Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

Merginos, patarkit prašau rolleyes.gif Visai netikėtai mus su vyru pakvietė draugai būti krikštatėviais, jie gyvena Londone, todėl teks važiuoti ten - bet ne tame problema. Jie visai ten nieko perdaug nedaro - būsim tik mes krikštavėviai, jie tėveliai ir dar viena moteris - viso 5 žmonės. Bet čia jų pasirinkimas ir apsisprendimas. Mes aplamai pirmą kartą būsime krikštatėviais nieko nežinau, bet aišku visko galima prigalvot, jei tik nori. Bet dabar galvoju, gal aš ten atrodysiu kvailai g.gif Juk jie visai nesureikšmina to dalyko, tipo po bažnyčios nueisim į kavinę, pasifotografuosim ir viskas blink.gif Tai jeigu aš ten pradėsiu reikštis su visokiom tradicijom ir kalbom ir angeliukais, gal jie nepatogiai pasijaus blush2.gif Bet visai abejinga aš nenorėčiau būti, galvoju nors truputėlį - nors pinigėlį į batuką įkišti rolleyes.gif Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 07:47)
Dekui uz patarima 4u.gif Tikrai nenorim vien del pramogos sodint,kad su kastuvu isiamzint ir pan schmoll.gif Dukrom norejom liepaites,bet taip ir nesusiorganizavome,nes neturime savo misko,kaimo kokio.. O db jau tikrai noretus,nors viena medi but pasodinus blush2.gif Senelis prie sodinimo gal daugiau ismano,reiks pasitart kazka,gal jis parinks pirkimui..  g.gif
Savo misko neturim ir is artimuju nezinau kas turetu.. Reiks labai rimtai apgalvot  drinks_cheers.gif 

Kvietimus reik jau daryt ir galvoju atsisakyt kvietimo su vaiko foto,kaip jau zadejau,galvojau..Nes progos 3 ta diena..Nesureiksminsiu butent krikstynu.. Siand paleksiu popieriaus i dailes parduotuve papirkt,paziuret..Ranka parasysiu ir iteiksim smile.gif

mes irgi galvojam apie medelio sodinima.sodyba, kurioje svesime, mums pasiule pas juos pasodint vaismedi, sake ir vieta parinks.o ir poto galesim lankyt medeli, skanaut vaisiu, rudeni aprist, kad zuikiai neapgrauztu:). man sita ideja visai miela pasirode.kaip galvojat?
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 15:19)
mes irgi galvojam apie medelio sodinima.sodyba, kurioje svesime, mums pasiule pas juos pasodint vaismedi, sake ir vieta parinks.o ir poto galesim lankyt medeli, skanaut vaisiu, rudeni aprist, kad zuikiai neapgrauztu:). man sita ideja visai miela pasirode.kaip galvojat?

tikrai super ideja thumbup.gif vaikas tures ne seip sau medeli bet medeli kuris duoda vaisiu ir kuriuos galima valgyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 07, 17:08)
Labai idomi  thumbup.gif

QUOTE(rituker @ 2012 05 07, 18:29)

Ačiū ax.gif Aš visad pagalvoju pirmiausia kas man pačiai patiktų, ko norėčiau ir ko reikėtų. Kažkaip masiniai šablonai arba "kaip visų" asmeniškai man nelabai prie širdies... ax.gif manau jog yra ir daugiau tokių, kurioms norisi kitaip, kitoniškai. Pavyzdžiui dar man atrodo, kad visai tinkama prisiminimo dovana ir skirtukas knygai ax.gif
Žodžiu, aš esu už kitokias idėjas nei įprasta rolleyes.gif

QUOTE(JurGoote @ 2012 05 08, 16:14)
Merginos, patarkit prašau  rolleyes.gif Visai netikėtai mus su vyru pakvietė draugai būti krikštatėviais, jie gyvena Londone, todėl teks važiuoti ten - bet ne tame problema.

na, žaidimų, akcijų atrakcijų gal nereikėtų pravedinėti, bet kokias simbolines dovanėlės su gražiais palinkėjimais, manau visai tiktų ir pritiktų smile.gif Ir čia labai gražiai žiūrėtųs simbolianiai dalykai- galbūt linas, su gintaru kažkas... Aišku, atsižvelgt ir į tėvėlių sknį ir požiūrį reikėtų mirksiukas.gif

QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 16:19)

