QUOTE(doviile @ 2012 06 07, 00:06)
Musu dukryte dovanu is kriksto teveliu gavo krikstadeze (i kuria esu idejusi jos kriksto rubelius, zvake, pirmaji rubeli su kuriuo is ligonines parsivezem , kudikio pasiuka... ) ir auksini medaliona su sventaja mergele, man dovana super, geresnes ne nepagalvociau, tiek dezele tiek medalionas kuri kabinsim ant kaklo po pirmosios komunijos kai kriksto teveliai padovanos ir grandinele
o va berniukui ka butu galima ideti i krikstadeze? Uzsakiau labai grazia bet nezinau ka i vidu idet, papuosalu kazkaip vyrukui nesinori, sauksteliu irgi, man jie kazkaip beprasmiai, masciau apie balta nuotrauku albuma ir knygele apie kudikio pasiekimus kur rasomi
ka manot? Ka Jusu berniukai gavo?
Tikrai labai apgalvota ir graži dovana
Mūsų berniukas gavo auksinį kryželį si inicialais, aišku dar kol kas taupom, nes per mažas jam
O va jei būtų dėžutę kas padovanoję krikšto daikteliams, būtume apsidžiaugę
QUOTE(2Lviename @ 2012 06 07, 12:01)
dvi paras issilaikyti - nieko jiems nenutiktu
..namie pasidziaugtumet trumpai
Neišlaikytų tiek ilgai pinigai nueitų vėjais
Dovanos visame pasaulyje ir suprantamos kaip DOVANOS, o ne pinigai.
Asmeniškai aš niekad nedrįsau kvietime parašyt, kad neštų vokelyje dovanas
Tik kai paklausia ko reikėtų, mandagiai užsimenu, kad kaip ir nieko netrūksta, bet planuojam kažką pirkt, žodžiu, kad reikalinga didesnė pinigėlių suma
Ir niekad neįsižeidžiu jei kas ir dovaną atneša.
Kai klausiau apie šaltinius, kur galima daugiau apie tradicijas pasiskaityti, pamaniau, jog būtų įdomu sužinoti galbūt man negirdėtų šaltinių, knygų, straipsnių, autorių, kur galima būtų pasiskaityti. Mano amžius toks, kad tikrai dar pamenu kas yra biblioteka ir P. Dundulienės pavardė taip pat žinoma.
O internetu aš nelabai pasikliauju. Reikia labai persijoti informaciją, nes ji dažnai pateikiama taip, kad straipsnis būtų populiarus.
Papildyta:
QUOTE(RasuteK @ 2012 06 07, 13:18)
as pagalvociau, kuom kiekvienas svecias susijes su vaiku, pvz. pirmasis aplanke, pirmasis kazka padovanojo, galbut kazka prisizadejo padaryti ateity ir pan.
Toks dalykas parodytų, kad apie kiekvieną svečią pagalvota individualiai.
Nors asmeniškai aš manau, kad jei yra šventė, balius, tai svečiai ir dovanas neša, o ne šventės organizatoriai dar rūpinasi kaip svečius apdovanoti
manau svečiai tikrai suprastų ir neįsižeistų. Nors dar po kelių metų kažin... atėjus baliun bus norma dovaną gauti