Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(kristiene @ 2012 06 06, 17:23)
jau paemem  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

mes irgi biggrin.gif
Atsakyti
kaip jum aciu 4u.gif perkma ir mes.. nes buvom uzsisake 20 vnt tai butu reikeja virs 80 lt paklot doh.gif

nusipirkom balionu ir mes biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 06, 13:36)
gal kam reikia helio balionu  25 vnt uz 35 lt  bigsmile.gif pasiulymas tik siandiena betoje
(VILNIUS.
- KAUNAS.
- KLAIPĖDA.
- ŠIAULIAI.
- PANEVĖŽYS. )
http://beta.lt/klaip...e-ir-panevezyje

aciu aciu aciu jum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 06 birželio 2012 - 20:03
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 06, 18:03)

aciu aciu aciu jum  4u.gif  4u.gif  4u.gif

biggrin.gif prasau, nera uz ka, pamaciau ir iskart pamasciau, kad cia tiems kas planuoja vasara krikstynas ir kilo mintis parasyti zinute cia. Dziugu, kad kazkam padejau
gaila, musu krikstynoms nebuvo tokios akcijos biggrin.gif doh.gif

biggrin.gif reikejo man is betos prasyt procento uz reklama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 06, 21:06)
biggrin.gif prasau, nera uz ka, pamaciau ir iskart pamasciau, kad cia tiems kas planuoja  vasara krikstynas ir kilo mintis parasyti zinute cia. Dziugu, kad kazkam padejau
gaila, musu krikstynoms nebuvo tokios akcijos  biggrin.gif  doh.gif

biggrin.gif reikejo man is betos prasyt procento uz reklama  lotuliukas.gif

padaret dideli darba biggrin.gif as tai jauciuos dabar kaip 100 lt radus biggrin.gif nes biski skaudejo sirdi, kad reiks virs 80 lt moket ir tik uz 20 balionu doh.gif
o dabar net ir drauge aprupinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 06 06, 19:11)
padaret dideli darba  biggrin.gif as tai jauciuos dabar kaip 100 lt radus  biggrin.gif nes biski skaudejo sirdi, kad reiks virs 80 lt moket ir tik uz 20 balionu  doh.gif
o dabar net ir drauge aprupinau  biggrin.gif

lotuliukas.gif nezino beta.lt kur reikia skelbti akcijas
geriau sm detu, tai pardavims butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Graziu jums krikstynu visoms s daug daug balionu wub.gif man taip grazu, kai buna dauuuuuuug balionu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 06 birželio 2012 - 21:15
QUOTE(2Lviename @ 2012 06 06, 18:16)

ir mes biggrin.gif aciu paskelbusiai mamytei:super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evkis: 06 birželio 2012 - 21:29
Musu dukryte dovanu is kriksto teveliu gavo krikstadeze (i kuria esu idejusi jos kriksto rubelius, zvake, pirmaji rubeli su kuriuo is ligonines parsivezem , kudikio pasiuka... ) ir auksini medaliona su sventaja mergele, man dovana super, geresnes ne nepagalvociau, tiek dezele tiek medalionas kuri kabinsim ant kaklo po pirmosios komunijos kai kriksto teveliai padovanos ir grandinele smile.gif
o va berniukui ka butu galima ideti i krikstadeze? Uzsakiau labai grazia bet nezinau ka i vidu idet, papuosalu kazkaip vyrukui nesinori, sauksteliu irgi, man jie kazkaip beprasmiai, masciau apie balta nuotrauku albuma ir knygele apie kudikio pasiekimus kur rasomi g.gif ka manot? Ka Jusu berniukai gavo?
Atsakyti
Ar dar yra akcija???man lyg rodo g.gif
Atsakyti
Kuponas galioja iki 08.15..Mums reikia 08.17 doh.gif Gerai,kad pamaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 06 07, 07:19)
Kuponas galioja iki 08.15..Mums reikia 08.17 doh.gif  Gerai,kad pamaciau biggrin.gif

dvi paras issilaikyti - nieko jiems nenutiktu smile.gif..namie pasidziaugtumet trumpai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Lviename: 07 birželio 2012 - 10:01
QUOTE(2Lviename @ 2012 06 07, 12:01)
dvi paras issilaikyti - nieko jiems nenutiktu smile.gif..namie pasidziaugtumet trumpai biggrin.gif

Kazi ,kazi... Mes karta ryte pirkom,vezem dezeje supakuotus ir per pietus atidarius-jie nebe taip gerai skrido...Pusiau zeme nuskriejo.
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2012 06 06, 22:06)
Musu dukryte dovanu is kriksto teveliu gavo krikstadeze (i kuria esu idejusi jos kriksto rubelius, zvake, pirmaji rubeli su kuriuo is ligonines parsivezem , kudikio pasiuka... ) ir auksini medaliona su sventaja mergele, man dovana super, geresnes ne nepagalvociau, tiek dezele tiek medalionas kuri kabinsim ant kaklo po pirmosios komunijos kai kriksto teveliai padovanos ir grandinele smile.gif
o va berniukui ka butu galima ideti i krikstadeze? Uzsakiau labai grazia bet nezinau ka i vidu idet, papuosalu kazkaip vyrukui nesinori, sauksteliu irgi, man jie kazkaip beprasmiai, masciau apie balta nuotrauku albuma ir knygele apie kudikio pasiekimus kur rasomi  g.gif  ka manot? Ka Jusu berniukai gavo?

su vyriškomis dovanomis iš viso problemos smile.gif Tačiau irgi galima sudėti ir krikšto rūbelius ir žvakę ir visus krikštynų maišelius su krikštamotės dovanomis, aišku, labai gražu ir albumą smile.gif
Atsakyti