Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(rituker @ 2012 03 30, 13:29)
Del dovaneliu...nenoriu as pirkti suvenyru ar dar ko ten. Nes pati nemegstu sandeliuoti, todel sugalvojau pazintine valgoma dovanele. Tai bus duonos kepimas ir mini kepaliuku iteikimas. Kas nores gales susiminkyti kepaleli, kas neisdrys gales stebeti procesa. As pati nesu gyvai macius kaip minko kepa, todel laabai noriu issikepti. Pries isvaziuojant iteiksiu visiems iskepta duonele, tai ir bus musu dovana sveciams smile.gif

thumbup.gif labai gera ideja! As tai isvis uz valgomas dovanas visada ir visur, kur tik galima pritaikyti 4u.gif neapkrauni kitu savo daikciukais, menkavertem smulkmenelem. dar cia kazkur skaiciau SM kazkuri mama dovanoja biciu duonele, korio gabalelius dar kazka pan(atrodo prie dovanu temos).mums rekomendavo pasidaryti laukneselius idedant kiekvienam po keleta grybuku namo.irgi manau labai smagu parsivezt is sventes skanumyna drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 29, 15:49)
na norejau pasakyti, kad nebus tu jokiu tradiciju - tu eiliu visokiu, kalbu, kas kiausiniene kepa ir t.t, vaika per langa kelia... bus tiesiog krikstynos baznycioj, tada fotosesija, sventine vakariene salej, pora zaidimuku, pasizadejimai seneliu, kriksto tevu, knygutes uzpildymas - palinkejimu rasymas,  dangaus zibintai su palinkejimais krikstukui ir viskas  ax.gif
nepoatinka man tos visos pompastikos, kai dovanoja mociutem kocelus, seneliam dar ten koki velnia  schmoll.gif

kocelu ir visokiu daiktu-daikciuku dovanojimas visai nera tradicija, o siu laiku issigalvojimas.kaip ir, beje, visokie laikrastukai, pasizadejimai, isakymai, diplomai ir pan 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliukee @ 2012 03 24, 22:59)
mes irgi planuojame šį pavasarį krikštyti savo sūnų thumbup.gif . Norėjau paklausti gal pasidalintumėte nuorodomis, kur būtų galima įsigyti gražių krikšto rūbelių?

kazkur buvau radus tokius, bent jau man, nuostabius rubelius is lino. klaipedoj moteris siuna. siuvineja juos auksiniais siulais.cia Sm buvau radus,bet kaip tycia dabar nerandu, gal jum pavyks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 03 30, 12:29)
Del dovaneliu...nenoriu as pirkti suvenyru ar dar ko ten. Nes pati nemegstu sandeliuoti, todel sugalvojau pazintine valgoma dovanele. Tai bus duonos kepimas ir mini kepaliuku iteikimas. Kas nores gales susiminkyti kepaleli, kas neisdrys gales stebeti procesa. As pati nesu gyvai macius kaip minko kepa, todel laabai noriu issikepti. Pries isvaziuojant iteiksiu visiems iskepta duonele, tai ir bus musu dovana sveciams smile.gif

ideja thumbup.gif

na mano "dovana" kriksto tevam ir seneliam bus anuko nuotrauka- pasizadejimai g.gif nezinau kaip seksis igyvendint sia ideja... teksta spausdinsiu ant spec. popieriaus, po kuriuo persisvies anuko foto kaip fonas g.gif nes tie pasizadejimai tokia kaip juoko forma, o juos ismetus liks nuotrauka.. ir tai jau didesnem nuotraukom remeliai virs 10 lt dailesni, tai reikia 6 nupirkti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ibis @ 2012 03 30, 12:57)

