Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 11, 14:36)
okur pirkot to skyscio?  4u.gif trai pusit su heliu? ar galima ir paparsati puciant ta sksyti naudoti?  blush2.gif
mes sale puosimes paprastais balionais, tai idomu ar atlaikys jie  smile.gif puosim ir vakaro, o svente ir vakare, bet jau sekancia diena  unsure.gif
mamytes, iskilo toks klausimas  ax.gif o kriksto rubelius nurengsit iskart po ceremonijos ir kakzokius kitus lengvesnisu zudesit? ar paliksit su kriksto rubeliais?  g.gif

Paprastai pučiant balionus (ne heliu), to skysčio neverta pilt.Tik svarbu baliono kakliuką rišti ne siūlu, o pripūst nevisai pilną ir užrišt pačiu baliono kaliuku (apvynioji apie pirštą ir ištrauki, nelabai moku paaiškint, jei nesuprantat apie ką šneku, pažiūrėkit balionų šalies tinklalapy, kur parodyta, kaip patiems pasigamint girliandas iš balionų). Taip, jei balionas nekiauras, jis išsilaiko net iki poros mėnesių. Bet jei kas puošit lauke, balionai gali susprogt nuo tiesioginių saulės spindulių.

O dėl rūbelių- mūsų buvo megsti ir patogūs, dukrytė pasipuošus išbuvo visą dieną, tik skraistę nuėmėm.Nors ir susimurzino- lengvai išsiskalbė. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2012 06 10, 12:08)
Sveikos mergaitės 4u.gif
Gal kuri išsaugojot nuorodą temos, kur daro krikštynų dėzes ir kitus gražius dalykus, niekaip neberandu doh.gif

Mes užsakinėjom iš čia mirksiukas.gif
http://www.kitokie-a.../label/Skrynios
Atsakyti
Mamytes, ar sodinate koki medeli krikstuko garbei ? Na, azuoliuka paprastai sodina berniukui, o liepaite - mergaitei.
Tai galvoju, gal kokie zodziai grazus sakomi ta proga , o gal ir kokia ceremonija yra idomi g.gif
Butu idomu suzinoti Jusu nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rloreta @ 2012 06 11, 11:37)
Sveikos,atejau  su tokiu klausimeliu. Kas darote krikstynu saldainiukus,tai kokius perkate saldainius pervyniojimui?

sveika, as pries metus pirkau NORFOJE saldainius KOLUMBUS (gamintojas Naujoji Ruta ar kaip ten jau pamirsau blush2.gif smile.gif ) bet jie kaip senoviniai vafliukai su folija ir atitiko reikiamus popieriuko ismatavimus
Atsakyti
Sveikos mamos, nezinojau, kur paklausti (tiksliau neradau temos, kurioj kalbetusi busimos kriksto mamos), tai rasau cia blush2.gif norejau suzinoti, kas rupinasi krikstynu sventes programa, zaidimais, palinkejimais? Mano busimo kriksto sunaus mama minejo, kad programos nedarys, o as daba galvoju ar tai ne kriksto mamos pareiga? g.gif Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedaklioska: 11 birželio 2012 - 23:20
QUOTE(Nedaklioska @ 2012 06 12, 00:19)
kas rupinasi krikstynu sventes programa, zaidimais, palinkejimais? Mano busimo kriksto sunaus mama minejo, kad programos nedarys, o as daba galvoju ar tai ne kriksto mamos pareiga?  g.gif

