Na, manau tų rūpesčių pačios sau prisidarot, mamos ir krikštamotės
jeigu į viską imtumėte žiūrėti paprasčiau, nebūtų tiek "parinimosi"
Aš, pvz, absoliučiai neturiu rūpesčių. Krikštysim dukrytę kitą savaitę. Turim suknytę, batelius, skraistę, žvakę ir turim fotografus, kurie įamžins krikštynų akimirkas. Pati apsirengsiu kurią nors iš turimų vasarinių trumpučių suknyčių, vyras apsivilks vieną iš savo kostiumų (o gal ir be jo apsieisime)... Viskas
Kadangi krikštynos bus paprastą dieną, po jų savaitgalį sode šašlykiuko pasikepsim su artimiausiais žmogeliukais. Ko daugiau reikia? Ogi nieko
Ir jokių nesąmonių, jokių dovanų, planavimų, organizavimų ir laiko bei jėgų eikvojimų
Beje, viską pirkausi pati, "neužkroviau" išlaidų ir rūpesčių kažkam kitam (t.y. būsimiems krikšto tėvams, kaip kad dauguma daro)... Man nesuvokiami tokie dalykai
ir man skaitant susidaro įspūdis, kad daugumai krikštynos - pompastiška šventė su nesąmoningais raštais, įsakymais, dovanomis tetoms, dėdėms, tėvams, seneliams, svečiams ir t.t., su muzikantais, baliukais iki paryčių......
uj, čia juk vaikiuko krikštas...
man patinka Jusu krikstynos, gaivios ir lengvos, mano dukreles ir bus panasios, be jokiu isakymu, rastu, buteliu su vaiku galvom, dovaneliu tetulem (to tai isvis nesuprantu) ir pan.
Tik musu ivyks sestadieni, po kriksto vakariene restorane ir viskas. Dalyvaus tik patys artimiausi.