Gražus pasiūlymas, tik tuomet reikėtų atsakyti į tą klausimą- kiek artimi Jums yra sodybos šeimininkai, ar kaip esate su jais susiję, ar paskui patiems malonu bus ten važinėti ir buoliukus rinkti mirksiukas.gif

O šiaip tai, jei yra galimybė ir viskas ok, tai visai graži idėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 08, 13:14)
Merginos, patarkit prašau  rolleyes.gif

Patarciau pasikalbeti su vaiko teveliais ko jie tikisi mirksiukas.gif Nes per daug kazka ten galvoti nemanau jog reikia, ypac kai tik 5 zmones tebus. Tiesiog bus visai neidomu.
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 05 08, 15:31)
Ačiū  ax.gif  Aš visad pagalvoju pirmiausia kas man pačiai patiktų, ko norėčiau ir ko reikėtų. Kažkaip masiniai šablonai arba "kaip visų" asmeniškai man nelabai prie širdies...  ax.gif manau jog yra ir daugiau tokių, kurioms norisi kitaip, kitoniškai. Pavyzdžiui dar man atrodo, kad visai tinkama prisiminimo dovana ir skirtukas knygai  ax.gif
Žodžiu, aš esu už kitokias idėjas nei įprasta  rolleyes.gif
na, žaidimų, akcijų atrakcijų gal nereikėtų pravedinėti, bet kokias simbolines dovanėlės su gražiais palinkėjimais, manau visai tiktų ir pritiktų  smile.gif Ir čia labai gražiai žiūrėtųs simbolianiai dalykai- galbūt linas, su gintaru kažkas... Aišku, atsižvelgt ir į tėvėlių sknį ir požiūrį reikėtų  mirksiukas.gif
Gražus pasiūlymas, tik tuomet reikėtų atsakyti į tą klausimą- kiek artimi Jums yra sodybos šeimininkai, ar kaip esate su jais susiję, ar paskui patiems malonu bus ten važinėti ir buoliukus rinkti  mirksiukas.gif

O šiaip tai, jei yra galimybė ir viskas ok, tai visai graži idėja  4u.gif

tai vat kad, sodybos seimininkai yra nepazistami zmones. nuomojames kaimo turizmo sodyba sventei, dar ten pas juos uzsisakeme krikstynu islydetuviu apeigas ir tiek. na, ir jie vat pametejo mums tokia ideja wub.gif sako skirsia tam tikra vieta ir gales visi norintys krikstukai pasisodint pas juos po medeli atminciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 17:38)
tai vat kad, sodybos seimininkai yra nepazistami zmones. nuomojames kaimo turizmo sodyba sventei, dar ten pas juos uzsisakeme krikstynu islydetuviu  apeigas ir tiek. na, ir jie vat pametejo mums tokia ideja wub.gif sako skirsia tam tikra vieta ir gales visi norintys krikstukai pasisodint pas juos po medeli atminciai 4u.gif

Aaaa... na čia įdomus variantas, savininkai šaudo kelis zuikius iškart hihihi.gif Nusimato didelis sodas thumbup.gif Aišku, jei Jums tinka, kodėl ne? mirksiukas.gif Ir patys kada kokį obuoliuką suvalgysit ir kiti paskanaus, įdomi idėja, tikrai, šaunuoliai savininkai, kad sumąstė tokį sodą užveist thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolančikė* @ 2012 05 08, 11:43)

Jau nebereikia smile.gif 4u.gif aciu rituker uz nuoruoda 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolančikė* @ 2012 05 08, 20:38)
Jau nebereikia smile.gif  4u.gif  aciu rituker uz nuoruoda 4u.gif  thumbup.gif

Lauksim anoj temoj rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes, gal kas turite kokiu graziu kvietimu tekstu? g.gif

as visur ziurejau, bet nekazka teradau doh.gif is dalelyciu susirankiojau, bet man nelabai patinka unsure.gif
Atsakyti
As jau kaip matau teks mums atsisakyti savo minties apie krikstynas siemet doh.gif pradejo lysti visokie kvietimai i vestuves sia vasara, net 2 vestuves jau nusimato doh.gif tai niekaip nepavyks tiek pritaupyti verysad.gif Na gal ir gerai, kad atidesim kitiems metams. Mergyte bus didesne, o ir baznycioj noretume susituokti, nes dabar tik cmb esam susirase.
Atsakyti
QUOTE(verdi @ 2012 05 08, 12:15)
Liuks idėja. Bet kaip tą datą parašyt? Flomasteriu kokiu? g.gif

man grazu kai taip padaro su medzio deginimo tuo aparatuku (
Atsakyti