QUOTE(rituker @ 2012 03 30, 13:29)
Del dovaneliu...nenoriu as pirkti suvenyru ar dar ko ten. Nes pati nemegstu sandeliuoti, todel sugalvojau pazintine valgoma dovanele. Tai bus duonos kepimas ir mini kepaliuku iteikimas. Kas nores gales susiminkyti kepaleli, kas neisdrys gales stebeti procesa. As pati nesu gyvai macius kaip minko kepa, todel laabai noriu issikepti. Pries isvaziuojant iteiksiu visiems iskepta duonele, tai ir bus musu dovana sveciams
labai gera ideja! As tai isvis uz valgomas dovanas visada ir visur, kur tik galima pritaikyti neapkrauni kitu savo daikciukais, menkavertem smulkmenelem. dar cia kazkur skaiciau SM kazkuri mama dovanoja biciu duonele, korio gabalelius dar kazka pan(atrodo prie dovanu temos).mums rekomendavo pasidaryti laukneselius idedant kiekvienam po keleta grybuku namo.irgi manau labai smagu parsivezt is sventes skanumyna
Papildyta:
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 29, 15:49)
na norejau pasakyti, kad nebus tu jokiu tradiciju - tu eiliu visokiu, kalbu, kas kiausiniene kepa ir t.t, vaika per langa kelia... bus tiesiog krikstynos baznycioj, tada fotosesija, sventine vakariene salej, pora zaidimuku, pasizadejimai seneliu, kriksto tevu, knygutes uzpildymas - palinkejimu rasymas, dangaus zibintai su palinkejimais krikstukui ir viskas
nepoatinka man tos visos pompastikos, kai dovanoja mociutem kocelus, seneliam dar ten koki velnia
nepoatinka man tos visos pompastikos, kai dovanoja mociutem kocelus, seneliam dar ten koki velnia
kocelu ir visokiu daiktu-daikciuku dovanojimas visai nera tradicija, o siu laiku issigalvojimas.kaip ir, beje, visokie laikrastukai, pasizadejimai, isakymai, diplomai ir pan
Papildyta:
QUOTE(spygliukee @ 2012 03 24, 22:59)
mes irgi planuojame šį pavasarį krikštyti savo sūnų . Norėjau paklausti gal pasidalintumėte nuorodomis, kur būtų galima įsigyti gražių krikšto rūbelių?
kazkur buvau radus tokius, bent jau man, nuostabius rubelius is lino. klaipedoj moteris siuna. siuvineja juos auksiniais siulais.cia Sm buvau radus,bet kaip tycia dabar nerandu, gal jum pavyks