Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(estetė @ 2012 03 22, 14:34)
Mano sūnui į batuką įdėjo 1Lt monetą Krikšto tėveliai, kad turtingas būtų smile.gif

man grazu tos tradicijos, bet as jom nelabai domiuosi unsure.gif musu krikstynos bus siuolaikiskos biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi planuojame šį pavasarį krikštyti savo sūnų thumbup.gif . Norėjau paklausti gal pasidalintumėte nuorodomis, kur būtų galima įsigyti gražių krikšto rūbelių?
Atsakyti
gal kas zinote, kur galima kreiptis, kad pagamintu krikstynu atributika...reikia butent keliu zaidimu korteliu, diplomu..Atrodo radau kelias vietas, bet ten jie patys nespausdina, o persiuncia tik info meilu..
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 03 26, 13:59)
gal kas zinote, kur galima kreiptis, kad pagamintu krikstynu atributika...reikia butent keliu zaidimu korteliu, diplomu..Atrodo radau kelias vietas, bet ten jie patys nespausdina, o persiuncia tik info meilu..

galima pirktis iskart pagamintas rolleyes.gif is cia
http://www.viskaskri...tynu-atributika rolleyes.gif

as is cia daug ka pirkau, ar bent ideju nusizejau ax.gif

korteles isties lengva ir paciai pasidaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 22, 19:08)
man grazu tos tradicijos, bet as jom nelabai domiuosi  unsure.gif musu krikstynos bus siuolaikiskos  biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 29 kovo 2012 - 23:27
Sveiki,

beplanuojant krikstynas visai susisuko gavele biggrin.gif ir netycia uzsisakiau per daug visko nei reikejo doh.gif galiu perleisti:

1. Krikšto tėvelių pasižadėjimas(rožinis)

2. 10 įsakymų tėveliams (rožinis)

AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2012 03 27, 07:53)
O kas yra šiuolaikiškos, ką planuojate? smile.gif

na norejau pasakyti, kad nebus tu jokiu tradiciju - tu eiliu visokiu, kalbu, kas kiausiniene kepa ir t.t, vaika per langa kelia... bus tiesiog krikstynos baznycioj, tada fotosesija, sventine vakariene salej, pora zaidimuku, pasizadejimai seneliu, kriksto tevu, knygutes uzpildymas - palinkejimu rasymas, dangaus zibintai su palinkejimais krikstukui ir viskas ax.gif
nepoatinka man tos visos pompastikos, kai dovanoja mociutem kocelus, seneliam dar ten koki velnia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 29 kovo 2012 - 23:29
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 29, 16:49)
na norejau pasakyti, kad nebus tu jokiu tradiciju - tu eiliu visokiu, kalbu, kas kiausiniene kepa ir t.t, vaika per langa kelia... bus tiesiog krikstynos baznycioj, tada fotosesija, sventine vakariene salej, pora zaidimuku, pasizadejimai seneliu, kriksto tevu, knygutes uzpildymas - palinkejimu rasymas,  dangaus zibintai su palinkejimais krikstukui ir viskas  ax.gif
nepoatinka man tos visos pompastikos, kai dovanoja mociutem kocelus, seneliam dar ten koki velnia  schmoll.gif

Pritariu, beja, man asmeniškai daug jėgų fotosesija atėmė. Buvo darbas, tikrąja ta žodžio prasme. Paskui norėjosi ramiai pasėdėti, o ne renginį vesti, todėl apsiribojau simbolinėmis dovanėlėmis ir palinkėjimų krikštukui rašymu.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2012 03 29, 15:09)
Pritariu, beja, man asmeniškai daug jėgų fotosesija atėmė. Buvo darbas, tikrąja ta žodžio prasme. Paskui norėjosi ramiai pasėdėti, o ne renginį vesti, todėl apsiribojau simbolinėmis dovanėlėmis ir palinkėjimų krikštukui rašymu.

drinks_cheers.gif na taip fotosesija nemazai laiko ir jegu atima. As galvojau krikstateviam ranskluoscius dovanoti siuvinetus, su vardais, bet nezinau... man tos dovanos kazkaip nezinau g.gif bereikalinga sislaidavimas.. sudovanot visiem dovanas daug atsieina, o kai dar finansai riboti unsure.gif o apie ta sjau pompastiskas dovanas tai isvis nekalbu, nes jios neturi dazniausiai jokios islkiekamosios vertes, tai kam taskyt tuo spinigus schmoll.gif nu negaila man pinigu, bet tiesiog apgalvoju, ar tai butina, ar galetume be to apsieiti... tai tiesiog stengiuosi visus pinigelius ideti i svente pacia, kad ji butu grazi, nepamirstama - balionai, zibintai, zaidimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 29, 17:26)
drinks_cheers.gif na taip fotosesija nemazai laiko ir jegu atima. As galvojau krikstateviam ranskluoscius dovanoti siuvinetus, su vardais, bet nezinau... man tos dovanos kazkaip nezinau  g.gif bereikalinga sislaidavimas.. sudovanot visiem dovanas daug atsieina, o kai dar finansai riboti  unsure.gif o apie ta sjau pompastiskas dovanas tai isvis nekalbu, nes jios neturi dazniausiai jokios islkiekamosios vertes, tai kam taskyt tuo spinigus  schmoll.gif nu negaila man pinigu, bet tiesiog apgalvoju, ar tai butina, ar galetume be to apsieiti... tai tiesiog stengiuosi visus pinigelius ideti i svente pacia, kad ji butu grazi, nepamirstama - balionai, zibintai, zaidimai 4u.gif

Aš tai visad sakau, kad jei tu rengi šventę, tai tau ir dovanas turi svečiai nešti, o ne pats dar visą tuntą apdovanoti... ax.gif Na, jei vestuvės, kokį saldainį lauktuvėm, kokią smulkmenėlę galbūt, galbūt... bet tai nėr būtina, tikrai. Su krikštynom irgi. Aš krikštatėviams tik mažus angelėlius padovanojau, kad jie primintų, jog nuo šiol turi svarbių pareigų- būt mažo berniuko angelais sargais smile.gif
Ir dabar bus taip pat smile.gif Neapsikrausiu sau rūpesčio visus apdovanoti mirksiukas.gif

Bet jei turit noro ir atliekamų pinigėlių- kodėl ne, tai irgi nedraudžiama Ir jum gerai, ir suvenyrų gamintojams nauda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 30 kovo 2012 - 10:52
Del dovaneliu...nenoriu as pirkti suvenyru ar dar ko ten. Nes pati nemegstu sandeliuoti, todel sugalvojau pazintine valgoma dovanele. Tai bus duonos kepimas ir mini kepaliuku iteikimas. Kas nores gales susiminkyti kepaleli, kas neisdrys gales stebeti procesa. As pati nesu gyvai macius kaip minko kepa, todel laabai noriu issikepti. Pries isvaziuojant iteiksiu visiems iskepta duonele, tai ir bus musu dovana sveciams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 03 30, 14:29)
Del dovaneliu...nenoriu as pirkti suvenyru ar dar ko ten. Nes pati nemegstu sandeliuoti, todel sugalvojau pazintine valgoma dovanele. Tai bus duonos kepimas ir mini kepaliuku iteikimas. Kas nores gales susiminkyti kepaleli, kas neisdrys gales stebeti procesa. As pati nesu gyvai macius kaip minko kepa, todel laabai noriu issikepti. Pries isvaziuojant iteiksiu visiems iskepta duonele, tai ir bus musu dovana sveciams smile.gif

thumbup.gif įdomi mintis
Atsakyti