QUOTE(Carolina123 @ 2012 03 29, 17:26)
na taip fotosesija nemazai laiko ir jegu atima. As galvojau krikstateviam ranskluoscius dovanoti siuvinetus, su vardais, bet nezinau... man tos dovanos kazkaip nezinau
bereikalinga sislaidavimas.. sudovanot visiem dovanas daug atsieina, o kai dar finansai riboti
o apie ta sjau pompastiskas dovanas tai isvis nekalbu, nes jios neturi dazniausiai jokios islkiekamosios vertes, tai kam taskyt tuo spinigus
nu negaila man pinigu, bet tiesiog apgalvoju, ar tai butina, ar galetume be to apsieiti... tai tiesiog stengiuosi visus pinigelius ideti i svente pacia, kad ji butu grazi, nepamirstama - balionai, zibintai, zaidimai
Aš tai visad sakau, kad jei tu rengi šventę, tai tau ir dovanas turi svečiai nešti, o ne pats dar visą tuntą apdovanoti...
Na, jei vestuvės, kokį saldainį lauktuvėm, kokią smulkmenėlę galbūt, galbūt... bet tai nėr būtina, tikrai. Su krikštynom irgi. Aš krikštatėviams tik mažus angelėlius padovanojau, kad jie primintų, jog nuo šiol turi svarbių pareigų- būt mažo berniuko angelais sargais
Ir dabar bus taip pat
Neapsikrausiu sau rūpesčio visus apdovanoti
Bet jei turit noro ir atliekamų pinigėlių- kodėl ne, tai irgi nedraudžiama Ir jum gerai, ir suvenyrų gamintojams nauda