Papildyta:

kocelu ir visokiu daiktu-daikciuku dovanojimas visai nera tradicija, o siu laiku issigalvojimas.kaip ir, beje, visokie laikrastukai, pasizadejimai, isakymai, diplomai ir pan 4u.gif
Papildyta:

schmoll.gif
kad kocelus dovanoja, su kakzokia mintim zinokit g.gif aceit, kad jau kai anukas pakrikstytas tai mociute jau tampa tikra mociute, tai jei skarele dovanoja g.gif seneliui kepure lyg.. dovanoja dar ten saukstus, duonod, kad valgyt nestigtu, po to kiausiniene kepa, kad vaisingas butu blink.gif as va apie tokius kalbu...

o del laikrastuku, pasizadejimu drinks_cheers.gif tai siuolaikiska sjau isradimas
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2012 03 30, 20:34)
dar prijuostes dovanoja močiutėms smile.gif Su ta mintimi, kad dabar jau tapo močiute ir anūkui gaminti reikės  biggrin.gif

Gražios labai prijuostės 4u.gif Na, tokios praktiškos dovanos dar nieko, ypač jei pati ką nors padarai. Bet šiaip- smagu girdėti, kad gl pradeda "atsivalgyti" tos šventinės eklektikos- visko dag daug, bet nieko nuoširdaus.

Man, pavyzdžiui, ne tiek svarbu, kad šventė būtų kaip vienas ilgas besitęsiantis fejerverkas, o kad žmonės galėtų pasibendraut, nes taip retai dabar susitinkam ir su pačiais artimiausiais, pasikalbam... O visa kita- tik iliustracija smile.gif Tad keletas akcentų, kelios detalės- ir visai užtenka, mano galva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 30 kovo 2012 - 21:56
QUOTE(*Star* @ 2012 03 30, 21:14)
Man, pavyzdžiui, ne tiek svarbu, kad šventė būtų kaip vienas ilgas besitęsiantis fejerverkas, o kad žmonės galėtų pasibendraut, nes taip retai dabar susitinkam ir su pačiais artimiausiais, pasikalbam... O visa kita- tik iliustracija  smile.gif Tad keletas akcentų, kelios detalės- ir visai užtenka, mano galva  smile.gif

Mano mintys...siais laikais to bendravimo "akis i aki" mazai belike, mums irgi svarbiausia kad susirinktu abieju seimos...o tie pasizadejimai trafaretiniai istraukti is interneto net nezinau ar ten priduoda kazkokio ypatingumo tai sventei schmoll.gif
Atsakyti
Mano galva visi tie laikrasteliai, pasizedejimai, programeles yra atsirade tik todel, jog nemokame bendrauti ir graziai i zmogu savais zodziais besikreipiant paprasyti nuosirdziai rupintis kriksto vaikeliu. Ieskome formos, o ne turinio, nes turinio paieska tai jau issukis siandieniniam zmogui, kurio mes nuolat vengiame ir maskuojames.
Ar nukopijuotas ir iremintas lapas is interneto tai jau nuosirdu? Ar toks diplomas ar ,, pasizadejimas" tures isliekamaja verte, vargu.
Mano galva tai tik pinigu svaistymas ir maskavimasis, nes nebemokame kreiptis i zmogu, nemokame net jo pakviesti i svente zodziu, todel siunciame siaubingus stiliaus prasme el. kvietimus, kas mano galva yra tiesiog svecio negerbimas. Juk jai nori, jog zmogus dalyvautu tavo sventej turi jo paprasyti arba bent jau rastu ji pakviesti.
Beribis beprasmiu dovaneliu lietus tai visiskas kicas. Pasisakau uz prasmingas ir apgalvotas sventes ir jei jau norime iteikti dovanas, tai as uz apgalvotas ir temiskai tinkancias dovanas, o ne butelius su vaiku veidais.
Susimastykime ir nevulgarinkime patys savo svenciu, nedekime suaugusiems zmonems pampersu ar nemeginkime koselemis vieni kitus maitinti, nes pazvelgus i tokias sventes labai liudna ir graudu daros, kaip nutolstame nuo esmes ir visur ieskome ,,pokstu", ,,bajeriu", ,, pramogu" nes ju neesant nemokame elgtis, nemokame ir svesti.
Ruoskimes atsakingai ir apgalvotai, kad svente nevirstu beprasmiu pokstu rinkiniu.
Atsakyti
Jei ieškote atminimo dovanėlių svečiams, tai labai gera idėja yra taurių skirtukai. Dailiai pauošia stalą, svečiai atskiria savo taurę nuo kitų. O atminimui lieka labai mielas prisiminima ir praktiškas daikčiukas. Mes darėm uzsakinėjome skirtukus kiekvienam svečiui su jo vardo pirmąją raide thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 03 31, 00:37)
Mano mintys...

