Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2012 03 10, 22:28)
malionu bigsmile.gif

kraustemes i nauja vieta. fotikas dar vis dulka, bet noras fotografuoti niekur nedinges. daaaug skaitau, daug ivairiu fotografu darbu perziuriu, zodziu vietoj nestoviu. laiko fotografuoti ir vel atsirado, bet jau ir jurzolei sakiau, kad i tema be fotkes negrisiu, negrazu biggrin.gif bandysiu sugrizti i tema su portretu smile.gif

aa man galim sakyt irgi dulka ,tai va irgi tik skaitau skaitau, praktikaai kol kas ner laiko schmoll.gif zinau ateis laikas thumbup.gif lauksiu sugriztant thumb_yello.gif
Atsakyti
Merginos, pirmos grupės (žaidime) - gal sukam antrą ratą? Visai smagiai mums gaunasi wink.gif
Atsakyti
As pastaruoju metu tik tyliai skaitau tema (Flickre tai prasinesu kartais su komentarais...). Bet matyt jau gana abstinencijos smile.gif, todel atnesu kritikai viena kroka - nespalvota, nors ir pavasaris...

user posted image

Tiesa, nesupratau, kodel kelios merginos nenorejot uzskaityti emmulia namu darbu. Man kaip tik patiko - idomiai, kitaip, su fantazija. Uzskaityciau tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 10 kovo 2012 - 23:23
QUOTE(airv @ 2012 03 11, 00:23)
Merginos, pirmos grupės (žaidime) - gal sukam antrą ratą? Visai smagiai mums gaunasi wink.gif

Sukam, kaip tik norejau pasiulyti, atrodo, kad taip greitai tas zaidimas pasibaige smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 10, 15:37)
Na vis galvoju,.......ubiggrin.gif

tu nesijaudink, zinok manes irgi niekur nekviecia, biggrin.gif lygiai taip pat is aplinkiniu arba nuotrauku suzinau apie susiburimu ar kita bendra veikla, bet manau nereikia del to pykti, tiesiog yra zmoniu burelis, kuris artimiau/mieliau bendrauja/subendrauja ir tiek rolleyes.gif

Airv, sukam sukam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 10, 23:44)

Airv, sukam sukam drinks_cheers.gif

as ir sukciau, bet noreciau gauti kritikos savo zaidimo foto, nes kitam ratui kad pasistengti dar labiau blush2.gif nes isivaizduoju kad reiketu kazko labiau wow ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, soriukas dėl vėlavimo,
deliciously foto
user posted image
aš kabinausi už plunksnųsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 10, 23:23)
As pastaruoju metu tik tyliai skaitau tema (Flickre tai prasinesu kartais su komentarais...). Bet matyt jau gana abstinencijos  smile.gif, todel atnesu kritikai viena kroka - nespalvota, nors ir pavasaris...

patinka man tavo geles smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2012 03 11, 09:00)
Labas, soriukas dėl vėlavimo,

galejot biskuti didesne foto ikelti savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2012 03 10, 21:23)

Aš už smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 03 11, 00:23)
As pastaruoju metu tik tyliai skaitau tema (Flickre tai prasinesu kartais su komentarais...). Bet matyt jau gana abstinencijos  smile.gif, todel atnesu kritikai viena kroka - nespalvota, nors ir pavasaris...

Tiesa, nesupratau, kodel kelios merginos nenorejot uzskaityti emmulia namu darbu. Man kaip tik patiko - idomiai, kitaip, su fantazija. Uzskaityciau tikrai.

Aha, merginos, patarkit, ka daryt, gal vis tik perdaryt? g.gif
Jurzole, tavo nespalvotos geles thumbup.gif . Aiskiu aiskiausia, kad geliu grozis slypi ne tik spalvose ax.gif
Atsakyti
Sveikos,reikia patarimo...Ar labai perlenkiau su spalvom?Ne per šviesu?Gal išvis nespalvotas variantas geriau būtų?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 11, 16:23)
Sveikos,reikia patarimo...Ar labai perlenkiau su spalvom?Ne per šviesu?Gal išvis nespalvotas variantas geriau būtų?

Neperlenkta, bet kadras nukarpytas belen kaip..
Atsakyti