Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 15:52)
Gal galite padeti su nuotraukos ikelimu is flirckr? perskaiciau instrukcija pirmajame psl, taciau nesigauna, paspaudus su desiniu ant foto nera tokio copy image location  g.gif

Pirma paspaudus išmeta dydį pasirinkti, pasirenkate pvz. 640, tada perkrauna foto ir vėl spaudziate desini klavisa ir turi būti smile.gif
Atsakyti
Aciu, paskubejau prasyt pagalbos, viskas gavosi 4u.gif

Tik ziuriu, gal per maza foto ikeliau, ar gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 10 kovo 2012 - 16:02
emmulia, o aš tai irgi neužskaityčiau.

Liniuxxx, puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
Gera nauja uzduoti sugalvojote. As kaip tik prie pora dieneliu bandziau vaika pafotografuot, gal turesite ka pasakyti smile.gif Reikia kritikos.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 03 10, 16:09)
Gera nauja uzduoti sugalvojote. As kaip tik prie pora dieneliu bandziau vaika pafotografuot, gal turesite ka pasakyti smile.gif Reikia kritikos.

pyyyylka labai. paziurek jb pavyzdziu kitu. prisidek savo foto prie ju ir palygink, kas blogai wink.gif ir siaip nereiktu taip peiliu nuslyst virsugalviu..
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 03 10, 13:52)
N.d.2
Diafragma f 1.4, f 4 ir f 16.

Manau su pacia uzduotim susitvarkei, bet ar man cia akyse, ar labai ciuozia horizontas, baigia nuslysti i kaire tas vazonas. Reiktu tiesinti ax.gif

QUOTE(веро
@ 2012 03 10, 14:09)

Man abidvi foto atrodo per daug suspaustos. JB labai pilkas. Emocijos vaiko patiko. Bandyk dar mirksiukas.gif Gal senbuves ka geriau patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 03 10, 16:15)
Manau su pacia uzduotim susitvarkei, bet ar man cia akyse, ar labai ciuozia horizontas, baigia nuslysti i kaire tas vazonas. Reiktu tiesinti  ax.gif

Taip ir maniau, kad kazkas pasirodys, kad ciuozia. Bet is tikro, cia tokia iliuzija sukelia pagrindas, t.y. servetele ir stalas, kurie yra apvalus.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 03 10, 17:09)
emmulia, o aš tai irgi neužskaityčiau.

Liniuxxx, puikiai  rolleyes.gif

Pakomentuokit, kas negerai, i ka kreipt demesi, jei jau perdarinet g.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Vakar pirmą sykį bandžiau fotografuoti žmogų.Iš 100 kadrų vos kelis atrinkau žinoma biggrin.gif Labai prašau jūsų kritikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

p.s.dovanokit,kad čia tiek prikroviau,bet jau nebeatrenku katrą dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2012 03 10, 16:35)
Sveikutės smile.gif

Vot mokėk, nes pirma labai patiko, o kitos ne biggrin.gif Truputį su spalvom reiktų pasėdėt 4u.gif
Na dar paskutinė, jei ne tas striukės galas ir perdeginimas. Nors ir ketvirta faina, ir jei ne ta striukė, tik reiktų pasėdėt su pakarpymu ir spalvom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 kovo 2012 - 16:47
QUOTE(rG @ 2012 03 10, 17:44)
Vot mokėk, nes pirma labai patiko, o kitos ne  biggrin.gif  Truputį su spalvom reiktų pasėdėt  4u.gif
Na dar paskutinė, jei ne tas striukės galas ir perdeginimas. Nors ir ketvirta faina,  ir jei ne ta striukė, tik reiktų pasėdėt su pakarpymu ir spalvom.

o kaip kirpti?gal plačiau galėtum ir dėl spalvų(kokias rinktis,šviesesnes-tamsesnes) blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
kaip šios?irgi ne kas? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 10 kovo 2012 - 17:02
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 10, 17:13)
pyyyylka labai. paziurek jb pavyzdziu kitu. prisidek savo foto prie ju ir palygink, kas blogai wink.gif ir siaip nereiktu taip peiliu nuslyst virsugalviu..

Nu man kazkokia liga del virsugalviu doh.gif ziuriu dauguma nuotrauku taip nukirstos, nezinau kodel man tai patinka. Aciu, atidziau ziuresiu i ta.
Atsakyti