Tokios pareigos tikrai nėra. Be to, ne visi kažkokią programą apskritai bedaro.
Bet jei turit noro ir galimybių, tai, suderinusi su krikštasūnio mama, galit organizuoti smile.gif
Atsakyti
LABUKA:) musu krikstynos arteja jau zaibiskai:) kaip ir viska as pasidarius suorganizavus bet va dabar sedziu prie vienos minties ir nezinau kaip ja igyvendinti:( kaip man pateikti prasymus kriskto tevam? na kitaip iskaymus..... diploma tai dariau ant medziagos, po to dariau knygele teveliams apie mazylio pirmuosius kartus, ten bus nuotrauku galerija su krisktateviais padekos ir pan ten ir isakymus ir prasymus idejau..bet man dar noris prasymus atskirai didesni lapa deti nes toj knygelej ten nedideli lapai bus:) remint nenoriu jie turi 4 kriskto vaikus tai kazkaip neneoriu kad vien visur mazno mazius pas juos butu, jau taip jie visko daug gaus:) seneliams tai dariau irgi ant medziagos paskui ja suvinioju nu bet taip pat nenoriu daryt:( gal kas turit kokiu minciu?
istikro labai laukiu jau sventes tiek visko jau padarem su motinele, tiek suplanavom:) tik va gaila kad is tiek sukviestu zmoniu jau keli antkrito nes dirba uzsenyje vyrai, arba visa seima uzsenyje yra tai nzn cia iki to rugpjucio kiek dar zmoniu atkris:(
del sventes rengimo cia kazkas klause tai siaip jau kaip susitaqrsit, kai kur viska daro krisktoteveliai, kau kur patys tevai kai kur bendru susitarimu:) mes tai viska tariames, na aisku pasilieku staigmena as ta knygele, viena zaidima skirta tevelaims daugiau viska motinelel zino mate ka darau, as matau ka ji daro:) dabar tik laukiu kol gausim jau laikrastuka nbu toki grazu padare su daug info ir foto, daug puslapiu gavos nu taip laukiu gyvai pavartyt:)
beje gal kas nauju dar negirdetu zaidimu zinot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedaklioska @ 2012 06 12, 00:19)
Sveikos mamos, nezinojau, kur paklausti (tiksliau neradau temos, kurioj kalbetusi busimos kriksto mamos), tai rasau cia  blush2.gif  norejau suzinoti, kas rupinasi krikstynu sventes programa, zaidimais, palinkejimais? Mano busimo kriksto sunaus mama minejo, kad programos nedarys, o as daba galvoju ar tai ne kriksto mamos pareiga?  g.gif  Aciu uz atsakymus  4u.gif

as kai krikstijau pirma svao kriskto dukra, kuma buvau,nieko neruosiau, kai antra syk i kuma sejau jau ruosiau.. savo vaika sestadieni krisktijau tai daugumoj mano ruosta buvo, bet ir kriksto mama parodziau scenariju,kad zinotu jog ju bus kalba ir etc psiruostu.

tad jei ji neiko jum neruosia, jusu vietoj pati pasiruosciau
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2012 06 12, 07:46)
as kai krikstijau pirma svao  kriskto dukra, kuma buvau,nieko neruosiau, kai antra syk i kuma sejau jau ruosiau.. savo vaika sestadieni krisktijau tai  daugumoj mano ruosta buvo, bet ir kriksto mama  parodziau scenariju,kad zinotu jog ju bus kalba ir etc psiruostu.

tad jei ji neiko jum neruosia, jusu vietoj pati pasiruosciau

drinks_cheers.gif

as pati ir viska ruosiau smile.gif kad svecius truputi butu kuo uzimti unsure.gif

mes rubelius siuvom is satino, tai gal nelabai susiglamzys smile.gif negaila butu kad ir ispurvintu, bet del patogumo, manau kai i sale grisim, visi nusifotografuos reiks perenkti mazyli, bet dabar vel eiti kazka pirkti puosnaus doh.gif dzinsiukai ir marskineliai tikriausiai nelabai jau puosnu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 12, 08:33)
negaila butu kad ir ispurvintu, bet del patogumo, manau kai i sale grisim, visi nusifotografuos reiks perenkti mazyli, bet dabar vel eiti kazka pirkti puosnaus  doh.gif dzinsiukai ir marskineliai tikriausiai nelabai jau puosnu?  unsure.gif

Jau po visos ceremonijos, o tik salej, kur bus svenciama, manau visai gerai perrengti vaika paprasti, laisvai, kad ir tais paciais dzinsiukais. Svarbu, kad vaikui patogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 12, 09:33)
drinks_cheers.gif

as pati ir viska ruosiau  smile.gif kad svecius truputi butu kuo uzimti  unsure.gif
mes rubelius siuvom is satino, tai gal nelabai susiglamzys  smile.gif negaila butu kad ir ispurvintu, bet del patogumo, manau kai i sale grisim, visi nusifotografuos reiks perenkti mazyli, bet dabar vel eiti kazka pirkti puosnaus  doh.gif dzinsiukai ir marskineliai tikriausiai nelabai jau puosnu?  unsure.gif

mes kadangi svesim kieme pavesinej, tai as perrengsiu dzinsiukais ar sortukais ir maikyte ax.gif kad butu patogu vaikui ax.gif
o ir rubeliu lininiu gaila, nes ismurzins is karto blush2.gif nors tikiu, kad ir is baznycios murziukai grisim biggrin.gif
Atsakyti
nu tik man kazkaip keistai atrodys, kad mes visi busim pasipuose, o vaikiukas su dzinsais ax.gif nu bet pirkti del vienios dienos kazka tai neapsimoka tikrai... nes tu rubeliu pilna ir taip jau doh.gif
nu bet manau cia dauguma "palaimina" mano sprendima vaikiuka parengti dzinsiukais ir marskinukais thumbup.gif tai nebesuksiu sau galvos
Atsakyti