Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Gal savaite nuotraukos pakoregavimui per daug? gi cia viena foto tik ka ten daryti su ja visa savaite? juolab as ne su ps tai man is viso keli pakoregavimai tik ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ainoa, nu žinok puikiai. Žiūriu ir negaliu atsižiūrėti.
Atsakyti
O būtinai reik vieną tik foto dėti,ar galima pora variantų?(iš jų vieną išsirenkant?)

Ainoa wub.gif Man labai gražu ant galvos tokie nėrinukai rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 17:33)

Pandre, koliaziukas superinis. Tokius darbus taip ir norisi komentuoti! Noreciau ir as sau tokio... tik kazkodel pirma foto primena kazkoki swiaubo filma lotuliukas.gif
Atsakyti
Dalyvauja :

urte484
eglliux
neiste
Refresh
Liniuxxx
paluri
Whatever?
R.i.R.

Ainoa, vajei bigsmile.gif
Atsakyti

Merginos, gal isties, kas nori dalyvauti - pacituokite paskutini sarasiuka ir irasykite savo nika smile.gif Kaip R.i.R padare smile.gif

Dalyvauja :

urte484
eglliux
neiste
Refresh
Liniuxxx
paluri
Whatever?
R.i.R.
Ainoa,

Dabar del nuotraukos, tai galima ir RAW formata koreguoti smile.gif
Tai va galvoju, gal Yvette galetu nuotrauka pasiulyti, ar kita kokia senbuve.... ax.gif ax.gif Arba gal galima ir specialiai zaidiui nufotografuoti....
ax.gif

Ainoa, labai labai patiko... Akiai kazka papildomo darei ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 03 11, 19:00)
Šiandien išėjau į gatvę, oi kaip sunku ten fotografuoti... Sutikau vieną įdomų žmogelį, pašnekėjom, sutiko fotografuotis - nuotrauka išėjo tokia  blush2.gif

nebloga wink.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 19:26)
Galima smile.gif Bet tik but gerai, jei nuotrauka nebutu beviltiska biggrin.gif 

Tai as siulau taip :
1. Nuotraukos koregaviui skiriaa 1 savaite (tarkim nuo pirmadienio)
2. Paruosiami du variantai - spalvotas ir juodai baltas.
3. Galima kadruoti, naudoti filtrus, zaisti su spalvom.. Zodziu viska, kas jusu nuomone, paverstu nuotrauka geresne..
4. Paruostas nuotraukas siuskite man elektroniniu pastu  as.dekupazas@gmail.com, butinai su niku (kad zinoti, kieno foto)
5. Nuotraukas  i benta SM galerija kelsim be niku ir vienu metu

senose mokomės fotografuoti temose buvo toks žaidimas. vienas kažkas siunčia savo foto norintiems, jie apdirba savaip. buvo įdomu.

aš irgi jungčiaus. bet kadangi sergu ir nežinau, kaip kas baigsis, tai jei kas, galiu pradingti, bet tikiuosi, kad taip nebus doh.gif

bet dėl visa pikta:

DALYVAUJA:
urte484
eglliux
neiste
Refresh
Liniuxxx
paluri
Whatever?
R.i.R.
sayonara
Atsakyti
Keletas ieškojimų savaitgalį. Pirmieji auto. Labai neskriauskit, bet kritika labai laukiama 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 11, 20:01)
labai patiko auto, graziai aiskiai, patiko ir JB rolleyes.gif

ojej kokia apsipatenkinus esu, nes man paciai patiko ir dar auto, tai isvis dziaugiausi...

QUOTE(Refresh @ 2012 03 11, 20:07)
Ainoa, nu žinok puikiai. Žiūriu ir negaliu atsižiūrėti.

jeeee biggrin.gif aciu

QUOTE(urte484 @ 2012 03 11, 20:22)
Ainoa  wub.gif Man labai gražu ant galvos tokie nėrinukai rolleyes.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 11, 20:38)
Ainoa, vajei

QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 20:57)
Ainoa, labai labai patiko... Akiai kazka papildomo darei ? 

labai smagu, kad patiko bigsmile.gif akiai dejau sharpo ir truputi truputi tokiais plonais siuliukais pasviesinau rainele, paskui mazinau opacity ax.gif bet siaip pries langa fotkinta ir vel trikoji imatau
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 11, 20:59)
Keletas ieškojimų savaitgalį. Pirmieji auto. Labai neskriauskit, bet kritika labai laukiama  4u.gif

http://farm8.staticf...9305c17d8_z.jpg

http://farm8.staticf...2e41e3dd9_z.jpg

man zinok visos labai tamsios unsure.gif patinka pirma ir antra, paskutine nalabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 11, 20:59)
Keletas ieškojimų savaitgalį. Pirmieji auto. Labai neskriauskit, bet kritika labai laukiama  4u.gif

su antra idomiausias ieskojimas. kitos banalios labai.
Atsakyti
griztu namo biggrin.gif laukiu kritikos mano seimynos portretams 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ainoa @ 2012 03 11, 19:55)

puikus J/B auto smile.gif

jungiuosi ir as

DALYVAUJA:

urte484
eglliux
neiste
Refresh
Liniuxxx
paluri
Whatever?
R.i.R.
sayonara
jlclove
Atsakyti
Kai ateini į tema, ir pamatai tokį puiku auto, supranti kodel tavaji dauguma praignoravo biggrin.gif nu nieko, bandysim ieskosim ir toliau, kad akį patrauktu smile.gif

Ainoa, lb gražu, įspūdinga smile.gif

R.į.R., man antra patinka, tie nerinukai/kvardbatkiukai gražiai atrodo wink.gif

Sveikos!

Į žaidimą nzn ar jungtis, nes matau, kad kol "pirštu" neparodo kažko, tol visai nekas išeina su apdirbimu foto... Nu dar pagalvosiu smile.gif
Atsakyti