Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(motorela @ 2012 05 11, 17:52)
Mes moneta krikstadukrai idejom i spec pasiuta maisiuka-rankinuka, ir padavem pries vykstant i baznycia. Kitus simbolinius maisiukus jau atidavem susedus  prie stalo. Dovanele taip pat rimta padovanojom jau gryze , po ceremonijos mes dovanele sventinom ( auksini medalikeli).

Na štai, dabar jau viskas aišku - reiks taip ir daryt. Labai dėkui už konkretų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2012 05 11, 15:52)
Dovanele taip pat rimta padovanojom jau gryze , po ceremonijos mes dovanele sventinom ( auksini medalikeli).

va man sakė kad negalima aukso, nes užkrauni naštą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bemsiuke: 11 gegužės 2012 - 21:00
QUOTE(bemsiuke @ 2012 05 11, 22:59)
va man sakė kad negalima aukso, nes užkrauni naštą...

Savo zuikiaus planuoji jau krikštynas? mirksiukas.gif
mano bernužėlis irgi gavo auksini kryželį su savo inicilais ir gimimo data ax.gif na bet man gražu, tikdar mažas tokia dovanėle pasinaudot ax.gif Taupom kol kas
Atsakyti
o cia kriksto tevai turi dovanoti tuos sidabrus? g.gif
Atsakyti
Gal kas nors žino, kiek Anglijoje reikia duoti kunigui už krikštą? Kunigas tai lietuvių kaip suprantu ir bažnyčia ten yra kažkokia lietuviška. Gal kas nors ką nors žinot?
Atsakyti
Vajej,tikiuos ne svarais aukot... unsure.gif Jurgoote-jus neapsiimkit visko,lai teveliai apsiima..ypac jei aukot ne litais.. unsure.gif Kur ju pragyvenimo lygis salyje,kur musu..
Atsakyti
Suprantat, kad čia tokia situacija: mano vyras paklausė tėvelio kiek maždaug reikėtų kunigui duoti, tai tas akis išpūtė, sako "o ką reikia duoti, nežinojau? taigi čia jo pareiga", ir visai nejuokavo schmoll.gif Galvojam, mes sumokėsim kunigui, bet jei svarais tai blink.gif blink.gif blink.gif Nežinom kiek, Lietuvoje skaičiau, kad 100Lt, jei 100 svarų tada doh.gif , duoti 50 svarų, bet tai vistiek 200lt g.gif Na net nežinau g.gif su kuo čia pasitarus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 12, 17:53)
Suprantat, kad čia tokia situacija: mano vyras paklausė tėvelio kiek maždaug reikėtų kunigui duoti, tai tas akis išpūtė, sako "o ką reikia duoti, nežinojau? taigi čia jo pareiga", ir visai nejuokavo  schmoll.gif Galvojam, mes sumokėsim kunigui, bet jei svarais tai  blink.gif  blink.gif  blink.gif Nežinom kiek, Lietuvoje skaičiau, kad 100Lt, jei 100 svarų tada  doh.gif , duoti 50 svarų, bet tai vistiek 200lt  g.gif Na net nežinau  g.gif  su kuo čia pasitarus  ax.gif

Nu bet jūs ir pakliuvot į situaciją g.gif
Aš kažkaip ne visai suprantu tokius tėvus, kurie daro krikštynas, bet jiems atrodo savaime suprantama, kad krikštatėviai turi nupirkti vaikui rūbus, sumokėti kunigui, pasirūpinti pramogomis ir žaidimais, atvežti kūmos pyragą ir t.t. Čia gi tokia finansinė našta doh.gif Tai tada jau gaunasi krikštatėviai krikštynas daro, o ne tėvai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2012 05 12, 21:52)

