Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(bemsiuke @ 2012 05 03, 18:15)
ar teko susidurti su tokia situacija: ar leidziama krikstyti kai vienas is krikstateviu yra nekatalikas?

kunigas kriksto dokumento ar kitu sakramentu patvirtinimo nepraso, cia lieka jusu sazinei, bet koks tikslas tada imiti Kriksto Teva, jei jis nekatalikas? visai kitokios ir filosofijos gali but
Atsakyti
kiek teko skaitineti baznytiniu puslapiu,tai vis raso kad turi buti abu buti katalikai. bet reikia eiti pas kuniga ir kalbetis apie tai,juk aiskiau bus ir jums patiems tada,o juk kiekvienam mieste vis kas skirtingai,tad kol nepasikalbesite tiesiai sviesiai tol ir nebus aisku
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 05 02, 21:33)
Taip turėtų būti, iš tikro mano berniuko skraistė buv su rausvais papuošimais  smile.gif

Bet gavos taip, kad ir močiutė kepuriuką tokį labai gražų nupirko... ax.gif 

O jei jau taip pagal spalvas, tai turėtų ne melsva, o mėlyna būt ir ne  rožinė, o purpurinė. Tik su šia spalva sudėtingiau kaip kas tą purpurą dabar įsivaizduoja. tad papuošimas ir sodžiai raudonas turbūt galėtų būti.
Šiaip pamąstymai  smile.gif

na as savo maziukui labai norejau zydro kostiumelio, tai gal nelabai blogai jei ji ir desiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(KasYra @ 2012 05 03, 07:51)
Apie rubeliu spalvas kalbat matau, kad mergaitei turetu buti zydri akcentai, tai ta esu girdejusi, o gali buti visiskai balta suknele ir kita atributika tiesiog balta?  g.gif  As manau jog gali  smile.gif  O butina tada tokiu atveju dar skraiste ar ne?  g.gif 

Beja, pries kiek laiko kvietet svecius?

svecius kvietem pries 3 menesius o krikstatevius pries 4.5 menesio, nors jie ir taip zinojo kad bus smile.gif krikstysim birzelio 3 diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dapkunaite @ 2012 05 04, 09:47)

svecius kvietem pries 3 menesius o krikstatevius pries 4.5 menesio, nors jie ir taip zinojo kad bus smile.gif krikstysim birzelio 3 diena 4u.gif

man tai kazkaip normalu atrodo kviesti pries menesi smile.gif
Atsakyti
ir aš manau, kad mėnesis svečiams- užtenkamas laikas pasiruošti, o krikšto tėveliams geriau palikti daugiau laiko biggrin.gif , nors, dažniausiai, viskas vyksta paskutinę savaitę 4u.gif ,žinau iš savo bjaurios patirties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 05, 07:50)
ir aš manau, kad mėnesis svečiams- užtenkamas laikas pasiruošti, o krikšto tėveliams geriau palikti daugiau laiko  biggrin.gif , nors, dažniausiai, viskas vyksta paskutinę savaitę 4u.gif ,žinau iš savo bjaurios patirties blush2.gif

drinks_cheers.gif taip, jei kriksto tevai aktyvus organizuojant svente, tai su jais jau reikia is anksciau aptarti reikalus, o svecius pakviesti, tai menesis laiko man atrodo yra kaip tik smile.gif kitur uztenka ir 2 savaiciu...

reikia pasiskaityti kvietimu etiketa, idomu ka ten raso del laiko ax.gif

"Kvietimus įteikite iki šventės likus 1-2 mėnesiams. Kuo anksčiau juos įteiksite, tuo daugiau kviečiamų svečių šventėje dalyvaus, tačiau nederėtų persistengti ir kvietimus išsiųsti labai anksti. "

g.gif va ka raso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 05 gegužės 2012 - 11:42
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 05, 09:50)
ir aš manau, kad mėnesis svečiams- užtenkamas laikas pasiruošti, o krikšto tėveliams geriau palikti daugiau laiko  biggrin.gif , nors, dažniausiai, viskas vyksta paskutinę savaitę 4u.gif ,žinau iš savo bjaurios patirties blush2.gif

Va va. Mano patirtis byloja, kad patiems reikia planavima pradeti kuo anksciau. O svecius as pries menesi kviesiu. Nors, kadangi tai bus artimi zmones, kurios bent karta i menesi pamatau, tai jie ir taip jau zino, kad iskilmems ruosiuosi 4u.gif
O mano vyras tai del to mano isankstinio ruosimosi vis mane kritikuodavo iki tol kol apsilanke pas mus kaimyne, kuri taip pat ruosiasi krikstynoms vasaros pradzioje ir pradejo guostis, jog nei fotografu, nei sventes vietos jau neberanda. Tad uzsako ne tai, kas patinka, o tai, kas dar laisva. Tad sis pavyzdzdis byloja, jog viskam reikia laiko.
Nors as pradejau sventei ruostis gana anksti, taciau visko suplanuoti taip kaip norejome nevisiskai pasisake. Pacia svente norejau pradeti zymiai anksciau, bet isejo taip, kad laikas edukacinei programai, buvo likes tik velesnis, tad teko rinktis is to, kas liko, o ne taip kaip norejau. Tad ir visa sventima reiks pradeti veliau. Kadangi mano mazylis yra tikras vyturiukas ir tuo laiku, kada uzsisakem programa dazniausiai miega, tai nelabai gerai iseina, nes nenoriu, kad per visas apeigeles miegotu, bet ka jau cia padarysi bus taip, kaip isejo. O gal dar ir yprociai iki to laiko pasikeis. Juk augam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 05 05, 11:40)
Va va. Mano patirtis byloja, kad patiems reikia planavima pradeti kuo anksciau.

