nezinau, ka dabar daryt, eit pas ta kuniga ar ne kalbet B tai pasikrikstys jau neuzilgo... bet del to, ka dmes nesussituoke gal nekils bedu.. juk kunigas suprato, akd mes nevede...
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 24, 07:17)
nezinau, ka dabar daryt, eit pas ta kuniga ar ne kalbet B tai pasikrikstys jau neuzilgo... bet del to, ka dmes nesussituoke gal nekils bedu.. juk kunigas suprato, akd mes nevede...
Carolina, mes irgi neturim baznytines santuokos. Ir mano vyras isvis ne katalikas ir kitos tautybes.
Kalbejau su kunigu pora kartu, sakiau, kad tevas yra ne katalikas, bet sutinka, kad vaikas butu katalikas. Tai sake, kad viskas gerai, kristytis nesiule
Mes - Klaipedoj krikstysim. Gal cia nuo baznycios priklauso?
aš pati ne katalikė, susituokę su vyru (kataliku) CMB, sūnelį pakrikštijom be didesnių kažkokių problemų o krikšto tėvai pora nenusistuokusi, bet į tai nesigilino, galvojo gal tieisog šiaip atskiri žmonės... Kaži ar ratsumė žmonių be nuodemės gyvenančių, taip krikštas turi turet savo prasmę, neabgaudinėt ir krikštyt be nuodėmių, bet kartais savaime taip įvyksta...
Papildyta:
koks geriausia imt gėrimo butelys išlaikymui iki 18metų? mano sūneliui dovanojo vyną, tik nežinau jo vertės (kokybės) ar tie vynai apie 30lt nevirs kokiu spyritu? gal kokį brendį? konjakai baisai brangus o kuo skirias brendis nuo konjako?
Papildyta:
gal turit kas kokiu minciu kaip pakeisti medelio sodinimą? man tai labai gražu, bet kieme nera vietos, kitur irgi, mastau kaip panasiai apipavidalinti sia ideja? masčiau apie kambarinę kokią gėlę, bet vėlgi kokią rinkti skad butų ilgaamžė... Krikštukas berniukas
Papildyta:
koks geriausia imt gėrimo butelys išlaikymui iki 18metų? mano sūneliui dovanojo vyną, tik nežinau jo vertės (kokybės) ar tie vynai apie 30lt nevirs kokiu spyritu? gal kokį brendį? konjakai baisai brangus o kuo skirias brendis nuo konjako?
Papildyta:
gal turit kas kokiu minciu kaip pakeisti medelio sodinimą? man tai labai gražu, bet kieme nera vietos, kitur irgi, mastau kaip panasiai apipavidalinti sia ideja? masčiau apie kambarinę kokią gėlę, bet vėlgi kokią rinkti skad butų ilgaamžė... Krikštukas berniukas
galima išrinkti fiką, nes jie labai gerai auga ir ilgaamžiai
Sveikos,
Ieškau kas galėtų sumaketuoti saldainių popieriukus su foto krikštynoms
Ieškau kas galėtų sumaketuoti saldainių popieriukus su foto krikštynoms
Labas merginos, as savo krikstadukra krikstysiu jau po menesiuko, noreciau i pastuka ideti keleta ruosinuku, ir pati pasiziureti kokio gerio ten turite, jei negaila prasau atsiuskite prisijungimo duomenis. Labai aciu
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 24, 09:17)
kada Jusu svente?
