aš apie blykstę pagalvoju. Visai norėčiau, bet vis pagailiu pinigų, nes naudočiau tikrai retai, tad daugiau gulėtų ir dulkėtų.
Įsigijusioms tik patarčiau pasimokinti ja naudotis. Nes tikrai nėra lengva.
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 09:46)
aš apie blykstę pagalvoju. Visai norėčiau, bet vis pagailiu pinigų, nes naudočiau tikrai retai, tad daugiau gulėtų ir dulkėtų.
o kada tu apie ja pagalvoji? Mes cia mazdaug zinom, kad tu paplaukus ir prie meno, tai vat papasakok is savo lupu, ne kaip pragmatike
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 10:49)
o kada tu apie ja pagalvoji? Mes cia mazdaug zinom, kad tu paplaukus ir prie meno, tai vat papasakok is savo lupu, ne kaip pragmatike
labai dažnai per darželio šventes pagalvodavau bet tik pagalvodavau.Šiaip, prieš kelis metus fotografų temoje buvo sakoma, jei žmogus turi už ką nusipirkti, tai kam jį stabdyti. Lai perka. O jei paskui nenaudoja, juk jo reikalas. Tad, pirkit visi, kam reikia blyksčių. Tik nepamirškit, kad nuo turimos aparatūros foto kokybė nepagerės, jei neįdėsit pastangų ir nesimokinsit.
p.s. kad pačiuožus esu tai pati neslepiu, bet etiketės "prie meno" nepriimu
negaliu atsižiūrėti
Na man trūksta dar vieno TAIP trečiam namų darbui
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 08, 11:45)
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 09, 11:29)
šiuo atveju būtų gerai su foto pacituoti. Tikrai neisiu jų ieškoti.
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 09, 14:59)
Aš užskaityčiau
QUOTE(Ingrida.S @ 2012 03 09, 10:29)
skaitau ok
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 10:38)
šiuo atveju būtų gerai su foto pacituoti. Tikrai neisiu jų ieškoti.
kad cia ji kaip tik tvarkingai, yra rodyklyte citavime, kuri nuveda i originalu posta
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 10:42)
kad cia ji kaip tik tvarkingai, yra rodyklyte citavime, kuri nuveda i originalu posta
ee, geras, as tu rodykliu nezinojau
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 11:42)
skaitau ok
eikit sau su jūsų mini rodyklytėm tokias dar pamatyti reik sugebėti. Ne mano metų ir akių senolėm
Ingrida, atsiprašau, kad apšaukiau be reikalo.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 09, 10:44)
ee, geras, as tu rodykliu nezinojau
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 10:45)
eikit sau su jūsų mini rodyklytėm tokias dar pamatyti reik sugebėti. Ne mano metų ir akių senolėm
uz tai postinant citavima nenutrinkit "snapback" tago su kazkokiu numeriuku, tada bus galima lengvai surast ka cia toki citavot Nutrynus ta "snapback" nelieka rodyklytes
QUOTE(paluri @ 2012 03 09, 10:42)
Aš užskaityčiau
ačiū
QUOTE(robobebras @ 2012 03 09, 10:42)
skaitau ok
ačiū
QUOTE(Yvette @ 2012 03 09, 10:45)
na nieko tokio, net nepajaučiau kad šaukei
tai keliausiu prie ketvirto namų darbo ruošimo