Aš kažkaip ne visai suprantu tokius tėvus, kurie daro krikštynas, bet jiems atrodo savaime suprantama, kad krikštatėviai turi nupirkti vaikui rūbus, sumokėti kunigui, pasirūpinti pramogomis ir žaidimais, atvežti kūmos pyragą ir t.t. Čia gi tokia finansinė našta doh.gif  Tai tada jau gaunasi krikštatėviai krikštynas daro, o ne tėvai schmoll.gif

drinks_cheers.gif
as tai geriausia viska darau pati - pagal save ir rami galva man biggrin.gif patys ir rubelius siuvom, torta ir pati uzsisakiau, pramogom ir pasirupinau smile.gif kadangi vienam is krikto tevu dabar sunku finansiskai, tai jau pasakiau, jei nores prisides, jei ne - mes apmokesim ta baznycia rolleyes.gif nesmaugsi gi zmogaus jei jau nera is ko...
Atsakyti
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 12, 19:53)
Suprantat, kad čia tokia situacija: mano vyras paklausė tėvelio kiek maždaug reikėtų kunigui duoti, tai tas akis išpūtė, sako "o ką reikia duoti, nežinojau? taigi čia jo pareiga", ir visai nejuokavo  schmoll.gif Galvojam, mes sumokėsim kunigui, bet jei svarais tai  blink.gif  blink.gif  blink.gif Nežinom kiek, Lietuvoje skaičiau, kad 100Lt, jei 100 svarų tada  doh.gif , duoti 50 svarų, bet tai vistiek 200lt  g.gif Na net nežinau  g.gif  su kuo čia pasitarus  ax.gif

O gal pas juos ten tikrai nera priimtina duoti auka kunigui tiesiai i rankas ,vokelyje? g.gif Gal paprasciausiai tik yra kokia dezute aukai ir paaukoji kiek tavo sirdis geidzia aukot.. g.gif Cia pas mus tik stafkes gydytojams,kunigams ir pan doh.gif
Pas mus dvi progas bus sventintos miesto katedroje,tai 100lt paaukosim,nes tik tiek musu pinigines gali skirt baznyciai.Mokesim patys,kaip ir drabuzius krikstukui,viska.Sesei neuzkrauciau finansines nastos schmoll.gif Dziaugiuos,kad turiesim kuma,ne del finansu i krikstatevius kvieciam..
Pasitarkit kur kokioj Anglijos temukej,ten mamukai zinos manau 4u.gif
Atsakyti
Suzinojau, kad salia esancioje kavineje galim uzsakyti maisto i namus, tai nusprendem darysime svente namie ir dali maisto imsim is kavines, dali ruosime patys.
Zmoniu nusimato 12-14.
Kumai moka uz baznycia ir torta. Nors norejo ir rubelius apmoketi. Zaidimus ruosiame kartu su kuma, aisku vieno kuri planuoju kumams, jai neatskleidziau.
Sveciams planuojame laukniaselius - saldainius. Tik niekaip nesugalvoju ka kumams padovanoti, kad spintoj nedulketu g.gif Kumai yra jauni ( ne pora)
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 13, 07:48)
O gal pas juos ten tikrai nera priimtina duoti auka kunigui tiesiai i rankas ,vokelyje? g.gif Gal paprasciausiai tik yra kokia dezute aukai ir paaukoji kiek tavo sirdis geidzia aukot.. g.gif Cia pas mus tik stafkes gydytojams,kunigams ir pan doh.gif
Pas mus dvi progas bus sventintos miesto katedroje,tai 100lt paaukosim,nes tik tiek musu pinigines gali skirt baznyciai.Mokesim patys,kaip ir drabuzius krikstukui,viska.Sesei neuzkrauciau finansines nastos schmoll.gif Dziaugiuos,kad turiesim kuma,ne del finansu i krikstatevius kvieciam..
Pasitarkit kur kokioj Anglijos temukej,ten mamukai zinos manau 4u.gif

Duoti kunigui vokelyje blink.gif blink.gif blink.gif ??? ar teisingai supratau ? as apsalus doh.gif ... Nemaniau kad toje srityje galimi kysiai schmoll.gif . O UK tuo labiau netikiu ,kad reikia duoti papildomai pinigu i kisene biggrin.gif ,ten isvis tokio dalyko kaip kysiai NERA biggrin.gif
Atsakyti