Pataisiau truputi
Diafragma F1.4, f 5.6 ir f 16.
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 09, 15:45)
...
Pries pora dienu klause erikamaja kaip mes, naujokes, mokinames. Tai dabar ir as paklausiu senbuviu
Kokie dalykai jums labiausiai padejo ismokti, pajusti, prasilauzti, pamatyti kitaip, judeti i prieki? Labai idomu ir, tikiu, labai naudinga butu isgirsti jusu patirti
Pries pora dienu klause erikamaja kaip mes, naujokes, mokinames. Tai dabar ir as paklausiu senbuviu
Kokie dalykai jums labiausiai padejo ismokti, pajusti, prasilauzti, pamatyti kitaip, judeti i prieki? Labai idomu ir, tikiu, labai naudinga butu isgirsti jusu patirti
Pasivaidensiu dėl šio atsakymo... Man padėjo čia SM'e spyriai į minkštą vietą Kai man atrodė mano fotkės wow, tai buvo niekas, kai aš jau galvojau, kad pasiekiau kąžką tai ojoj, tai buvo dar blogiau, kai nerašė nieko apie mano foto, tai galvojau tada š......... ir reikia iš jo lipti kažkaip Taigi daug skaitykit, žiūrėkit ir dėkitės įgalvelę. Laikas nuo laiko (kai sugeneruos galvelės ką nors padoresnio) pafotkinkit ir parodykit SM'e.
p.s. labutis pasiilgau
Ateinu... pirmas blynas
(jauciu b/w nusigrybavau visiskai?)
(jauciu b/w nusigrybavau visiskai?)
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 10, 14:43)
visiskai nesutinku
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 10, 14:46)
ir aš
Na, tai tuomet, kodėl žmogus sužino apie susibūrimą tik po visko?
QUOTE(urte484 @ 2012 03 10, 16:35)
Ketvirta labiausiai patraukė mano žvilgsnį. Tik kitokios aprangos norisi ir padirbėjimo su ps ar kita programa. Spalvos, šviesumas ir etc.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 17:07)
Pataisiau truputi
Užskaitau.
QUOTE(kristalines @ 2012 03 10, 17:27)
BW patvarkius labai gerai būtų. Dabar jis pilkas. Įdomus portretas.
QUOTE(urte484 @ 2012 03 10, 17:35)
Sveikutės Vakar pirmą sykį bandžiau fotografuoti žmogų.Iš 100 kadrų vos kelis atrinkau žinoma Labai prašau jūsų kritikos
p.s.dovanokit,kad čia tiek prikroviau,bet jau nebeatrenku katrą dėt
p.s.dovanokit,kad čia tiek prikroviau,bet jau nebeatrenku katrą dėt
Man šioji geriausiai žiūrisi, nors pritariu rG, striukė čia negerai.
Pirmoji man per geltona atrodo.
Antroji ne. Aš asmeniškai iš visos fs tokios neatrinkčiau, nes...nu nematau joje nieko, tiesiog kadras ir tiek,merginalaukia, kol tu nusistatysi reikiamus fotiko parametrus
Trečioj poza man tokia ne moteriška ir vėlgi kliūna apranga, striukė, batai. Na dar kaip ir žiema, bet tikrai ir žiemą modelius galima dailiau aprengti nepaliekant striukų.
Penktoji man per žalia.
Šeštoji gal ir nieko
Septintoji ne, perdaug suspausta, akis nedėkingai nukirsta.
Aštuntoji, mesčiau von šaliką, užtektų tik dešinio medžio kamieno, kad kairėj tadaatsirastų erdvės modeliuko žvilgsniuj ir nežinau kokia čia f, bet daryčiau platesnę, tada fonas labiau susilietų.
QUOTE(Ka @ 2012 03 10, 17:38)
Na, tai tuomet, kodėl žmogus sužino apie susibūrimą tik po visko?
advokataut galima tik zinant bendra situacija
Šiandien labai gražios mergytės kelias foto padariau Aš kaip visada, negaliu net į svečius be fotoaparato nuvažiuot
QUOTE(urte484 @ 2012 03 10, 19:01)
kaip šios?irgi ne kas?
Pirmoje man veidas su zalsvu atspalviu ir lyg triuksmai lenda.
Papildyta:
[quote=Liniuxxx,2012 03 10, 19:07]
Pataisiau truputi
[/quote
Pagal mane gerai
Maija, tikrai grazi mergaite, akys uzburiancios. Bet jai maiso susivele plaukiukai, zaislas man tiek pirmoje, tiek antroje netinka, per didelis, ta ruuuzava labai rekianti. Dar paltukas kambary nesiziuri.
ačiū merginos už komentarus Bandysiu tvarkyt.
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 14:31)
Taip ir maniau, kad kazkas pasirodys, kad ciuozia. Bet is tikro, cia tokia iliuzija sukelia pagrindas, t.y. servetele ir stalas, kurie yra apvalus.
Na tikrai zinok ne is piktumo patariau, nes cia labai ziuri i horizonta. Patvarkius zymiai geriau atrodo. Uzskaitau ir as
QUOTE(kristalines @ 2012 03 10, 15:27)
JB tikrai reiktu tvarkyt, nes pilka, bet siaip man patiko tikrai
QUOTE(urte484 @ 2012 03 10, 15:55)
ačiū merginos už komentarus Bandysiu tvarkyt.
Saunu, kad bandai, tikrai neblogai pirmam kartui Pritariu visiems komentarams del tavo nuotrauku. O nuo saves dar pridursiu, kad kazkaip labai nemegstu nuotrauku kai modelis prisedes, nu man grynai kaip kaku daro, bet tai cia mano gal nesveikos asociacijos
Aciu, su antru n.d. vadinasi baigta
Galbut kuri pasakysit kaip padaryt zoomo uzduoti turint fiksa?
Galbut kuri pasakysit kaip padaryt zoomo uzduoti turint fiksa?