Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Whatever, gal ir įdomi užduotis. Aš tai pasuoju, nes tingėsiu labai.
Imkis organizuoti.
Atsakyti
Pandre, labai gražus koliažas. Ant sienos įsvaizduoju, kaip faina atrodo smile.gif
Atsakyti
man patinka ideja, tikrai noreciau pasiziureti savo korekcijas palyginti su ismanancio zmogaus korekcijomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 16:33)
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena ax.gif  Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau rolleyes.gif  komentarai laukiami smile.gif

kaip idomiai! bigsmile.gif
Atsakyti
Whatever, bandyciau smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jungčiausi į Whatewer pasiūlytą užduotį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 03 11, 18:55)
Whatever, gal ir įdomi užduotis. Aš tai pasuoju, nes tingėsiu labai.
Imkis organizuoti.

Ok, organizuosiu 4u.gif O gal galiu paprasyti tada taves ar kitos senbuves, kad parinktumete nuotrauka,kuria reiktu sutvarkyti ? ax.gif
Atsakyti
Nesiskubinau, bet kai tokios idomios uzduotys -reikia greiciau n.d. atlikinet biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 11 kovo 2012 - 18:47
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 19:21)
Ok, organizuosiu  4u.gif  O gal galiu paprasyti tada taves ar kitos senbuves, kad parinktumete nuotrauka,kuria reiktu sutvarkyti ?  ax.gif

tai žinoma gali. bet galėtų drąsiausia savo foto pasiūlyti pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 21:03)
Labas sektantes!

gražu thumbup.gif

Į žaidimą jungčiausi ir aš smile.gif

Šiandien išėjau į gatvę, oi kaip sunku ten fotografuoti... Sutikau vieną įdomų žmogelį, pašnekėjom, sutiko fotografuotis - nuotrauka išėjo tokia blush2.gif

user posted image

Daugiau nuotraukų yra flickr'e
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 17:33)
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena ax.gif  Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau rolleyes.gif  komentarai laukiami smile.gif

http://farm8.staticf...db666332a_z.jpg

kiek veliau gal ikelsiu savo auto, jei bus ten kas rodomo g.gif

O aš pradedu įsimylėt į tavo nuotraukas blush2.gif labai patinka kaip tu sparčia tobulėji, net baltu pavydu pradedu pavydėt ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti