Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

mes siuvam suknele is atlaso,manau kad busim grazios visa diena, nebent smarkiai ispurvinsim,nes cia jos diena mes visi busim grazus, tai ir kriktuke turi atkentet, juk mergaite, tegul mokosi but grazi, blush2.gif
o jeigu jau smarkiai issipurvinsim,tai turim ir kitu graziu suknyciu tada jau zinoma gaila bet pakeisim ax.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif siaip as tokia pele po sluota, nemegstu buti demesio centre, tai tikriausiai suruosiu dovaneles graziai ir kokia kalba pasiruosiu... Graziu jums vaikuciu svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2012 06 12, 10:41)
Jau po visos ceremonijos, o tik salej, kur bus svenciama, manau visai gerai perrengti vaika paprasti, laisvai, kad ir tais paciais dzinsiukais. Svarbu, kad vaikui patogu 4u.gif

Sveikos visos buvusios ir esamos kriktynu planuotojos,

Mes jau po sios grazios, ilgai lauktos ir planuotos sventes, kuri praejo puikiai ir tikiu, kad tiek man, tiek ir artimiesiems paliko neisdildoma ispudi. Butent tokia tauria, kupina turinio ir prasmes svente ir norejau padovanoti savo mazyliui.
Sventeme tikrai turtingai ispudziu prasme. Nesigaliu nei laiko praleisto siam forume su Jumus diskutuojant ir svarstant, kokia turetu buti ta Krikstynu sventes diena nei isleistu pinigeliu.
Musu svente praejo puikiai, nes buvo puikus oras, o ir islydetuviu iskilmes visus artimuosius taip graziai sutelke krikstui. Visi buvome pakiliai nusiteike, isigiline i pacia kriksto prasme, tad labai dziaugiuosi, jog uzsisakiau islydetuviu programa. Be abejo, daug ka dave ir tai, jog ja vede etnologe Kadzyte. Labai grazus buvo ir pats kriksto momentas, kadangi krikstijo musu draugas kunigas tai labai grazu ir prasminga pamoksla pasake. Na, o pacios linksmybes taip pat gana sauniai pavyko.
Labai didelio pagyrimo nusipelne ir sodyba, kurioje sventeme. Svente buvo suruosta puikiai, maistas begalo skanus. Tad visi sventes dalyviai ji labai gyre (o tarp ju yra tokiu, kuriem itin sunku itikti biggrin.gif ). Taip pat sauniai musu sventes ideja ikunijo ir floriste visas dekoro idejas pavertusi kunu biggrin.gif Tikrai puikiai mergina pasidarbavo. Viskas buvo begalo grazu ir visur jautesi stiliaus vienove. Dar karta isitikinau, jog gyvos, kvepiancios geles daro stebuklus ir sukuria sventine nuotaika, tad visoms siulau pagal savo isgales bent po gelele is darzelio ant stalo pasimerkti.
Tad apibendrindama savo ispudzius, nepasikuklinus galiu pasakyti, jog mano mazylio Krikstynos tikrai paliko didziuli ispudi ir seimos draugams ir giminems ir man paciai. Visas sventes igyvendinimas tikrai virsijo visus mano lukescius. Tad tikrai bus ka su dziaugsmu prisiminti. Tad planuokite ir tokiu, jog viskas Jusu sventese ivyks taip, kaip vizijose. Labai nuosirdziai visoms linkiu tokios svenes, kokia turejo musu seima - kupinos nuosirdziu jausmu, naturalumo ir silumos. Butent uz tokias sventes as pasisakau.
Maciau, jog diskutuojate del drabuzeliu, tai is patirties dabar jau sakau, kad siulau juos po fotosesijos perrengti. Kadangi mes sventeme kaimo turizmo sodyboje, tai man is karto pasidare aisku, jog jai sventinius drabuzelius nenuvilksiu ir leisiu su jais visa vakara po zole sliauziot, tai jie pavirs i nieka ir tik is nuotrauku galesiu apie ju buvusi grozi spresti biggrin.gif . Musu drabuzeliai buvo ranku darbo lininiai, tad, tiesa sakant, man buvo gaila juos niokoti. Taigi siulau visoms mazylius perrengti i ka nors praktiskesnio ir kuklesnio.
Dar karta visoms dekoju uz patarimus ir diskusijas krikstynu tema. Butent siam forume suzinojau daug naudingos info ir tikiuosi, jog ir pati kam nors savo ziniomis pagelbejau 4u.gif .
Atsakyti
ką sakote ir kaip apipavidalinate širšių medaus valgymą?
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif labai reiktu jusu pagalbos;) gal galit kuri man atsiusti ir pasidalinti savo krikstuku pavyzdukais? taip pat diplomais jei turit ir kitais svarbiais dalykais, kurie reikalingi krikstynoms.. 4u.gif nedraugauju su kompiuteriu, tad labai prasau jusu pagalbos :(ruosiuosi daryti savo mazosios krikstynoms, jau jos ne uz kalnu, tad labai smagu butu pasisemti ideju..labai aciu wink.gif mano el pastas azad.altan@gmail.com wink.gif 4u.gif
Atsakyti
daug pavyzdziu yra internete, juk galima nusikopijuoti idejas nuo gaminanciu pardavinejanciu ta atributika, tereikia tik pagooglint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bemsiuke: 12 birželio 2012 - 20:00
QUOTE(bemsiuke @ 2012 06 12, 20:00)
daug pavyzdziu yra internete, juk galima nusikopijuoti idejas nuo gaminanciu pardavinejanciu ta atributika, tereikia tik pagooglint

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dange-gal kokia nuotraukyte papuostos sodybos butu galima paziuret? wub.gif
Atsakyti
Dange -
saunias krikstynas suorganizavote thumbup.gif
labai sudomino faktas kad islydejima is namu vede etnologe Kadzyte.tikriausiai pinigeliai nemazi jai?bet kaip naudinga,ir idomu ir iveda i kazkokia rimti,susikaupima... gal galima placiau ka jinai snekejo?ka dare?

jungiuosi mergaites ir as i jusu planuojanciu buri mirksiukas.gif
jau pasidariau saldainiu popieriukus be veiduko,nes galvoju gaila bus ta veiduka mano mergytes po to metyt... dar susikonstravau kvietimus-drugelius,reik tik popieriaus pirkt ir daryt.dabar bandysiu daryti dezutes ant stalo-irgi drugelius,nes drugeliu tema bandysim igyvendint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisiule: 13 birželio 2012 - 08:59
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 11, 14:36)
okur pirkot to skyscio?  4u.gif trai pusit su heliu? ar galima ir paparsati puciant ta sksyti naudoti?  blush2.gif
mes sale puosimes paprastais balionais, tai idomu ar atlaikys jie  smile.gif puosim ir vakaro, o svente ir vakare, bet jau sekancia diena  unsure.gif
mamytes, iskilo toks klausimas  ax.gif o kriksto rubelius nurengsit iskart po ceremonijos ir kakzokius kitus lengvesnisu zudesit? ar paliksit su kriksto rubeliais?  g.gif

Puciant paprastu oru, nereikia to skyscio, nes paprastai pripusti balionai ir taip ilgai laikosi, manau, kad nebus jokiu problemu, jei pries para pasipuosit sale smile.gif sekmes:)
Atsakyti
[quote=Dangė,2012 06 12, 20:45]

Saunole, thumbup.gif tikrai is pasakojimo atrodo viskas super,labai grazu, gal ir nuotraukyciu bus galima pamatyt?
na o mums liko 2 men laukimo,dar turim laiko bet nezinau kai spet viska, doh.gif nes irgi noriu nepakartojamu ispudziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 06 13, 10:00)
Dange-gal kokia nuotraukyte papuostos sodybos butu galima paziuret? wub.gif

Nuotraukyciu dar, deja, neturime. Ir pati ju labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti