Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

sveiki,
man iskilo klausimas, ka veikti gamtoje po krikstynu ta valandziuke. bus fotografai, fotografuos. per sunaus krikstynas rasem palinkejimus ir risom prie helio balionu ir leidom i dangu. daar dukrytei noriu kazko kito, bet nieko nesugalvoju. medeli irgi kazin ar sodinsim,nes dar anksciau krikstotevai yra padovanoje... nebeturiu ideju visai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2012 05 10, 19:34)
Labai reiketu patarimo,nusipirkom linini sviesiai ruda kostiumeli berniukui va toki, kokie batukai prie jo tiktu? na balti nelabai tinka,bet sakau gal kokie spalvoti tiktu? arba isvis kokie inkariukai grazus..na noriu,kad butu zaisminga...tos kepures tai nedesiu..
buvau issirinkus is next tokius,bet matyt isvis pabludau  biggrin.gif

kodel, visai grazus derinukas smile.gif del inkariuku tai nezinau, nebent jau neoficialioje dalyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 11, 11:01)
sveiki,
man iskilo klausimas, ka veikti gamtoje po krikstynu ta valandziuke. bus fotografai, fotografuos. per sunaus krikstynas rasem palinkejimus ir risom prie helio balionu ir leidom i dangu. daar dukrytei noriu kazko kito, bet nieko nesugalvoju. medeli irgi kazin ar sodinsim,nes dar anksciau krikstotevai yra padovanoje...  nebeturiu ideju visai... verysad.gif

Tai jei norite atrakciju,tai tema krisktynu zaidimu cia pvz http://www.supermama...;#entry55477173
Pas mus zmoniu netoli 30,irgi sodyboje,gamtoje..tai nesiruosiu but vedeju kazkokiu ir linksmint ten visus schmoll.gif Dziaugiuos,kad ne kavinej kur uz stalo susede busim,o gamtoje,gryname ore.. Galesim kazkiek daugiau su visais pabendraut,senai besutikusius-pasikalbet.. 3h sventinio susitikimo-praleks momentaliai ir be cirko pasirodymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga007 @ 2012 05 10, 17:39)
O mes savo krikšto dukrai padovanojome krikštynų programą. Užsisakėme iš ČIA Likome labai patenkinti, nes ne tik vaikai, bet ir suaugusieji buvo įtraukti į šią programą. Buvo daug linksmų akimirkų  4u.gif

Papasakokite placiau? Ka konkreciai veiket? kokia ta programa? Ar patiko, kodel?
Visai idomu, kad vis daugiau ivairiausiu programeliu atsiranda. Aisku, svarbu atsirinkti kokybe. Esu viena kart dalyvavusi krikstynose, kurias planavo planuotojai. Mano galva, tai buvo visiskas pinigu ismetimas. Programa buvo ale vestuviu, kicine, o ir parengta nelabai profesionaliai - balandeliai, balioneliai ir dezutes su kaspineliais ant stalu ir be abejo zaidimu zaidimeliu lavina, kuriu puse tai net atsiminti nenoriu. PVZ. uzdekime suaugusiam vyrui pampersa. Na, zinote, ka. Visiskas fiasko. Tad dabar i tokias visokias siulomas atrakcijas ziuriu labai labai rimtai ir renkuosi, tik tai, kas man atrodo 100% patikima arba tai, ka kiti rekomenduoja.
Atsakyti
ne ne, zaidimu man nereikia, noriu kazko grazaus. butu smagu leisti balionus i dangu, bet kartotis nebenoriu, nes ta darem sunui. diena leisti dangaus zibintus, manau nebus efekto. todel ir klausiu patarimo. turetu kazkas buti grazaus, kas ir nuotraukose atrodytuu graziai. pas draugus krikstynose laivelius leidom i upe...bet velgi to paties nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2012 05 11, 13:21)
ne ne, zaidimu man nereikia, noriu kazko grazaus. butu smagu leisti balionus i dangu, bet kartotis nebenoriu, nes ta darem sunui. diena leisti dangaus zibintus, manau nebus efekto. todel ir klausiu patarimo. turetu kazkas buti grazaus, kas ir nuotraukose atrodytuu graziai. pas draugus krikstynose laivelius leidom i upe...bet velgi to paties nenoriu...