QUOTE(Dangė @ 2012 03 31, 17:06)
Mano galva visi tie laikrasteliai, pasizedejimai, programeles yra atsirade tik todel, jog nemokame bendrauti ir graziai i zmogu savais zodziais besikreipiant paprasyti nuosirdziai rupintis kriksto vaikeliu.

drinks_cheers.gif Va būtent.
gal jau pradedame "persisotinti" duona ir žaidimais.

Kadangi pačiai tenka vesti renginius, tai ir sakau, kad mėtau puntukus į savo daržą lotuliukas.gif Man netrukdo, bet tiesiog išsakau nuomonę, kad pasigendu tiesiog šventės, o ne superšventės. Mano pačios šventės būna gan kuklios, kur svarbiausia- bendravimas.

Vyresnėliui ieškojome tokios vietos, kad galėtų žmonės ramiai pasibūti gamtoje (nes nemažai buvo iš miestų, žmonės nuo darbų atitrūkę, iš užsienio grįžę kelioms dienoms) Pirtelė vakare jaunimui, o šventė buvo tiesiog lauke pasisėdėjimas kepant šašlykiuką, kažkas pasičiupęs meškerytę gavo progą pažvejoti, pasibendravom su giminaičiais, su kuriais susitinkam tok keliskart per metus ar dar rečiau.
taigi be jokių fejerverkų, palinkėjimų, kortelių, muzikantų, ditirambų ir pan. Krikštatėviams po mažą angeliuką. Dar tiesa, buvau pasidariusi albumą nuotraukų, tad paėmiau pasivartyt. Tiesa, laikraštuką buvau padariusi, bet tik su labai koncentruota informacija. Taiir buvo vienintelis toks ypatingesnis akcentas smile.gif

Dabar galvoju... taip išeina, kad net nešventėm turbūt, šventė buvo bažnyčioj, kai kunigas suteikė Krikšto sakramentą... smile.gif O paskui tik paminėjom gražiai tą įvykį kartu ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 01 balandžio 2012 - 11:33
Sveikos. Na ar realiai yra cia planuojanciu krikstynas siais metais? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 01, 13:22)
Sveikos. Na ar realiai yra cia planuojanciu krikstynas siais metais?  rolleyes.gif

TIKRAI TAIP smile.gif liepos 6 planuojam smile.gif
Atsakyti
Mes tai dabar sprendziam ar sia vasara krikstyti ar palaukti kitos vasaros, t.y. krikstyti 6men. ar kai jau bus virs metuku.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 01, 16:09)
Mes tai dabar sprendziam ar sia vasara krikstyti ar palaukti kitos vasaros, t.y. krikstyti 6men. ar kai jau bus virs metuku.

As tai pasisakau uz kuo mazesnio vaikelio krikstijima 4u.gif . Kam laukti, jei tam nera rimtu priezasciu. Mano nuomone, lengviau ir su vaikeliu susitvarkyti kol jis dar mazesnis:)
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 01, 13:22)
Sveikos. Na ar realiai yra cia planuojanciu krikstynas siais metais?  rolleyes.gif

mes geguzes 12 smile.gif
Atsakyti