Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(*Star* @ 2012 06 06, 08:54)
Kalbant apie akibrokštų sąrašą per šventes- prie tokių priskiriamas ir parašas- pageidaujama dovana vokelyje  mirksiukas.gif Aišku, tai kur kas racionaliau ir patogiau, bet šiaip, jei jau žiūrėsime etiketo- tai daryti yra nemandagu  smile.gif

Bet pvz musu atveju-kai svente yra is 3 progu(vieno vaiko krikstas,kito gimtadienis ir dar tevu santuokos 15m paminejimas),tai gal patogiau vokelyje dovana blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 06 06, 08:17)
Bet pvz musu atveju-kai svente yra is 3 progu(vieno vaiko krikstas,kito gimtadienis ir dar tevu santuokos 15m paminejimas),tai gal patogiau vokelyje dovana blush2.gif

na bet kvietime rasyt, ko noretum, tai ir nemanau, kad tinkama g.gif jei jau klausia, tai gali pasnibzdet.
Atejai i svente, padavei vokeli - susimokejai uz svente ir dalyvauji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (nepriimkit rimtai, ironizuoju 4u.gif , tikrai buna atveju, kai vokelius gauti naudingiau ir patogiau 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2012 06 06, 08:48)
na bet kvietime rasyt, ko noretum, tai ir nemanau, kad tinkama  g.gif jei jau klausia, tai gali pasnibzdet.
Atejai i svente, padavei vokeli - susimokejai uz svente ir dalyvauji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (nepriimkit rimtai, ironizuoju  4u.gif , tikrai buna atveju, kai vokelius gauti naudingiau ir patogiau  4u.gif )

iS ANKSTO PRANESTI KO NORI DOVANU YRA NORMALU VISAME CIVILIZUOTAME PASAULYJE mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo.. kai klausia (o daznai klausia)ko norit,ko reikia dovanu -tai mandagu atsakyt(lele,suknele,fuzeru ir pan biggrin.gif ),o pasiulyt patoguma,jog pinigiukais(turim savu planu,dovanu)tai jau akibrokstas.. g.gif
Atsakyti

O gal ir informacijos šaltinius būtų galima sužinoti? blush2.gif
[/quote]

Nueikite i biblioteka ir susizinosite biggrin.gif . As pvz. skaiciau daug straipsniu inte, taip pat Vysniauskaites bei Dundulienes knygas. Ytin daug man ruostis nereikejo, nes patikiu si reikala ismanantiems t.y. tiek islydetuviu apeigas, tiek programele po baznycios patikiu rengti profesionalams, i kuriuos nesilygiuoju. Taciau paciai norejosi savo zinias patobulinti. Kai ka ir praktikoje zadu pritaikyti. Man atrodo, kad reikia pasidometi, pries uzsisakant kokias nors programas.
Tarkime buvau uzsisakiusi vyno degustacija. Tai pries tai nemazai skaiciau apie vyno istorija, tam, kad galeciau suformuluoti mane dominancius klausimus, i kuriuos atsakymo literaturoje as neradau bei ivertinti pati rengini. Man atrodo tik taip tos programos yra prasmingos, kai jau turi tam tikra bagaza, atsiradusi smalsuma, kuri gali numalsinti profesionalu patirtimi ir ziniomis.
Atsakyti
QUOTE(kroupelyte @ 2012 06 06, 10:28)
iS ANKSTO PRANESTI KO NORI DOVANU YRA NORMALU VISAME CIVILIZUOTAME PASAULYJE  mirksiukas.gif

na bet tikrai ne kvietime tai nurodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 06 03, 23:17)
Na, manau tų rūpesčių pačios sau prisidarot, mamos ir krikštamotės mirksiukas.gif jeigu į viską imtumėte žiūrėti paprasčiau, nebūtų tiek "parinimosi" ax.gif
Aš, pvz, absoliučiai neturiu rūpesčių. Krikštysim dukrytę kitą savaitę. Turim suknytę, batelius, skraistę, žvakę ir turim fotografus, kurie  įamžins krikštynų akimirkas. Pati apsirengsiu kurią nors iš turimų vasarinių trumpučių suknyčių, vyras apsivilks vieną iš savo kostiumų (o gal ir be jo apsieisime)... Viskas smile.gif Kadangi krikštynos bus paprastą dieną, po jų savaitgalį sode šašlykiuko pasikepsim su artimiausiais žmogeliukais. Ko daugiau reikia? Ogi nieko bigsmile.gif  4u.gif
Ir jokių nesąmonių, jokių dovanų, planavimų, organizavimų ir laiko bei jėgų eikvojimų ax.gif
Beje, viską pirkausi pati, "neužkroviau" išlaidų ir rūpesčių kažkam kitam (t.y. būsimiems krikšto tėvams, kaip kad dauguma daro)... Man nesuvokiami tokie dalykai ax.gif
ir man skaitant susidaro įspūdis, kad daugumai krikštynos - pompastiška šventė su nesąmoningais raštais, įsakymais, dovanomis tetoms, dėdėms, tėvams, seneliams, svečiams ir t.t., su muzikantais, baliukais iki paryčių......
uj, čia juk vaikiuko krikštas...

