Labai atsirašau jeigu ne čia kreipiuosi...gal žinote kas gali pasiūti o gal planuojate parduoti kažką panašaus 6-9 men. berniukui. Į až
Atsiprašau už skolintą foto
Rankdarbiu skyrelyje dau siuveju siuva lininius drabuzelius..Naktibalda ir pan..Bet brangu,brangu..Po 200lt.. Sako Kauno bazese yra "piemenuko"(lininiu)komplektuku uz pvz 80lt.. Vasara arteja,gal lininiu drabuzeliu daugiau bus pasirinkime
Merginos tik nesupykit, gal aš čia kvailai paklausiu, bet nerandu niekur atsakymo Mes su vyru aplamai nesame buvę jokiose krikštynose, tai dabar tiesiog pasimetę Ar krikšto tėveliai dovanoja tik simbolines dovanėles - laimei, sėkmei ir t.t., ar dar dovanoja kokią nors dovaną - pvz. dviratuką ar dar ką nors. Ir dar kada tuos maišelius su muilu, cukrum ir kruopom dovanoti, išvažiuojant į bažnyčią? - nes kažkur skaičiau, kad krikšto tėvelis įdėjo pinigėlį į batuką prieš važiuojant į bažnyčią, o tuos maišelius irgi tada, ar jau po krikštynų prie stalo kai sveikinsim krikštasūnį?
Cia nuo zmoniu priklauso..vieni nori ir tik simboliskai kazka dovanoja..Kiti pvz nori dovana pinigais gaut Musu busima kuma nemegsta ieskot dovanu,galvot apie jas ka cia padovanojus..Tai pinigu pames ir vsio.
Jums reiktu ziuret i vaikucio gal tevus,kokio jie "sukirpimo" Kitiems visai neidomu tie jusu cukraus maiseliai ir pan..Kad nenuviltu paskui jusu..tiek sirdies ideta,dar pinigus kainuoja tie maiseliai kai kurie..Kiti nori kazka praktisko gaut,va dviratuka pvz Man asmeniskai uztektu krikstateviu sirdies ideta,kazkokiu simboliniu dovaneliu,pasiruosimo sventei.. Bet visokiu yra zmoniu..
Jums reiktu ziuret i vaikucio gal tevus,kokio jie "sukirpimo" Kitiems visai neidomu tie jusu cukraus maiseliai ir pan..Kad nenuviltu paskui jusu..tiek sirdies ideta,dar pinigus kainuoja tie maiseliai kai kurie..Kiti nori kazka praktisko gaut,va dviratuka pvz Man asmeniskai uztektu krikstateviu sirdies ideta,kazkokiu simboliniu dovaneliu,pasiruosimo sventei.. Bet visokiu yra zmoniu..
QUOTE(*Gina @ 2012 05 10, 13:15)
Cia nuo zmoniu priklauso..vieni nori ir tik simboliskai kazka dovanoja..Kiti pvz nori dovana pinigais gaut Musu busima kuma nemegsta ieskot dovanu,galvot apie jas ka cia padovanojus..Tai pinigu pames ir vsio.
Tai va, to labiausiai ir bijau, kad netektų nusivilti ir aplamai, kad tiek prisiruošus nebūčiau visai nesuprasta Galvojau, kaip čia taip padarius per vidurį ir to ir to po truputėlį. Aš, pati asmeniškai, visai nenoriu būti abejinga ir tik pastovėti kol krikštins - juk čia mūsų krikštasūnio šventė, o krikštasūnis visam gyvenimui Galvoju nupirkti tokią gražią dėžutę ir ten viską sudėti ir krikšto drabužėlius ir žvakę ir angeliuką ir tuos visus maišelius ir įteikti, tik nežinau kada, ar prieš bažnyčią ar po jos ir dar ką nors, kad iš karto galėtų džiaugtis
Jei po kriksto bus kazkoks pasisedejimas sventiskas-tai manau tuo laiku lb grazu butu iteikt Pries kriksta-krikstateviai rengia busima krykstuka,ruosiasi i baznycia..bus ka veikt Lb grazu dezute butu,prisiminimui galetu ir kazka joje laikyt pvz nuo krikstynu drabuzelius ir pan Man tie simboliniai maiseliai tai nlb Praktiskesnio gal kazka geriau.. Na nzn,tevai turetu saugot ta cukru,druska,moneta..iki kol vaikas uzaugs,paskui tipo vaikas nesis su savim,pas zmona juos Kuma gali pasirupint rastiskais kazkokiais palinkejimais nuo sveciu(jei jie bus),kad prisiminimui vaikui liktu.. O ne pvz moket pinigus(kumai)uz helio balionus ir paleist juos vejais.. Zodz deciau sirdi,pastangas ir pinigus-i isliekamas dovanas
QUOTE(*Gina @ 2012 05 10, 15:10)
Jei po kriksto bus kazkoks pasisedejimas sventiskas-tai manau tuo laiku lb grazu butu iteikt Pries kriksta-krikstateviai rengia busima krykstuka,ruosiasi i baznycia..bus ka veikt Lb grazu dezute butu,prisiminimui galetu ir kazka joje laikyt pvz nuo krikstynu drabuzelius ir pan Man tie simboliniai maiseliai tai nlb Praktiskesnio gal kazka geriau.. Na nzn,tevai turetu saugot ta cukru,druska,moneta..iki kol vaikas uzaugs,paskui tipo vaikas nesis su savim,pas zmona juos Kuma gali pasirupint rastiskais kazkokiais palinkejimais nuo sveciu(jei jie bus),kad prisiminimui vaikui liktu.. O ne pvz moket pinigus(kumai)uz helio balionus ir paleist juos vejais.. Zodz deciau sirdi,pastangas ir pinigus-i isliekamas dovanas
Ačiū labai už nuoširdžią nuomonę ir patarimą
Sitos darbstuoles man lb patinka darbeliai
http://www.supermama...?...699620&st=0
Dar esu dovanojusi vardinius stalo irankius,vardines knygutes pirmasias
mes tai jau uzsisakem rubelius siuti nes suneliui bus 9 menesiai kai krikstysim, tai jam netiks nei jokie kostiumo tipo rubeliai, nes permazas jis tai susiradau dizainerio kurta modeli kudikeliam, pagal kuri siuveja jau mum pasius.
QUOTE(*Gina @ 2012 05 10, 18:47)
Sitos darbstuoles man lb patinka darbeliai
Tikrai labai gražūs, tiesiog nuostabūs - aš jau užsimaniau tų dėžučių
Labai reiketu patarimo,nusipirkom linini sviesiai ruda kostiumeli berniukui va toki, kokie batukai prie jo tiktu? na balti nelabai tinka,bet sakau gal kokie spalvoti tiktu? arba isvis kokie inkariukai grazus..na noriu,kad butu zaisminga...tos kepures tai nedesiu..
buvau issirinkus is next tokius,bet matyt isvis pabludau
buvau issirinkus is next tokius,bet matyt isvis pabludau