QUOTE(bemsiuke @ 2012 05 24, 15:51)
Papildyta:
nei vienas gerimas neissilaikys 18 metu as vis skaitau sia tema, vis nieko neparasau, bet dabar jau viskas, turiu "apsviesti Jus visas"
taigi, man jau seniai keista si tradicija dovanoti alkoholinio gerimo buteli, kuris bus atidarytas po 18 metu. Esme ta, kad nei vynas, nei brendis neisstoves tokio ilgo laikotarpio, nes norint ilgai islaikyti gerima, kad jis nepakeistu savo skonio ir kitu savybiu (spalva, alkoholio kiekis, klampumas ir t.t.), jam butinos specialios laikymo salygos: tam tikra temperatura, dregme, tamsa ir t.t. Konjakas po 18 metu laikymo tik suprastes irgi bus nieko vertas
Taigi, toks dovanojimas - beprasmis, nes tas gerimas stoves, dulkes, o atidarius bus sugedes
beje, klausete kuom skiriasi brendis nuo konjako: taigi tiek brendis, tiek konjakas yra gaminami is vynuogiu, tik brendis yra laikomas trumpai azuolo statineje, o konjakas laaaabai ilgai 12, 18, 30 ir daugiau metu nuo to ir kaina jo priklauso
tai va
o mes savo pupa krikstinsim 07 22
sveikos merginos, patarkit del dovanos berniukui, busiu kriksto mama ir masciau apie sidabrini rozanciu... gal dar kas esate ka dovanoje kad patiko ar gavot dovanu kad irgi labai dziaugetes, mes pvz dukrytei gavom dovanu dezele medine susidet prisiminam ir labai grazu pakabuka ant kaklo auksas+sidabras tik dar bijau deti mat pasventinta masciau po pirmos komunijos dovanu bus grandinele nuo tada gal ir desim, siaip dovana be galo patiko tik va berniukui ne nezinau ar tiktu...
Mes magaujames senelio naminiu vynu-20m senumo,skanu visai
Berniukui gal koki sidabrini sauksteli pirmiesiems valgymams butu smagu Ir sveika(lyg)ir praktiska ir atsiminimui visam gyvenimui liktu..
Mes berniukui ,metinukui dovanojom su gimtadieniu(SM gamina,vardinius,tik ne sidabro,grazius),tai mama vaiko buvo lb patenkinta
Rozanciu buciau nepatenkinta O aukso pakabuka gavo dukryte(pusmetuke),tai irgi nzn kada gales dziugaut..Db laikom,kai uzaugs,nesios gal(jei megs auksa ).
Papildyta:
Visai nieko gal
Tik kitiems tas zodis "angelas"-asocijuojasi su nzn..jau pomirtiniu gyvenimu Atsimenu viena auksaranke mane atkalbejo dekupazuot angelais daikta(dovanai zmogui),sako per gyvenima susiduriau,kad angelai daug kam nepatinka..Nes ne zemeje angelai buna..o "susitinkam" su jais po mirties Nors vat angelus-sargus tipo nesiojames kiekvienas..tai nzn
Berniukui gal koki sidabrini sauksteli pirmiesiems valgymams butu smagu Ir sveika(lyg)ir praktiska ir atsiminimui visam gyvenimui liktu..
Mes berniukui ,metinukui dovanojom su gimtadieniu(SM gamina,vardinius,tik ne sidabro,grazius),tai mama vaiko buvo lb patenkinta
Rozanciu buciau nepatenkinta O aukso pakabuka gavo dukryte(pusmetuke),tai irgi nzn kada gales dziugaut..Db laikom,kai uzaugs,nesios gal(jei megs auksa ).
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2012 05 29, 12:01)
Sveiki,
Planuoju ir aš mūsų mažylio šventę Kadangi dauguma svečių nežinos tiksliai į kurią trobą atvykti, noriu nuorodą padaryti. Galvoju, ant namo sienos, kad matytūsi nuo pagrindinio kelio priklijuoti "ČIA ŠIANDIEN ŠOKA ANGELAI"...ar į temą šitas šūksnis? Gal turite kokių patarimų. Ačiū
Planuoju ir aš mūsų mažylio šventę Kadangi dauguma svečių nežinos tiksliai į kurią trobą atvykti, noriu nuorodą padaryti. Galvoju, ant namo sienos, kad matytūsi nuo pagrindinio kelio priklijuoti "ČIA ŠIANDIEN ŠOKA ANGELAI"...ar į temą šitas šūksnis? Gal turite kokių patarimų. Ačiū
Visai nieko gal
Tik kitiems tas zodis "angelas"-asocijuojasi su nzn..jau pomirtiniu gyvenimu Atsimenu viena auksaranke mane atkalbejo dekupazuot angelais daikta(dovanai zmogui),sako per gyvenima susiduriau,kad angelai daug kam nepatinka..Nes ne zemeje angelai buna..o "susitinkam" su jais po mirties Nors vat angelus-sargus tipo nesiojames kiekvienas..tai nzn