man patinka Jusu krikstynos, gaivios ir lengvos, mano dukreles ir bus panasios, be jokiu isakymu, rastu, buteliu su vaiku galvom, dovaneliu tetulem (to tai isvis nesuprantu) ir pan.
Tik musu ivyks sestadieni, po kriksto vakariene restorane ir viskas. Dalyvaus tik patys artimiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justejan: 06 birželio 2012 - 13:16
[quote=Dangė,2012 06 06, 10:43]
O gal ir informacijos šaltinius būtų galima sužinoti? blush2.gif
[/quote]
Nueikite i biblioteka ir susizinosite biggrin.gif . As pvz. skaiciau daug straipsniu inte, taip pat Vysniauskaites bei Dundulienes knygas. Ytin daug man ruostis nereikejo, nes patikiu si reikala ismanantiems t.y. tiek islydetuviu apeigas, tiek programele po baznycios patikiu rengti profesionalams, i kuriuos nesilygiuoju. Taciau paciai norejosi savo zinias patobulinti. Kai ka ir praktikoje zadu pritaikyti. Man atrodo, kad reikia pasidometi, pries uzsisakant kokias nors programas.
Tarkime buvau uzsisakiusi vyno degustacija. Tai pries tai nemazai skaiciau apie vyno istorija, tam, kad galeciau suformuluoti mane dominancius klausimus, i kuriuos atsakymo literaturoje as neradau bei ivertinti pati rengini. Man atrodo tik taip tos programos yra prasmingos, kai jau turi tam tikra bagaza, atsiradusi smalsuma, kuri gali numalsinti profesionalu patirtimi ir ziniomis.
[/quote]

nu bet zmogus juk graziai paklause doh.gif cia juk visos mes planuojam, o jus siulot i biblioteka eiti ir skaityti doh.gif lotuliukas.gif labai draugiska esat doh.gif

pritariu Beauty ir justejan, nes musu dukrytes svente irgi be pompastikos bus smile.gif
Atsakyti
gal kam reikia helio balionu 25 vnt uz 35 lt bigsmile.gif pasiulymas tik siandiena betoje
(VILNIUS.
- KAUNAS.
- KLAIPĖDA.
- ŠIAULIAI.
- PANEVĖŽYS. )

http://beta.lt/klaip...e-ir-panevezyje
Atsakyti
o man isvis kazkaip nuostaba kelia dovanos Krikstynoms... na nezinau. O dar kai praso pinigais ir paskui nuperka kokiu rubu/zaislu ar galu gale pravalgo... doh.gif

Man (ir mano vaikams) didziausia dovana butu, kad visi artimiausi zmones ateitu, ir kartu pabutu ta diena. Dar tik planuoju, bet noreciau kokios jaukios ceremonijos, paskui seimynines fotosesijos. Lengvai kazkur uzkasti (be jokiu pirciu, saunu ir pan). Arba jei reikia dovanos tai tada gal koki medaliona, grandinele ar pan. Na kad tai butu Kriksto dovana su isliekamaja verte... Arba graziai apipavidalinta nuotrauku albuma, i kuri veliau nuotraukas susidetu butent is Krikstynu. Vyresniems vaikams esu macius vaikiskas biblijas, kas irgi man atrodo i tema, o ir Pirmai komunijai gal cia tiktu tokia dovana g.gif

Zodziu, as uz isliekamaja verte turincia dovana. Nes dabar tie vokeliai ar zaislai niekuo nesiskiria nuo eilinio gimtadienio dovanu...

QUOTE(RasuteK @ 2012 06 05, 12:00)
noriu jusu nuomones  ax.gif jei prie krikstynu laikrastuko padeciau taupykle, ar nebutu per daug izulu? Ar teisingai suprastu sveciai, kad reik imesti tik simbolini pinigeli uz laikrastuka?  g.gif

labai ne kokia mintis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 06 birželio 2012 - 13:46
QUOTE(RasuteK @ 2012 06 05, 09:00)

noriu jusu nuomones  ax.gif jei prie krikstynu laikrastuko padeciau taupykle, ar nebutu per daug izulu? Ar teisingai suprastu sveciai, kad reik imesti tik simbolini pinigeli uz laikrastuka?  g.gif

esu pati patekusi i tokia situacija ir tikrai pasijutau nesmagiai schmoll.gif jei jau negalite sau leisti dovanoti laikrastuko, tada nereikia jo ir daryti

man asmeniskai tokia ideja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 06 06, 14:36)
gal kam reikia helio balionu  25 vnt uz 35 lt  bigsmile.gif pasiulymas tik siandiena betoje
(VILNIUS.
- KAUNAS.
- KLAIPĖDA.
- ŠIAULIAI.
- PANEVĖŽYS. )
http://beta.lt/klaip...e-ir-panevezyje

jau paemem thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti