Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jeeeeeeeetau kokia graži mergaitė.
foto tai paskui pakomentuosiu. Dabar laukiu svečių.
Ai ir dar ne į temą, turtas turi geltoną diržą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2012 03 10, 15:18)
Pasivaidensiu dėl šio atsakymo... Man padėjo čia SM'e spyriai į minkštą vietą  biggrin.gif Kai man atrodė mano fotkės wow, tai buvo niekas, kai aš jau galvojau, kad pasiekiau kąžką tai ojoj, tai buvo dar blogiau, kai nerašė nieko apie mano foto, tai galvojau tada š......... ir reikia iš jo lipti kažkaip  lotuliukas.gif Taigi daug skaitykit, žiūrėkit ir dėkitės įgalvelę. Laikas nuo laiko (kai sugeneruos galvelės ką nors padoresnio) pafotkinkit ir parodykit SM'e. mirksiukas.gif
p.s. labutis  smile.gif pasiilgau  tongue.gif

Nu kaip idomu isgirsti bigsmile.gif Jau patyriau savo kailiu kai nuotraukos yra nekomentuojamos. Tikrai tada sirdele skauda ir galvele dirbti pradeda, kad ka cia negerai padariau ir kaip kita karta sulaukt demesio. Nes tas demesys (kiek pozityvus, tiek negatyvus) labai skatinanciai veikia.
Tai jeigu pasiilgot, gal sugryskit, tikrai mum cia praversit manau biggrin.gif

Yvette, sveikinimai turtui ir toki turta uzauginusiem teveliams smile.gif

Liniuxxx, man atrodo zoomo uzduotes tiem kas su fiksu daryt nereikia.

maija, tikrai fantastisko grozio mergaiciuke bigsmile.gif del zaislo ir paltuko pritariu pasisakiusiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 10 kovo 2012 - 18:40
QUOTE(Ka @ 2012 03 10, 17:38)
BW patvarkius labai gerai būtų. Dabar jis pilkas. Įdomus portretas.  mirksiukas.gif

nu bandysiu dar tvarkyti, aciu 4u.gif

QUOTE(maija @ 2012 03 10, 17:48)
Šiandien labai gražios mergytės kelias foto padariau

ooo akys! wub.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 03 10, 18:25)
JB tikrai reiktu tvarkyt, nes pilka, bet siaip man patiko tikrai  4u.gif

aciu! 4u.gif

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 18:26)
Galbut kuri pasakysit kaip padaryt zoomo uzduoti turint fiksa? g.gif

manau tu ja gali praleisti smile.gif

Yvette, sveikinu tavo turta, saunuolis! thumbup.gif o kelintas jau tas geltonas yra?

Patvarkytas auto , uzmeskit aki, kam nesunku, nebekelsiu gal cia jau tos pacios foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 10 kovo 2012 - 18:52
chiquitka, kristalines, aciu supratau- keliausiu prie kitu n.d. tokiu atveju ax.gif
Atsakyti
neiste, Žydraakė, chiquitka, Yvette, Liniuxxx, kristalines - dėkui 4u.gif Ten buvo visiškai neplanuota fotosesija (net taip nepavadinčiau smile.gif ), šiaip jinai susirado tą paltuką, pati apsirengė, man taip gražiai atrodė, tikra panelė smile.gif O tas begemotas šalia pasimaišė ir man visai tiko, gražiai derėjo su tuo paltuku biggrin.gif Fotoaparatą šalia turėjau, vat ir padariau taip biggrin.gif Sutinku su jūsų kritika, bet man vis tiek patinka, durnumas matyt kažkoks užėjęs biggrin.gif Ir nepasirodyt negalėjau... Nu toookia man jinai čia graži.... Kitą kartą reikės susiplanuot normalią fotosesiją smile.gif

Yvette - sveikinu turtą su geltonu diržu 4u.gif
kristalines - patvarkytas auto daug geriau atrodo, man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 10, 19:25)
Saunu, kad bandai, tikrai neblogai pirmam kartui  mirksiukas.gif  Pritariu visiems komentarams del tavo nuotrauku. O nuo saves dar pridursiu, kad kazkaip labai nemegstu nuotrauku kai modelis prisedes, nu man grynai kaip kaku daro, bet tai cia mano gal nesveikos asociacijos  doh.gif  lotuliukas.gif

