Whatever, gal ir įdomi užduotis. Aš tai pasuoju, nes tingėsiu labai.
Imkis organizuoti.
Pandre, labai gražus koliažas. Ant sienos įsvaizduoju, kaip faina atrodo
man patinka ideja, tikrai noreciau pasiziureti savo korekcijas palyginti su ismanancio zmogaus korekcijomis
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 16:33)
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau komentarai laukiami
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau komentarai laukiami
kaip idomiai!
Whatever, bandyciau
Aš irgi jungčiausi į Whatewer pasiūlytą užduotį
QUOTE(Yvette @ 2012 03 11, 18:55)
Whatever, gal ir įdomi užduotis. Aš tai pasuoju, nes tingėsiu labai.
Imkis organizuoti.
Imkis organizuoti.
Ok, organizuosiu O gal galiu paprasyti tada taves ar kitos senbuves, kad parinktumete nuotrauka,kuria reiktu sutvarkyti ?
Nesiskubinau, bet kai tokios idomios uzduotys -reikia greiciau n.d. atlikinet
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 19:21)
Ok, organizuosiu O gal galiu paprasyti tada taves ar kitos senbuves, kad parinktumete nuotrauka,kuria reiktu sutvarkyti ?
tai žinoma gali. bet galėtų drąsiausia savo foto pasiūlyti pati
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 21:03)
Labas sektantes!
gražu
Į žaidimą jungčiausi ir aš
Šiandien išėjau į gatvę, oi kaip sunku ten fotografuoti... Sutikau vieną įdomų žmogelį, pašnekėjom, sutiko fotografuotis - nuotrauka išėjo tokia
Daugiau nuotraukų yra flickr'e
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 17:33)
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
http://farm8.staticf...db666332a_z.jpg
kiek veliau gal ikelsiu savo auto, jei bus ten kas rodomo
http://farm8.staticf...db666332a_z.jpg
kiek veliau gal ikelsiu savo auto, jei bus ten kas rodomo
O aš pradedu įsimylėt į tavo nuotraukas labai patinka kaip tu sparčia tobulėji, net baltu pavydu pradedu pavydėt