Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(jiepka @ 2012 05 15, 09:39)
Gal galite patarti, kur yra pirkti Krikstynu albumu (nuotraukoms ir palinkejimams). E-parduotuves netinka. Dar butu gerai Vilniuje smile.gif

ACIU LABAI!

Užsisakykite, kad padarytų. Paieškokite auksarankių temose, tikrai esu mačiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 12, 18:53)
Suprantat, kad čia tokia situacija: mano vyras paklausė tėvelio kiek maždaug reikėtų kunigui duoti, tai tas akis išpūtė, sako "o ką reikia duoti, nežinojau? taigi čia jo pareiga", ir visai nejuokavo  schmoll.gif Galvojam, mes sumokėsim kunigui, bet jei svarais tai  blink.gif  blink.gif  blink.gif Nežinom kiek, Lietuvoje skaičiau, kad 100Lt, jei 100 svarų tada  doh.gif , duoti 50 svarų, bet tai vistiek 200lt  g.gif Na net nežinau  g.gif  su kuo čia pasitarus  ax.gif

Suzinojau, kad Londone gyvanantys musu gimines- emigrantai rugseji paaukojo 50sv.

QUOTE(*Gina @ 2012 05 14, 07:21)
As irgi mastau,kad mini sumustinukus padarytu kas is kavines ax.gif
Saldainiukus-su vaiko foto?Paskui vaiko atvaizdas keliauja i savartyna blush2.gif
Padovanokit pvz pakaba biggrin.gif Spintoj nedulkes,praktiska ir atsiminimas visam gyvenimui mirksiukas.gif Labai graziu darbstuoles pridekoruoja ax.gif

Jokiu foto ant saldainiu ir buteliu - man kazkaip tai priimtina, parasti saldainiai i dekoruotas dezutes.
Mintis su pakaba faina, bet kumas naujam bute net spintos neturi (naujas - t,y. gyvena antrus metus)
Atsakyti
ar butinos tos dovanos krikto tevam? smile.gif as galvjau apie siuvinetus ranksluoscius su krikto tevu vardais (kainuotu apie 80 lt), bet ar liks tokia dovana ivertinta?
sveciam tai jokiu dovanu nedovanosim - kazkiap bereikalingas pinigu taskymas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 15 gegužės 2012 - 13:12
sveikos mamytes:) na ir mes pribrendom siai nuostabiai sventei:)
musu svente dviguba:) krikstysim abi dukrytes,nes kadangi pametinukes tai nekrikstinom pirmosios anksciau:) kriksto vardus isrinkau, bus Kamile Kotryna ir Ela Eleonora.vyresniajai bus 2.6metuku o pagrandukei be keliu dieneliu metukai. svente 09.01,uzsakem kacergines kplytele,uzsakem telefonu.velai po pietu 17val,bet ir labai gerai:) tai i sodyba 19val:) uzsakiau ir sodyba ta pacia diena. stengiames kaip pigiau bet kainuos viskas apie 5000lt. maista ruos ir pirks mama mano,cia jau jos sugebejimas,pigiai skaniai ir graziai nes ir seip balius ruosia:) viska papuosti pades ir darys savo nuostabiom ranekelm teta,man reikia viska issirinkti pasakyti ir pinigelius medziagom duoti,sukneles sugalvojau kaip bus mazosios princesytes pasius anyta,medziagos nereikes pirkti nes radom kaime dauuuuuug tai ko norejau:D skraistes nuners,zvakelem sijonelius padarys,batukus pirkti reikes,torta radau grazu kur uzsakyt dabar galvoju kuri is 5labiausiai patikusiu...viska norim ruostis jau dabar,manau finansiskai ne taip jausis smarkiai viska darant palaipsniui.kas kainuos tai balionai:) zmoniu kviesim 43. nebus nei vieno draugo.bus vien gimines su kuriais artimai bendraujam ir kurie musu seimai svarbus.darysiu korteles su profesijom,palinkejimais,padekas ir isakymus seneliam ir kriksto tevam bei zaidimu kokiu kelis,aukosim patys-galvoju 200lt,busim vieni.kriksto teveliu paprasiau kad nupirktu zvakes nuo saves,ir dezutes daikteliam,bei pagalvotu vakarui zaidimuku.kad nesigautu gerimas o butu linksma,bet ne pe daug.pafotografuoti prasysim merginos vienos draugo sesers,galvoju 100lt duoti uz darba nes sugeba graziai.kas kainuos tai daug balionu su heliu:) cia man grazu labai....viskas graziai,siltai.bus dress code balta-rozine. noriu kad viskas butu ispuosta.mastau apie dovaneles kriksto tevelia kazka suvartojamo.bus vienos sesuo mano tiktai kunigas leido o kitos vyro sesuo s vyru savo. ieskom ideju,labai kelios patiko temoje:) man svarbu kad vaikam isliktu prisiminimu ir nebutu kriksto teveliu dovanos materialios,bet mieliau kazkas daryta savo is sirdies su ideja....verksiu visa vakara nes esu be proto emocionali-verksiu is laimes:) ir db jau graudulys kyla,visas demesys bus mazosioms princesytems wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir visa svente bus daryta seimos rankom tas man ziauriai patinka,reiskiasi bus daug meiles wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norejau pasisakyti apie pinigus kunigui. Musu dviguba svente-santuoka ir krikstas- vyks Kernaves baznycioje. Pirmame plane-Krikstas, o santuoka tik priedas, pasirodo, be sliubo Krikstas ten neimanomas doh.gif (CS turime). Baznycios kanceliarijoje paklauseme, kiek reikia paaukoti. Mums buvo atsakyta, 200 Lt uzteks. Taciau, jeigu, paduodami pinigus mes pasakysim, kad t.y. auka, kunigas nepaims pinigu, o lieps eiti i kanceliarija ir ten sumoketi. Paduodant pinigus, reikia pasakyti: aciu, klebone, tuomet pinigai jau skirti jam. Tai yra ne auka, o atlygis uz kunigo/klebono atlikta darba ax.gif Istikruju tai labai gerai, kad viska pasake...
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2012 05 15, 13:35)
Suzinojau, kad Londone gyvanantys musu gimines-  emigrantai rugseji paaukojo 50sv.