Muilo burbulu putimas. Vaikms patinka, o dar radau pirkti, kur puciasi dideli burbulai thumbup.gif Su V isbandem, sakem ir seneliams patiks bigsmile.gif Nuotraukos bus grazios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 05 11, 14:31)
Muilo burbulu putimas. Vaikms patinka, o dar radau pirkti, kur puciasi dideli burbulai  thumbup.gif  Su V isbandem, sakem ir seneliams patiks  bigsmile.gif  Nuotraukos bus grazios  ax.gif

Va ir as apie tai pagavojau. Galima ir patiems pasidaryti - paieskokite internete
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 05 11, 15:31)
Muilo burbulu putimas. Vaikms patinka, o dar radau pirkti, kur puciasi dideli burbulai  thumbup.gif  Su V isbandem, sakem ir seneliams patiks  bigsmile.gif  Nuotraukos bus grazios  ax.gif

o kur tokiu galima pirkt?
nes mes is karto po baznycios jeigu nieko nepasikeis tai vaikai leis balandzius,bet tai bus ne taip kaip per vestuves du, o daug ivairiu spalvu,cia mazgaug 5 balandziai,o kiti vaikai leis balionus,kad butu grazu,gal cia kas pasakys kad i vestuves daugiau su tais balandiais,bet galvoju kad vaikams patiks,o gamtoje butu idomu ir balionu papust,irgi vaikams pramoga bet noreciau dideliu.
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 05 11, 14:48)
o kur tokiu galima pirkt?

Cia yra
"Iki" radau apie 20cm ilgio karda kiek pamenu 4Lt mokejau. O akropolyje zaislu parduotuveje berods 8Lt mokejau, tik firma kita doh.gif
Jei i ta karda puti, tai pasidaro daug mazu burbulu, o jei ore mosta darai, pasidaro dideli burbulai thumbup.gif
Cia galit rasti kaip pasigaminti namuose skysti ir gaudykle. Tikrai nesudetingai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 11 gegužės 2012 - 14:03
labai faina helio balionus išdalinti kiekvienam svečiui, duoti jam užrašyti linkėjimus ir perskaičius garsiai visiems kartu paleisti į orą,įspūdis fantastinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 10, 11:55)
Merginos tik nesupykit, gal aš čia kvailai paklausiu, bet nerandu niekur atsakymo  blush2.gif Mes su vyru aplamai nesame buvę jokiose krikštynose, tai dabar tiesiog pasimetę  blink.gif Ar krikšto tėveliai dovanoja tik simbolines dovanėles - laimei, sėkmei ir t.t., ar dar dovanoja kokią nors dovaną - pvz. dviratuką ar dar ką nors.  Ir dar kada tuos maišelius su muilu, cukrum ir kruopom dovanoti, išvažiuojant į bažnyčią? - nes kažkur skaičiau, kad krikšto tėvelis įdėjo pinigėlį į batuką prieš važiuojant į bažnyčią, o tuos maišelius irgi tada, ar jau po krikštynų prie stalo kai sveikinsim krikštasūnį?  g.gif

Mes moneta krikstadukrai idejom i spec pasiuta maisiuka-rankinuka, ir padavem pries vykstant i baznycia. Kitus simbolinius maisiukus jau atidavem susedus prie stalo. Dovanele taip pat rimta padovanojom jau gryze , po ceremonijos mes dovanele sventinom ( auksini medalikeli).
Atsakyti
Balionai pabode.. nors mes juos irgi leisim po baznycios hihihi.gif
O burbulus irgi planavau thumbup.gif Pirktis,bet ziuriu ir pasigamint patiems galima bigsmile.gif
Cia pirkt,siustis
http://www.vejugaudymas.lt/main.htm
Atsakyti