Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

emmulia
,enter po antos foto nuorodos nepaspaudei, todėl sulipo.
Užskaityta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 10 kovo 2012 - 14:39
QUOTE(Maggie @ 2012 03 10, 11:18)

kazhkaip tu susireikshminus pastaruoju metu ziuriu  mirksiukas.gif

Na vis galvoju, ka as blogo padariau zmonem, kurios branginau, kad mane eme ignoruot ir tik per aplinkui suzinau apie susiburimus, bendra veikla, siuvinejimus, skype grupes ir tt.Kazin, jei tu butum mano vietoj, kaip tu jaustumeisi.As jauciuosi, kaip siuksle.Jokiu budu nereikia atsakyti, imti irodyneti, kad as per jautri, kad as susireiksminus.5 metus be aukliu ir mociuciu auginu nuolat ir sunkiai sergancius pametinukus, ne karto niekam nesu ju palikus, tad naturalus noras tureti draugus.Tik vat draugam pasirodo reikalinga nesubiggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 03 10, 11:21)
pirma grupė žaidimą baigė.
kimbam į portretus.

Fainai sužaidėt 4u.gif
Mielai prisijungsiu prie portretų ax.gif Seniai kažkokiam žaidime dalyvavau, reik spyrio subinėn hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 03 10, 14:32)
Patinka man Tavo ND bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2012 03 10, 14:37)
baikit čia pyktis visos verysad.gif
Atsakyti
jlclove kur pradingus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 03 10, 14:37)
Na vis galvoju, ka as blogo padariau zmonem, kurios branginau, kad mane eme ignoruot ir tik per aplinkui suzinau apie susiburimus, bendra veikla, siuvinejimus, skype grupes ir tt.Kazin, jei tu butum mano vietoj, kaip tu jaustumeisi.As jauciuosi, kaip siuksle.Jokiu budu nereikia atsakyti, imti irodyneti, kad as per jautri, kad as susireiksminus.5 metus be aukliu ir mociuciu auginu nuolat ir sunkiai sergancius pametinukus, ne karto niekam nesu ju palikus, tad naturalus noras tureti draugus.Tik vat draugam pasirodo reikalinga nesubiggrin.gif

visiskai nesutinku
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 03 10, 14:43)
visiskai nesutinku

ir aš
Atsakyti
QUOTE(emmulia @ 2012 03 10, 14:32)
Na va, susitvarkiau kompo nustatymus (peles desinys klavisas, pasirodo, buvo isjungtas), tai, kaip ir zadejau, tvarkingai keliu 1 ND. Kas nepatinges, pasiziurekit  mirksiukas.gif
Kazkaip keistai cia sukele  g.gif .
Idomus laukia naujas zaidimas - bus kur akis paganyt  bigsmile.gif

aš tai būčau linkusi neužskaityti dėl estetikos reikalų, kurios pastaruoju metu prašome iš merginų.. bet jei kitos užskaitys, aš nesirausiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos:)

Šiandien tiek prirasiusi buvau apie viską, bet atėjo mažoji ir vieno mygtuko paspaudimu viską istryne doh.gif: biggrin.gif tai nusprendžiau neberasyti, čia turbut ispejamieji ženklai buvo biggrin.gif
Faina, kad jau nauja žaidimą sugalvojot, bandysiu si karta ir aš kažką sugalvoti smile.gif
Atsakyti
Galima priimti kaip "užskaityta"? rolleyes.gif . Būtų visi 3 taip blush2.gif
Papildyta:

Sayonara, gal gali placiau? Kazko nesuziurejau? Mano "zalia akis" nesupranta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmulia: 10 kovo 2012 - 15:38
QUOTE(dairina @ 2012 03 10, 15:30)
Aciu merginos Jus labai nuosirdzios  wub.gif Kad aiskinate tokiai blondinei  lotuliukas.gif  Baigiu prarasti pasitikejima savimi, nejaugi nieko neiseis verysad.gif
Issikrove ir "batareikos" nuo minkymo, nuo ankstaus ryto, vaikai jau irgi zyzti pradejo, kad mama su fotoaparatu visa diena baigia praleisti.
Bet ranku tikrai nenuleisiu  schmoll.gif Vistiek kazkas juk turi pavykti  g.gif
Gal kartais yra siaulieciu, jeigu jau nepavyktu niekaip gal gyvai iseitu parodyti...
ax.gif

Tuos remelius reikia isivaizduoti vizualiai t.y. kur nori kad prasidetu ir baigtusi nuotraukos krastai. 4u.gif
Atsakyti
N.d.2

Diafragma f 1.4, f 4 ir f 16.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 10 kovo 2012 - 16:03