Na 50 sv man jau labiau patinka mirksiukas.gif Brangiausiam taip ir pasakysiu, nes jis tai toks principingas - jei reikia tai reikia, o aš tokia truputėlį praktiškesnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 15, 15:12)
ar butinos tos dovanos krikto tevam?  smile.gif as galvjau apie siuvinetus ranksluoscius su krikto tevu vardais (kainuotu apie 80 lt), bet  ar liks tokia dovana ivertinta?
sveciam tai jokiu dovanu nedovanosim - kazkiap bereikalingas pinigu taskymas  g.gif

Kazkaip tie ranksluosciai uz tokia kaina-as neivertinciau,man butu gaila tu pinigu kuriuos mano dovanai skyre ant to ranksluoscio blush2.gif Nu kas tas vardas.. Gal kokia prijuoste,su kokiu bajeriuku siuvinetu..gal labiau man patiktu.. g.gif Nu bet cia visi skirtingi esam biggrin.gif

Tairutia-grazi sventes vizija wub.gif Tik kuma vienai mergaitei,visai fainai,kad leidzia tik viena is kriksto tevu turet bigsmile.gif

QUOTE(viri @ 2012 05 15, 16:47)
. Baznycios kanceliarijoje paklauseme, kiek reikia paaukoti. Mums buvo atsakyta, 200 Lt uzteks. Taciau, jeigu, paduodami pinigus mes pasakysim, kad t.y. auka, kunigas nepaims pinigu, o lieps eiti i kanceliarija ir ten sumoketi. Paduodant pinigus, reikia pasakyti: aciu, klebone, tuomet pinigai jau skirti jam. Tai yra ne auka, o atlygis uz kunigo/klebono atlikta darba  ax.gif  Istikruju tai labai gerai, kad viska pasake...

