Gal zinote, kur Klaipedoje, Siauliuose ar Kaune yra pirkti krikstynu atributikos, kad gyvai butu galima apziureti, ar akropoliuose buna? Pvz.: zenkliuku.
QUOTE(mazojiR @ 2012 05 16, 12:06)
Klausimas - ka mamytes rengsites? Suprantu, kad kiekvienos svente skirtinga (kas namie, kas kavineja, kas su 5 asmenim, kas su 50)
Aš juoda suknele. Rengiuosi tuo, ką turiu. Kažkaip pinigų nelieka jau apdarams.
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2012 05 13, 15:20)
Zaidimus ruosiame kartu su kuma, aisku vieno kuri planuoju kumams, jai neatskleidziau.
Oi kaip butų faina , jei atskleistumėt tą žaidimuką... Bent į až nežinau jokio žaidimo, o krikštynos ant nosies
mergaites, o kur pirkot ar pirksit berniukams kriksto rubus??? Gal ka grazaus uzmatet, pasidalinkit
QUOTE(kristiene @ 2012 05 17, 18:26)
mergaites, o kur pirkot ar pirksit berniukams kriksto rubus??? Gal ka grazaus uzmatet, pasidalinkit
Pirkau is SM Labai graziai pasiutas kostiumelis
O ar kuri bandet eiti tartis su kunigu del krikstynu, kuri nesat susituokusi baznycioje ir neplanuojate to padaryti kartu su krikstynomis? Kazin taip galima?
QUOTE(KasYra @ 2012 05 18, 11:26)
O ar kuri bandet eiti tartis su kunigu del krikstynu, kuri nesat susituokusi baznycioje ir neplanuojate to padaryti kartu su krikstynomis? Kazin taip galima?
mano drauge gyvena be baznytines santuokos, bet vaikus tikrai krikstijo
QUOTE(KasYra @ 2012 05 18, 10:26)
Aš tariausi Tėvai gali būti net kitos religijos, tai ne kliūtis krikštyti vaiką.
Tik vat kunigėlis gali pamokslą jums pasakyti, kaip jūs taip neteisingai gyvenate
Pasiskaičiau apie kunigų nurodomas "sumas" arba "dvigubai už dvynukus", tai plaukai pasišiaušė arba įvardijimas, kad viena yra auka, o kita atlygis kunigui
Paskui skundžiasi, kaip žmonės nuo bažnyčios nutolę.....
Tik užbėgu pasisikaitinėt, o planavimas savo zuikio krikštynų vis atidėtas, reikia jau susikaupti ir užsiimti
Paskui skundžiasi, kaip žmonės nuo bažnyčios nutolę.....
Tik užbėgu pasisikaitinėt, o planavimas savo zuikio krikštynų vis atidėtas, reikia jau susikaupti ir užsiimti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 18, 11:26)
Mums nesutiko krikstyti be baznytines santuokos Pirma paklause, ar yra kliuciu tam, jeigu ne, tai turim tureti baznytine santuoka, tada krikstys. Tai prie to pacio dar ir jaunavedziais busim Cia konreciai kalbu apie Kernaves baznycia Kitur gal ir galima
QUOTE(kristiene @ 2012 05 17, 17:26)
as bazeje pirkau linini..su languota liemene, ir peteliske..buvau macius internetinej parduotuveje, bet kai radau lygiai toki pat bazeje, tai pasimatavom ir is ten emiau..
Sweikos planuotojos,mes jau beveik ipusejom su pasiruosimu,suknytes jau yra, dovaneles ir visokie niekuciai beveik supirkti,sau suknele siandien uzsisakiau,rengsiuosi sviesia beveik balta suknute,nes tamsios man nesiziuri,tik liko mb aprengt