Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(urte484 @ 2012 03 11, 14:23)
Sveikos,reikia patarimo...Ar labai perlenkiau su spalvom?Ne per šviesu?Gal išvis nespalvotas variantas geriau būtų?

blankios spalvos, medis is galvos, medzio zieve uzima vos ne puse kadro, nors tikrai ne ja norejai parodyt. grazi tik mergina, bet neisnaudota
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 11, 15:54)
blankios spalvos, medis is galvos, medzio zieve uzima vos ne puse kadro, nors tikrai ne ja norejai parodyt. grazi tik mergina, bet neisnaudota

Tai kaip suprantu,reik kirpti,ir spalvas koreguot? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(neiste @ 2012 03 11, 15:45)
Neperlenkta, bet kadras nukarpytas belen kaip..

tikriausia reik mažiau medžio palikt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 11, 17:04)
Tai kaip suprantu,reik kirpti,ir spalvas koreguot? unsure.gif
Papildyta:

tikriausia reik mažiau medžio palikt? blush2.gif

Nebevark tu su ta foto, klaidos jau suminetos, foto nelabai ka sakanti..Geriau viska dekis i galva ir bandyk kartoti fs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 03 11, 17:16)
Nebevark tu su ta foto, klaidos jau suminetos, foto nelabai ka sakanti..Geriau viska dekis i galva ir bandyk kartoti fs mirksiukas.gif

Tikriausiai esi teisi smile.gif Bet toks pyktis ima ant savęs...Rodos tiek skaičiau,tiek foto perverčiau,o praktine prasme-nulinį rezultatą turiu doh.gif Dabar lauksiu pumpurų wub.gif Tada bandysim iš naujo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 11 kovo 2012 - 16:28
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena ax.gif Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau rolleyes.gif komentarai laukiami smile.gif

user posted image

kiek veliau gal ikelsiu savo auto, jei bus ten kas rodomo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 16:33)
Labas sektantes! Pasiilgau jusu, bet fotografijai lieka laiko tik mintyse...pradejau dirbti, tai laiko siai sektai ir fotografijoms turiu tik mintyse...laukiu kai isivaziuosiu, o tada gal ka ir iskepsiu.
Turiu keleta portretu darytu praeita savaite(auto portretu) jums dar nerodytos, dar nesutvarkytos kai kurios..o cia keliu portretu tuemai viena koliaziuka, kuris jau papuose mano namu siena ax.gif  Viena is ju nuotrauka jums jau matyta, kita ne...tai rodau rolleyes.gif  komentarai laukiami smile.gif
kiek veliau gal ikelsiu savo auto, jei bus ten kas rodomo g.gif

antra matyta ir tokia paprastesnė, o pirma labai miela. gal faina būtų analogišką su suaugusia moterimi pasidaryti? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 kovo 2012 - 16:37
Pandre, nerealiai gražios abi foto.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 03 11, 16:33)

Man abi nepaprastos. Gera žiūrėti.
Atsakyti
Pandre, prisidėsiu prie daugumos nuomonės - ir man labai patiko. čia juosta tikriausiai, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

tyliai skaitau ir groziuosi smile.gif
Bet kilo mintis, kuria nusprendziau parasyti.. Del uzduoties...

Galvoju, o jei tarkim viena kazkoki netvarkyta kadra pabandyti "sutvarkyti"... T.y. kiekvienas pagal savo supratima ji iskadruoja, keicia spalvas, deda/nededa kazkokius filtrus ir t.t. Ir kita uzduotis - pavercia i Juodai balta...
Idomu butu paziureti, kokie yra skirtingi rezultatai tos pacios nuotraukos, ir kaip skirtingai kiekvienas sutvarko nuotrauka (pagal savo supratima, gebejimus ir t.t.)...

Man atrodo, kad naujai prisijungusiems butu labai naudinga, o ir senbuvems gal visai smagu "pazaisti".

tik dar jei butu ok, tai siulyciau nuotraukas kam nors siusti ir sudeti visas vienu metu, kad isvengti kopijavimo smile.gif
o paskui galima butu visos draugiskai pakomentuoti... Nuotraukas galima net be niku deti smile.gif Na, anonimiskai smile.gif

Kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 kovo 2012 - 17:48
Pandre, labai labai grazu...
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 11, 18:47)

Man ši mintis patinka kaip naujokei,būtų iš ko pasimokyt,bet tai gautūsi kaip papildomas apkrovimas senbūvėms...o joms tai tikriausiai nelabai patiks biggrin.gif
Atsakyti