O jei i kanceliarija susimoket,tai ka,negi ceki dar isduos?
As neskaitau kazkaip kad cia ju darbas..tai pasaukimas.. nu koks cia darbas.. Atlieka apeigas uz kurias zmones padeda jiems issilaikyti.. Nors gal ir turi kazkaip buti pinigai atskirti kur baznyciai,kur jiems patiems,asmeniskai.. mastau.gif
Atsakyti
Tik kuma vienai mergaitei,visai fainai,kad leidzia tik viena is kriksto tevu turet bigsmile.gif

Kai lankem "Busimu teveliu" kursus, turejom paskaita apie krikstynas ax.gif Tai sake, kad galima tureti tik viena is krikstateviu arba net 4 bigsmile.gif Gal kas turit 4 krikstatevius vaikui? Idomu, kaip uzrasoma liudijime mirksiukas.gif
Atsakyti
na leido nors turi buti du,bet sakau pusbroliai mazi mano vyriausias 4tokas, tai sako oj tikrai mazas...sakau o pas mus seimoj taip jau priimta kad kriksto tevai,broliai seserys,sakau draugu nenoriu ateina ir iseina is vaiko gyvenimo seima kas kita,sako beabejo tai sako gerai tada laukiu tada ir tada...na tai taip ir gavosi,geriau tada viena kriksto mama negu bile kas:)
na del to aukojimo, tai drauge pvz vytauto baznycioj krikstijo,,,iskart sako kunigas 200 uz vestuves nes irgi dviguba dare ir 150 uz krikstynas,stai ir "stafke" susimoketi pries viska iskart uzsakant. cia toje koplyteleje mazyte ji labai klebonui paduodi kaip suprantu ir tiek ziniu:) ji tikrai mazyte:)
o kaip va kai kur ir stafkes yra....ai dar vytauto baznycioj sake 50lt plius paime uz papuosima nor nenori nors ten papuosia kas savaite ir buna tiek vestuvem ir t.t.

QUOTE(dijakicia @ 2012 05 15, 19:35)
Tik kuma vienai mergaitei,visai fainai,kad leidzia tik viena is kriksto tevu turet bigsmile.gif

Kai lankem "Busimu teveliu" kursus, turejom paskaita apie krikstynas ax.gif  Tai sake, kad galima tureti tik viena is krikstateviu arba net 4  bigsmile.gif  Gal kas turit 4 krikstatevius vaikui? Idomu, kaip uzrasoma liudijime  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 15, 17:07)
Kazkaip tie ranksluosciai uz tokia kaina-as neivertinciau,man butu gaila tu pinigu kuriuos mano dovanai skyre ant to ranksluoscio blush2.gif Nu kas tas vardas.. Gal kokia prijuoste,su kokiu bajeriuku siuvinetu..gal labiau man patiktu.. g.gif Nu bet cia visi skirtingi esam biggrin.gif

[

Todel ir manau, kad geriau isvis nereikia tu jokiu dovanu schmoll.gif Padariau pasizadejimus su krikstasunio nuotrauka ir bus gerai, nes ir taip visa finansine nasta tenka mums- tevams smile.gif O juolabiau nesinori likt neivertintiems
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 05 15, 14:47)
Norejau pasisakyti apie pinigus kunigui. Musu dviguba svente-santuoka ir krikstas- vyks Kernaves baznycioje. Pirmame plane-Krikstas, o santuoka tik priedas, pasirodo, be sliubo Krikstas ten neimanomas doh.gif (CS turime). Baznycios kanceliarijoje paklauseme, kiek reikia paaukoti. Mums buvo atsakyta, 200 Lt uzteks. Taciau, jeigu, paduodami pinigus mes pasakysim, kad t.y. auka, kunigas nepaims pinigu, o lieps eiti i kanceliarija ir ten sumoketi. Paduodant pinigus, reikia pasakyti: aciu, klebone, tuomet pinigai jau skirti jam. Tai yra ne auka, o atlygis uz kunigo/klebono atlikta darba  ax.gif  Istikruju tai labai gerai, kad viska pasake...

atrodo, kad raset vietoj manes biggrin.gif toks scenarijus laukia musu uz 2 savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 15, 14:12)
ar butinos tos dovanos krikto tevam?  smile.gif as galvjau apie siuvinetus ranksluoscius su krikto tevu vardais (kainuotu apie 80 lt), bet  ar liks tokia dovana ivertinta?
sveciam tai jokiu dovanu nedovanosim - kazkiap bereikalingas pinigu taskymas  g.gif

as visiem sveciam uzsakiau magnetukus su vaiku foto, labai nebrangiai gaunasi 22vnt - 31Lt. Kadangi kuklios krikstynos, manau uzteks blush2.gif
Atsakyti