Ačiū labai ax.gif Kaip ir minėjau,padarėm tą dieną virš 100 kadrų.Vakar-pusę jų ištryniau,šiandien-išsitraukiau doh.gif Nu niekaip neišmokstu atsirinkti tinkamų tvarkyti foto blush2.gif Kas liečia rūbus modelio-tikrai pritariu ir pati.Ši fotosesija man buvo daugiau kaip susipažinimas su fotoaparatu,ta prasme-kokius nustątymus gamtoje naudoti ir pan.,todel labai ir nesistengėm tiek su makiažu,tiek su apranga blush2.gif Nors man-pirmoje vietoje natūralumas,ypač jei modelis jaunutis wub.gif

p.s.tokių pozų daugiau tikrai nesirinksim,nes ir man jos tą patį primena biggrin.gif

kristaline ,man taip pat dabar žymiai geriau mirksiukas.gif

Yvette ,šaunuolis,sveikinu friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 10 kovo 2012 - 20:08
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 16:31)
Taip ir maniau, kad kazkas pasirodys, kad ciuozia. Bet is tikro, cia tokia iliuzija sukelia pagrindas, t.y. servetele ir stalas, kurie yra apvalus.

Avalus, trikampis ar taškuotas, koks skirtumas?/ horizontą žiūrėk pagal puodo viršų, čiuožia viršus ir kaip reikiant.
QUOTE(Ka @ 2012 03 10, 17:38)
Na, tai tuomet, kodėl žmogus sužino apie susibūrimą tik po visko?

Tikrai ne ta erdvė aiškinimuisi. Turi ji mus visas skype, gali , bet kada brūkštelt. Pasikviest į Kauną, mielai atlėksiu.
QUOTE(maija @ 2012 03 10, 17:48)
Šiandien labai gražios mergytės kelias foto padariau smile.gif Aš kaip visada, negaliu net į svečius be fotoaparato nuvažiuot biggrin.gif

Džiustikiukė tai nereali. Nuostabaus grožio mergytė, kaip ir Tavoji.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 18:26)
Galbut kuri pasakysit kaip padaryt zoomo uzduoti turint fiksa? g.gif

bigsmile.gif pirkt zoomą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 10 kovo 2012 - 20:39
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 10, 21:36)
Džiustikiukė tai nereali. Nuostabaus grožio mergytė, kaip ir Tavoji.

Dėkui, perduosiu smile.gif O manoji princesė laimėjo fotosesiją, rūbus reklamuos biggrin.gif (tiksliau abu vaikai papuolė biggrin.gif ) Šiandien tik sužinojom smile.gif Pasigyriau, neiškenčiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2012 03 10, 20:43)
Dėkui, perduosiu smile.gif O manoji princesė laimėjo fotosesiją, rūbus reklamuos biggrin.gif (tiksliau abu vaikai papuolė biggrin.gif ) Šiandien tik sužinojom smile.gif Pasigyriau, neiškenčiau  blush2.gif  biggrin.gif

Nu kur tokie grožiai gali nelaimėt smile.gif ir dar 2 biggrin.gif
o džiustik kur prapuolus?
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 03 10, 18:27)
Ateinu... pirmas blynas karsta.gif 
(jauciu b/w nusigrybavau visiskai?)

na ir grožių šiandien pridėjot bigsmile.gif pati bandžiau fotografuoti, slėptis man po lapais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 03 10, 20:49)
na ir grožių šiandien pridėjot  bigsmile.gif pati bandžiau fotografuoti, slėptis man po lapais  doh.gif

Mažiau kalbu, daugiau foto! wink.gif Rodyk, ko prifotkinai. smile.gif

maija, urte484 - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 10 kovo 2012 - 21:19
QUOTE(maija @ 2012 03 10, 21:43)
Pasigyriau, neiškenčiau  blush2.gif  biggrin.gif

Kaip faina... rolleyes.gif Bet jau akys mažylės... wub.gif Nusipelno vaikas reklamų mirksiukas.gif
Atsakyti