Merginos, patarkit prašau Visai netikėtai mus su vyru pakvietė draugai būti krikštatėviais, jie gyvena Londone, todėl teks važiuoti ten - bet ne tame problema. Jie visai ten nieko perdaug nedaro - būsim tik mes krikštavėviai, jie tėveliai ir dar viena moteris - viso 5 žmonės. Bet čia jų pasirinkimas ir apsisprendimas. Mes aplamai pirmą kartą būsime krikštatėviais nieko nežinau, bet aišku visko galima prigalvot, jei tik nori. Bet dabar galvoju, gal aš ten atrodysiu kvailai Juk jie visai nesureikšmina to dalyko, tipo po bažnyčios nueisim į kavinę, pasifotografuosim ir viskas Tai jeigu aš ten pradėsiu reikštis su visokiom tradicijom ir kalbom ir angeliukais, gal jie nepatogiai pasijaus Bet visai abejinga aš nenorėčiau būti, galvoju nors truputėlį - nors pinigėlį į batuką įkišti Kaip manote?
QUOTE(*Gina @ 2012 05 07, 07:47)
Dekui uz patarima Tikrai nenorim vien del pramogos sodint,kad su kastuvu isiamzint ir pan Dukrom norejom liepaites,bet taip ir nesusiorganizavome,nes neturime savo misko,kaimo kokio.. O db jau tikrai noretus,nors viena medi but pasodinus Senelis prie sodinimo gal daugiau ismano,reiks pasitart kazka,gal jis parinks pirkimui..
Savo misko neturim ir is artimuju nezinau kas turetu.. Reiks labai rimtai apgalvot
Kvietimus reik jau daryt ir galvoju atsisakyt kvietimo su vaiko foto,kaip jau zadejau,galvojau..Nes progos 3 ta diena..Nesureiksminsiu butent krikstynu.. Siand paleksiu popieriaus i dailes parduotuve papirkt,paziuret..Ranka parasysiu ir iteiksim
Savo misko neturim ir is artimuju nezinau kas turetu.. Reiks labai rimtai apgalvot
Kvietimus reik jau daryt ir galvoju atsisakyt kvietimo su vaiko foto,kaip jau zadejau,galvojau..Nes progos 3 ta diena..Nesureiksminsiu butent krikstynu.. Siand paleksiu popieriaus i dailes parduotuve papirkt,paziuret..Ranka parasysiu ir iteiksim
mes irgi galvojam apie medelio sodinima.sodyba, kurioje svesime, mums pasiule pas juos pasodint vaismedi, sake ir vieta parinks.o ir poto galesim lankyt medeli, skanaut vaisiu, rudeni aprist, kad zuikiai neapgrauztu:). man sita ideja visai miela pasirode.kaip galvojat?
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 15:19)
mes irgi galvojam apie medelio sodinima.sodyba, kurioje svesime, mums pasiule pas juos pasodint vaismedi, sake ir vieta parinks.o ir poto galesim lankyt medeli, skanaut vaisiu, rudeni aprist, kad zuikiai neapgrauztu:). man sita ideja visai miela pasirode.kaip galvojat?
tikrai super ideja vaikas tures ne seip sau medeli bet medeli kuris duoda vaisiu ir kuriuos galima valgyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 07, 17:08)
Labai idomi
QUOTE(rituker @ 2012 05 07, 18:29)
Super
Ačiū Aš visad pagalvoju pirmiausia kas man pačiai patiktų, ko norėčiau ir ko reikėtų. Kažkaip masiniai šablonai arba "kaip visų" asmeniškai man nelabai prie širdies... manau jog yra ir daugiau tokių, kurioms norisi kitaip, kitoniškai. Pavyzdžiui dar man atrodo, kad visai tinkama prisiminimo dovana ir skirtukas knygai
Žodžiu, aš esu už kitokias idėjas nei įprasta
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 08, 16:14)
Merginos, patarkit prašau Visai netikėtai mus su vyru pakvietė draugai būti krikštatėviais, jie gyvena Londone, todėl teks važiuoti ten - bet ne tame problema.
