Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 16:01)
as ir galvojau daryti palapineje bet kai apskambinau kiek jos kainuoja praejo noras. doh.gif tik tiek kad gamtoje smagu.

mes turim tokia palapine nusipirke, pirkom savo vestuvems, bet kiek vargo ja pastatyti-nemanau, kad apsiimsim ir vel ja statyti, be to nusipirkom kazkokia brokuota -is po vieno statymo vienas kampas suplyso plius dar visokiu neatitikimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juljaska @ 2012 04 11, 21:42)
taipogi sudariau krikstadukros kraicio skrynele. Ten idejau sventintos duonos, kad valgyt turetu; moneta, kad pinigu nepritruktu; muilo (pirkau specialiai kudikiams), kad svari butu, zydra juostele, kad berniuku nestigtu...

Nu žinot ką, čia jau virš visko! Per krikščionišką šventę mergytei linkėsit ko daugiau bernų gyvenime kad apturėtų? Man atrodo kartais iš didelio rašto išeinam iš krašto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2012 05 02, 15:03)
Nu žinot ką, čia jau virš visko! Per krikščionišką šventę mergytei linkėsit ko daugiau bernų gyvenime kad apturėtų? Man atrodo kartais iš didelio rašto išeinam iš krašto  schmoll.gif

drinks_cheers.gif taip ir buna su tom visom pompastikom. todel savo sventej as ju tikrai nenoriu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(leone @ 2012 04 30, 13:18)

ai beje, gal zinot kur butu galima nuspirkti kriksto knyg, kur palinkejimus surasyt? internete tik pora vietu maciau, siustis i klp g.gif

as pirkau tokia smile.gif

user posted image

bet joje galima nuotrauka sklijuoti, svente aprasyti, o gale jau rasosi palinkejimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 02, 15:12)
drinks_cheers.gif taip ir buna su tom visom pompastikom. todel savo sventej as ju tikrai nenoriu  schmoll.gif
Papildyta:

as pirkau tokia  smile.gif

user posted image

bet joje galima nuotrauka sklijuoti, svente aprasyti, o gale jau rasosi palinkejimai  smile.gif
4u.gif

o kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 02, 16:12)
drinks_cheers.gif taip ir buna su tom visom pompastikom. todel savo sventej as ju tikrai nenoriu  schmoll.gif
Papildyta:

as pirkau tokia  smile.gif

user posted image

bet joje galima nuotrauka sklijuoti, svente aprasyti, o gale jau rasosi palinkejimai  smile.gif

labai grazi, atrodo paprasta, bet neprasta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evesunny @ 2012 05 02, 16:03)
Nu žinot ką, čia jau virš visko! Per krikščionišką šventę mergytei linkėsit ko daugiau bernų gyvenime kad apturėtų? Man atrodo kartais iš didelio rašto išeinam iš krašto  schmoll.gif

keistai atrodo ta melyna juostele, kiek teko skaityti apie krikstynas, dar niekur neradau parasyta, kad reikia ar kur dedavo melyna juostele blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 05 02, 15:48)
o kur pirkot?

is cia http://www.viskaskri...krikstynos.html 4u.gif
cia yra tokia knyga - albumas - klijuojamos nuotraukytes krikto mamos, tecio, teveliu seneliu.. jie aprasymus kazkokius gali padaryti, tos dienos laikrascio iskarpas galiam klijuoti, medelio nuotrauka, torto aisku, po visko seka aprasymai, o gale jau sveciai gali rasyti palinkejimus... daug dar ten visko bigsmile.gif man su siuntimu atsiejo 40 lt smile.gif tai manau, nera daug.. schmoll.gif nes kur maketuoja ta spalinkejimu knygas, tai apie 80 lt nori g.gif
Papildyta:
QUOTE(egliukas28 @ 2012 05 02, 19:48)
keistai atrodo ta melyna juostele, kiek teko skaityti apie krikstynas, dar niekur neradau parasyta, kad reikia ar kur dedavo melyna juostele  blink.gif

