Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(Dangė @ 2012 04 01, 17:23)
As tai pasisakau uz kuo mazesnio vaikelio krikstijima 4u.gif . Kam laukti, jei tam nera rimtu priezasciu.  Mano nuomone, lengviau ir su vaikeliu susitvarkyti kol jis dar mazesnis:)

Nesutinku, čia labai nuo vaiko priklauso. Saviškę krikštijau 2 mėnesių, tai košmaras buvo, prarėkė nonstopu visą ceremoniją bažnyčioj, kuri buvo labai graži, bet beveik niekas per riksmą negirdėjo kunigo žodžiųlotuliukas.gif
Tad aš krikštyčiau vėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 01, 13:22)
Sveikos. Na ar realiai yra cia planuojanciu krikstynas siais metais?  rolleyes.gif

yra drinks_cheers.gif biggrin.gif birzelio 23 d.
Papildyta:
---------------------------------------------------------------------------------
idomiu cia pasisakymu paskaiciau g.gif

as istikro ir uz svente, kuo paprastesne - be jokiu tu juokingu zaidimu, dovaneliu, kalbu... taciau, kad sveciai isidrasintu esu pasidarius pasizadejimu korteles, bet visko tikrai nerinkau is interneto Copy paste schmoll.gif taciau nenoriu, kad vaiko svente virstu isgertuvem schmoll.gif (nes jau buvau isgridus minti, kam cia ta svente, nusipirkit maisto ir snapso) doh.gif todel ir teko pagalvoti apie kazkokius uzsiemimus... Didziausia demesi noreciau ta diena skirti kriksto knygeles uzpildymui, kur sveciai rasys palinkejimus, sveikinimus ax.gif
O kokia svente be balionu, dangaus zibintu blush2.gif
Svecius kviesim rastu, kvietimus gaminau pati, tai manau kiekvienam iteiksim asmeniskai, nes visi prie pat gyvena smile.gif maciau yra jau ir kvietimai, kuriuos i CD iraso, bet nezinau...

istikro kiekvienas ta savo svente kitaip isivaizduojam rolleyes.gif nereikia nuvertinti tu pasizadejimu, diplomu... as uz juos, bet taciau saikingai ax.gif nesmaone butu perkraui svente visokiom tokiom bereikalingom detalem... kur renka stalo komendantus, kabina soskes ant kaklo, tyreles duoda ragaut doh.gif marazmai cia jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 01 balandžio 2012 - 18:41
Na kazkokiu akcentu, uzduociu siek tiek manau tikrai reikia, bet kad nebutu per daug smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norejau paklaust, ar krikstynu metu kunigas uzdavineja kokius klausimus? nes kazkur skaiciau kad kazkokius specifinius klausimus, busiu kriksto mama ir tikai nenoriu pasidaryti edos smile.gif dekuj uz jusu atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 01, 20:37)
maciau yra jau ir kvietimai, kuriuos i CD iraso, bet nezinau...

Tiesą sakant tks dalykas man net nelabai mandagus atrodo. tai kaip čia dabar įteiki, pasakai kada švent ir dar žmogui reikia cd pasižiūrėt? O jei žmogui sugedo kompas, ar nelabai juo naudojasi...
g.gif Mano galva tai pernelyg specifiška...

O kas su saiku, skoningai, proporcingai sudėliota, visad tik grožio priduoda, o ne atvirkščiai drinks_cheers.gif

QUOTE(dzwmandze @ 2012 04 02, 13:36)
sveikos merginos, norejau paklaust, ar krikstynu metu kunigas uzdavineja kokius klausimus? nes kazkur skaiciau kad kazkokius specifinius klausimus, busiu kriksto mama ir tikai nenoriu pasidaryti edos smile.gif dekuj uz jusu atsakymus smile.gif

g.gif vaiko krikšto vardo klausia... o daugiau... nepamenu, kad ko labai klausinėtų kunigas... Gal nepamenu...
Atsakyti
QUOTE(Lunedi @ 2012 03 08, 16:23)
Aš ieškau kur užsakyti krikštadėžę gal kas ką gali rekomenduoti?

http://www.estetesde...gory/24/59/9/0/
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 04 01, 16:23)
Mano nuomone, lengviau ir su vaikeliu susitvarkyti kol jis dar mazesnis:)

Cia nuo vaiko priklauso. Saviskio niekaip nebuciau pakrikstijus, todel krikstysim si birzeli smile.gif Man kaip tik su didesniu lengviau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 01, 19:37)

as istikro ir uz svente, kuo paprastesne - be jokiu tu juokingu zaidimu, dovaneliu, kalbu... taciau

drinks_cheers.gif as viska pati darausi: kvietimai, pasizadejimai, zaidimai, uzduoteles. Nenoriu, kad sveciai susirinktu tik pavalgyt ir pagert doh.gif Noriu kad sia svente prisimintu.
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2012 04 02, 13:36)

Mums kunigas davė tekstą su apeigų aprašymu. Ten išskirta kas kada ką turi sakyti, tai pasiskaitėm, išmokom ir buvo drąsiau smile.gif O šiaip ten nėra daug kalbos, po kelis žodelius vis tarstelt reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 04 02, 15:24)

drinks_cheers.gif as viska pati darausi: kvietimai, pasizadejimai, zaidimai, uzduoteles. Nenoriu, kad sveciai susirinktu tik pavalgyt ir pagert  doh.gif Noriu kad sia svente prisimintu.

drinks_cheers.gif as ir viska pati darau.. tik kriksto knygele pirkau, nes pagalvojau, kad pati taip graziai nepadarysiu.. o jei butu mano valioj, tai isvis jokio alkoholio nebutu vaiko sventej doh.gif nes kitiem, tai tojks jausmas, kad tik proga pagert doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 02, 19:28)
o jei butu mano valioj, tai isvis jokio alkoholio nebutu vaiko sventej  doh.gif nes kitiem, tai tojks jausmas, kad tik proga pagert  doh.gif  doh.gif

beveik sutinku:) aš tikrai prieš masines nusigertuves per krikštynas, bet dėl lengvo vyno ar šampano - nematau problemų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 03, 17:21)
beveik sutinku:) aš tikrai prieš masines nusigertuves per krikštynas, bet dėl lengvo vyno ar šampano - nematau problemų  ax.gif

drinks_cheers.gif jus visiskai teisi
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2012 04 02, 11:36)

pagrindinio pradzioje klausia kriksto tevu, ko prasot is baznycios sitam vaikui? ir reikia atsakyti kriksto....manes kai paklause, sakau sveikatos ir dievo palaimos doh.gif tai kunigas sako, del sveikatos tai kreiptis pas gydytoja doh.gif buvo geda oi kaip geda blush2.gif
Atsakyti