drinks_cheers.gif na mes ir pradejom ruostis jau nuo gruodzio menesio smile.gif tai tikrai esam patenkinti, nes fotografa turim, sale turim, viska esam susipirke.. o dabar jau viskas daugumoje yra uzsakyta.... doh.gif kazka geresnio sunku ir gauti..
tik kalbant apie sveciu kvietima, tai tikrai manau, kad uztenka ir pries menesi pakviesti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Perskaiciau visa tema,padejo susivokt ko tikrai noresim ax.gif
Rugpjucio 17d krikstysim suneli savo,bus penktadienis,del savo mylimos fotografes atsisakem sestadieni biggrin.gif Pries kriksta,sutvirtinsim santuokos 15 metus :ax Po jo,iskart kriksto ceremonija..
Dominuos balta/melyna spalvos..Jurine tematika.. ax.gif
Pries pora metu krikstyjom dukra,tai gaminau korteliu N,zaidimu,dovanu,diplomu,pasizadejimus,isak ir tt,per kelis menesius besiruosiant jau negera buvo pasidare doh.gif Nuvargau,atrodo issisemiau belenkaip..galvojau bereikalo,sveciams gal net nepatiks,o tiek vargstu doh.gif Bet ta rezisura visai visiems patiko thumbup.gif
Si kart kriksto tevai jau kitokie,nemegsta jokiu popiergaliuku,ju pildymu ir pan..O ir paciai nebesinoretu viso to organizuot.. Paleisim balionus i dangu(del foto graziu to noriu tongue.gif ),uzsakysim kavinuke kokiems maziausiai 20 zmoniu..Dar ta pacia diena trimetes gimimo diena,tai gal kazka pasamdysim,kad valandele palinksmintu vaikus g.gif
Sveciams linkejimus parasyt krikstukui-duosiu knyga,kuria pirkau nuo gimimo vaikiuko duomenis,pasiekimus rasyt..Ji stora,kelis lapus gales rasyt biggrin.gif
Dar labai noriu azuoliuka pasodint..O kur ji butu galima sodint,gal leidimas butinas?
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 06, 21:38)
Laba smile.gif

Dar labai noriu azuoliuka pasodint..O kur ji butu galima sodint,gal leidimas butinas?

Mintis graži, bet vyras miškininkas sako, kad žmonėms dėl medelių sodinimo tkiomis progomis reikėtų gerai pagalvoti- koks medis toje dirvoje, kurioje ketinate sodinti tikrai augs. Ąžuolai ne visur auga mirksiukas.gif
Jei turit savo mišką- tai puiku, o gal kas iš artimų turi, tada susitartumėt kur savo medelį pasodint. Bet šiaip sakau, kad paskui netektų neprigyjusiu medeliu nusivilti (čia ne jums konkrečiai, apskritai visiems, kam įdomu) pirmiausia pasidomėkite ką geriau ir kur sodnti, o gal geriau tos minties atsisakyt ir vietoje to kažką kitą susirganizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 06 gegužės 2012 - 20:48
Dekui uz patarima 4u.gif Tikrai nenorim vien del pramogos sodint,kad su kastuvu isiamzint ir pan schmoll.gif Dukrom norejom liepaites,bet taip ir nesusiorganizavome,nes neturime savo misko,kaimo kokio.. O db jau tikrai noretus,nors viena medi but pasodinus blush2.gif Senelis prie sodinimo gal daugiau ismano,reiks pasitart kazka,gal jis parinks pirkimui.. g.gif
Savo misko neturim ir is artimuju nezinau kas turetu.. Reiks labai rimtai apgalvot drinks_cheers.gif

Kvietimus reik jau daryt ir galvoju atsisakyt kvietimo su vaiko foto,kaip jau zadejau,galvojau..Nes progos 3 ta diena..Nesureiksminsiu butent krikstynu.. Siand paleksiu popieriaus i dailes parduotuve papirkt,paziuret..Ranka parasysiu ir iteiksim smile.gif
Atsakyti
Kaip kvietime issireikst del aprangos?Norime,kad sveciu spalva kazkiek balta dominuotu ax.gif Seneliai kazi ar supras ta nora musu hihihi.gif
Atsakyti