na, žaidimų, akcijų atrakcijų gal nereikėtų pravedinėti, bet kokias simbolines dovanėlės su gražiais palinkėjimais, manau visai tiktų ir pritiktų Ir čia labai gražiai žiūrėtųs simbolianiai dalykai- galbūt linas, su gintaru kažkas... Aišku, atsižvelgt ir į tėvėlių sknį ir požiūrį reikėtų
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 16:19)
Gražus pasiūlymas, tik tuomet reikėtų atsakyti į tą klausimą- kiek artimi Jums yra sodybos šeimininkai, ar kaip esate su jais susiję, ar paskui patiems malonu bus ten važinėti ir buoliukus rinkti
O šiaip tai, jei yra galimybė ir viskas ok, tai visai graži idėja
QUOTE(JurGoote @ 2012 05 08, 13:14)
Merginos, patarkit prašau
Patarciau pasikalbeti su vaiko teveliais ko jie tikisi Nes per daug kazka ten galvoti nemanau jog reikia, ypac kai tik 5 zmones tebus. Tiesiog bus visai neidomu.
QUOTE(*Star* @ 2012 05 08, 15:31)
Ačiū Aš visad pagalvoju pirmiausia kas man pačiai patiktų, ko norėčiau ir ko reikėtų. Kažkaip masiniai šablonai arba "kaip visų" asmeniškai man nelabai prie širdies... manau jog yra ir daugiau tokių, kurioms norisi kitaip, kitoniškai. Pavyzdžiui dar man atrodo, kad visai tinkama prisiminimo dovana ir skirtukas knygai
na, žaidimų, akcijų atrakcijų gal nereikėtų pravedinėti, bet kokias simbolines dovanėlės su gražiais palinkėjimais, manau visai tiktų ir pritiktų Ir čia labai gražiai žiūrėtųs simbolianiai dalykai- galbūt linas, su gintaru kažkas... Aišku, atsižvelgt ir į tėvėlių sknį ir požiūrį reikėtų
Gražus pasiūlymas, tik tuomet reikėtų atsakyti į tą klausimą- kiek artimi Jums yra sodybos šeimininkai, ar kaip esate su jais susiję, ar paskui patiems malonu bus ten važinėti ir buoliukus rinkti
tai vat kad, sodybos seimininkai yra nepazistami zmones. nuomojames kaimo turizmo sodyba sventei, dar ten pas juos uzsisakeme krikstynu islydetuviu apeigas ir tiek. na, ir jie vat pametejo mums tokia ideja sako skirsia tam tikra vieta ir gales visi norintys krikstukai pasisodint pas juos po medeli atminciai
QUOTE(ibis @ 2012 05 08, 17:38)
tai vat kad, sodybos seimininkai yra nepazistami zmones. nuomojames kaimo turizmo sodyba sventei, dar ten pas juos uzsisakeme krikstynu islydetuviu apeigas ir tiek. na, ir jie vat pametejo mums tokia ideja sako skirsia tam tikra vieta ir gales visi norintys krikstukai pasisodint pas juos po medeli atminciai
Aaaa... na čia įdomus variantas, savininkai šaudo kelis zuikius iškart Nusimato didelis sodas Aišku, jei Jums tinka, kodėl ne? Ir patys kada kokį obuoliuką suvalgysit ir kiti paskanaus, įdomi idėja, tikrai, šaunuoliai savininkai, kad sumąstė tokį sodą užveist
QUOTE(*Jolančikė* @ 2012 05 08, 11:43)
sveikos
Jau nebereikia aciu rituker uz nuoruoda
QUOTE(*Jolančikė* @ 2012 05 08, 20:38)
Lauksim anoj temoj rezultatu
mamytes, gal kas turite kokiu graziu kvietimu tekstu?
as visur ziurejau, bet nekazka teradau is dalelyciu susirankiojau, bet man nelabai patinka
as visur ziurejau, bet nekazka teradau is dalelyciu susirankiojau, bet man nelabai patinka
As jau kaip matau teks mums atsisakyti savo minties apie krikstynas siemet pradejo lysti visokie kvietimai i vestuves sia vasara, net 2 vestuves jau nusimato tai niekaip nepavyks tiek pritaupyti Na gal ir gerai, kad atidesim kitiems metams. Mergyte bus didesne, o ir baznycioj noretume susituokti, nes dabar tik cmb esam susirase.
QUOTE(verdi @ 2012 05 08, 12:15)
Liuks idėja. Bet kaip tą datą parašyt? Flomasteriu kokiu?
man grazu kai taip padaro su medzio deginimo tuo aparatuku (