Cherie @ 2012 03 12, 20:48)

Keliu 3ND  cool.gif

parametrus surašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai Jūsų pasiilgau, žiauriai trūksta ir plepesių paskaitymo ir nuotraukų pažiūrėjimo ir fotiko rankose laikymo....
Visgi po beveik 4metų grįšti į darba ir dar į naują poziciją sudėtinga... jauočiuosi kol kas ne savo vietoj... dar vaikai su ligom...
Vėluosiu su foto užbaigimu ketvirtos grupės, gal nebausit labai ax.gif
Atsakyti