seip pagal baznycia, tai mergaitei yra melyna spalva, o berniukui - raudona ax.gif nes maryja juk visur vaizduojama melynais rubais...
bet kad melyna juostele, kad bernu turet, tai nezinau schmoll.gif
juolab deti muila, kad svari buti doh.gif nu pompastika visiska... cia su kazkokai logika maisosi, suprantu kai deda pinigeli, kad pinigu nestigtu ar duonos, kad valgio netruktu, kad tiesiu keliu i baznycia vaziuotu, kad gyvenime kelias nebutu vingiuotas, bet kai jau iki tokiu dalyku prieinama, tai man kazkaip nesamone atrodo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 02 gegužės 2012 - 20:30
QUOTE(Carolina123 @ 2012 05 02, 22:29)
seip pagal baznycia, tai mergaitei yra melyna spalva, o berniukui - raudona  ax.gif nes maryja juk visur vaizduojama melynais rubais...

Taip turėtų būti, iš tikro mano berniuko skraistė buv su rausvais papuošimais smile.gif

Bet gavos taip, kad ir močiutė kepuriuką tokį labai gražų nupirko... ax.gif

O jei jau taip pagal spalvas, tai turėtų ne melsva, o mėlyna būt ir ne rožinė, o purpurinė. Tik su šia spalva sudėtingiau kaip kas tą purpurą dabar įsivaizduoja. tad papuošimas ir sodžiai raudonas turbūt galėtų būti.
Šiaip pamąstymai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladinuke @ 2012 05 01, 16:11)
mes turim tokia palapine nusipirke, pirkom savo vestuvems, bet kiek vargo ja pastatyti-nemanau, kad apsiimsim ir vel ja statyti, be to nusipirkom kazkokia brokuota -is po vieno statymo vienas kampas suplyso plius dar visokiu neatitikimu  doh.gif

pagalvojau ir as kad netaijp paprasta bus ja surinkti, kaip gali atrodyti biggrin.gif ,ir tvirtos sake tik nuo 50 kvadratiniu metru. kitos greit luzta.ir seijpkur dar kedes, stalai, indai, doh.gif dziaugiuosi kad neuzsikroviau sitokio vargo..nors viska issinuomoti jau susiradus buvau.
Atsakyti
Apie rubeliu spalvas kalbat matau, kad mergaitei turetu buti zydri akcentai, tai ta esu girdejusi, o gali buti visiskai balta suknele ir kita atributika tiesiog balta? g.gif As manau jog gali smile.gif O butina tada tokiu atveju dar skraiste ar ne? g.gif

Beja, pries kiek laiko kvietet svecius?
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 03, 07:51)
Apie rubeliu spalvas kalbat matau, kad mergaitei turetu buti zydri akcentai, tai ta esu girdejusi, o gali buti visiskai balta suknele ir kita atributika tiesiog balta?  g.gif  As manau jog gali  smile.gif  O butina tada tokiu atveju dar skraiste ar ne?  g.gif 

Beja, pries kiek laiko kvietet svecius?

Nupirkau lininius baltus su gelsvais akcentais drabuzelius. Skraistes nenorejau, taciau kunigas sake, jog ji butina. Del drabuzeliu spalvos nieko nesake.

Krikstateviais pasirupinta pries 3.5 men, o sveciais 2.5-3men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 05 03, 06:25)
Krikstateviais pasirupinta pries 3.5 men, o sveciais 2.5-3men  smile.gif

Mes zadam krikstynas daryti po 1,5men., kazin nebus per velu kviesti krikstatevius? g.gif dabar tik pradejom planuoti.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 03, 08:33)
Mes zadam krikstynas daryti po 1,5men., kazin nebus per velu kviesti krikstatevius?  g.gif  dabar tik pradejom planuoti.

Svarbu, kad sutiktu ir neturetu kitu planu mirksiukas.gif Tokiu kaip atostogos uzsienyje. Arba kaip mano atveju planuoja isvykti i uzsieni dirbti, todel teko anksciau daryti krikstynas ax.gif gerai, kad su kunigu nebuvau sutarus smile.gif

Mes krikstysim birzelio 16d bigsmile.gif gal ir jus ta diena planuojat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 03 gegužės 2012 - 07:39