QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 15, 15:12)
ar butinos tos dovanos krikto tevam?
as galvjau apie siuvinetus ranksluoscius su krikto tevu vardais (kainuotu apie 80 lt), bet ar liks tokia dovana ivertinta?
sveciam tai jokiu dovanu nedovanosim - kazkiap bereikalingas pinigu taskymas
Kazkaip tie ranksluosciai uz tokia kaina-as neivertinciau,man butu gaila tu pinigu kuriuos mano dovanai skyre ant to ranksluoscio
Nu kas tas vardas.. Gal kokia prijuoste,su kokiu bajeriuku siuvinetu..gal labiau man patiktu..
Nu bet cia visi skirtingi esam
Tairutia-grazi sventes vizija
Tik kuma vienai mergaitei,visai fainai,kad leidzia tik viena is kriksto tevu turet
QUOTE(viri @ 2012 05 15, 16:47)
. Baznycios kanceliarijoje paklauseme, kiek reikia paaukoti. Mums buvo atsakyta, 200 Lt uzteks. Taciau, jeigu, paduodami pinigus mes pasakysim, kad t.y. auka, kunigas nepaims pinigu, o lieps eiti i kanceliarija ir ten sumoketi. Paduodant pinigus, reikia pasakyti: aciu, klebone, tuomet pinigai jau skirti jam. Tai yra ne auka, o atlygis uz kunigo/klebono atlikta darba
Istikruju tai labai gerai, kad viska pasake...
O jei i kanceliarija susimoket,tai ka,negi ceki dar isduos?
As neskaitau kazkaip kad cia ju darbas..tai pasaukimas.. nu koks cia darbas.. Atlieka apeigas uz kurias zmones padeda jiems issilaikyti.. Nors gal ir turi kazkaip buti pinigai atskirti kur baznyciai,kur jiems patiems,asmeniskai..