Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(rririle @ 2012 04 27, 14:40)
Aš įsivaizduoju, kad turėtų būti kažkas panašaus kaip per Jonines.Iš gėlių ir žolynų  pinti vainikėliai, o ant jų pritvirtintos žvakutės mažos. O, kad neskęstų, galima šiek tiek jūros putos prie apačios pritvirtinti.Bent aš taip įsivaizduoju. Teks pamėgint prieš krikštynas, nes pati nesu dar taip dariusi. Čia gal *sausainiukas* galėtų geriau papasakot?

Man tai, nors ir labai grazi mintis atrodo, taciau nepiimtina, nebent kokiam savo kiemo baseine. Nes tai aplinka tersianti ideja. Kas po to tuos Jusu putpliascius ir zvakeles po upes, ezerus, tvenkinius ar juras rankios. Ar pacios? Bukime samoningos mamos! Elkimes atsakingai. Neterskime savo paciu laikinuju namu.
Jei be putpliascio ir zvakiu tai thumbup.gif Bet aisku ispudis jau nebe toks.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 04 30, 00:07)
Man tai, nors ir labai grazi mintis atrodo, taciau nepiimtina, nebent kokiam savo kiemo baseine. Nes tai aplinka tersianti ideja. Kas po to tuos Jusu putpliascius ir  zvakeles po upes, ezerus, tvenkinius ar juras rankios. Ar pacios? Bukime samoningos mamos! Elkimes atsakingai. Neterskime savo paciu laikinuju namu.
Jei be putpliascio ir zvakiu tai  thumbup.gif Bet aisku ispudis jau nebe toks.

Pas mus bus užtvanka, tai dižiausia tikimybė, kad viską prie kranto suneš, ir atrodys įspūdingai, ir ryte susirinkt nebus problemos. smile.gif .O jei taip plauks (be putpasčio)žvakutes galima dėti paukiančias vaškines.
Atsakyti
http://www.part.lt/i...f802ab81918.JPG

Padariau vienai mergaitei , gal patiks nežinau blush-anim-cl.gif
Gaila, kad mano du berniukai, tad Krikštynoms tenka apseit be grožių galvytei papuošti smile.gif

Užtat jau žinau, kad šįkart va tokį žvakės papuošimą pati pasidarysiu, tik su žydru kaspinėliu rolleyes.gif

Kostiumėlį vyresniukui buvau susikomplektavusi iš Lindex- liemenyė ir kelnytės, balti marškinukai iš kažkur gauti buvo, varliukas parištas. O jaunėliui dar nežinau ko norėčiau- gal lininio kostiumėlio... Žinau vieną puikią supermamytę, kuri užsiima siuvimu- mergaitėms, bet jau imasi ir berniukams.

Dėl maisto- mes dažniausiai maistą užsisakinėjame, nes švenčiame arba namuose, arba kokioje pirtelėje (turim galimybe dykai pasinaudoti plotu smile.gif ), tad sutaupome nuomai. Maisto pati baliukams niekad negaminu.

Beje, prieš porą metų aš turėjau prisijungimą prie fotki krikštynų, ar jis tebėra tas albumiukas? Nes ten mano zuikos nuotraukos, tad manau reikėtų kai ką pravalyt, o paskui gal kokiais kitais grožiais pasidalint. mano nikas buvo ingridastar
Papildyta:
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 27, 14:56)
Oi merginos, aš jau jums pavydžiu  4u.gif , mes švęsim savo kieme, aplink tvenkinių nėra, o vakare jau nebesinorės kur nors toliau važiuoti, leisti tokius vainikėlius arba vandens žibintus, echhhhhh kaip gaila  verysad.gif

Taigi yra dangaus žibintai mirksiukas.gif Asmeniškai man jie tikrai gražu. Be to, dar galima panaudot pragręžiotus kelmus aplinkos apšvietimui, atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 30 balandžio 2012 - 12:12
mes planuojam svesti kaime, pas uosviene, kieme, planuojam pasiskolinti ar isinuomoti palapine, kur buna baltos, tokios tvirtos su uzdengiamais sonais, jei kartais lietus smile.gif temos ir spalvu dar neapgalvojau, gal drugeliai butu grazu smile.gif vyras nori fejerverku vakre, bet manau apsistosim ties dangaus zibintais, kieme medzius dar apjuosim girlendomis, turetu buti labai grazu wub.gif zmoniu busim apie 15, tai maista gaminsim namie, pasisamdysiu kokia moteriske, kad apsiimtu, nes ne tas galvoj man bus smile.gif suknute princese tikriausiai bus linine, ant galvos noreciau geliu vainikelio wub.gif

ai beje, gal zinot kur butu galima nuspirkti kriksto knyg, kur palinkejimus surasyt? internete tik pora vietu maciau, siustis i klp g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 30 balandžio 2012 - 13:19
QUOTE(leone @ 2012 04 30, 13:18)
mes planuojam svesti kaime, pas uosviene, kieme, planuojam pasiskolinti ar isinuomoti palapine, kur buna baltos, tokios tvirtos su uzdengiamais sonais, jei kartais lietus smile.gif temos ir spalvu dar neapgalvojau, gal drugeliai butu grazu smile.gif vyras nori fejerverku vakre, bet manau apsistosim ties dangaus zibintais, kieme medzius dar apjuosim girlendomis, turetu buti labai grazu  wub.gif  zmoniu busim apie 15, tai maista gaminsim namie, pasisamdysiu kokia moteriske, kad apsiimtu, nes ne tas galvoj man bus smile.gif suknute princese tikriausiai bus linine, ant galvos noreciau geliu vainikelio  wub.gif

ai beje, gal zinot kur butu galima nuspirkti kriksto knyg, kur palinkejimus surasyt? internete tik pora vietu maciau, siustis i klp g.gif

as ir galvojau daryti palapineje bet kai apskambinau kiek jos kainuoja praejo noras. doh.gif tik tiek kad gamtoje smagu.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2012 04 30, 15:01)
as ir galvojau daryti palapineje bet kai apskambinau kiek jos kainuoja praejo noras. doh.gif tik tiek kad gamtoje smagu.

o idomumo delei kiek jos kainuoja? g.gif
Atsakyti
Kazin ar dabar bereikia kriksto tevams lankyti kokius kursus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 01, 10:52)
Kazin ar dabar bereikia kriksto tevams lankyti kokius kursus?  g.gif

Mums dabar sake, kad nereikia. Pries 3 metus kai sunu krikstijom, tai tevam su krikstateviais buvo viena paskaitele apie kriksta toj pacioj baznycioj. Tai matyt tvarka pasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 01, 11:52)
Kazin ar dabar bereikia kriksto tevams lankyti kokius kursus?  g.gif

Priklauso nuo bažnyčios.Pas mus nereikia, o Šiluvoj girdėjau kursai net labai rimti
Atsakyti
QUOTE(mijune @ 2012 05 01, 11:14)
Mums dabar sake, kad nereikia. Pries 3 metus kai sunu krikstijom, tai tevam su krikstateviais buvo viena paskaitele apie kriksta toj pacioj baznycioj. Tai matyt tvarka pasikeite  smile.gif

Mums liepe likus menesiui ateiti su krikstateviais i paskaitele, kurioje kalbes apie kriksto prasme, ka reikia tureti ir kalbeti ceremonijos metu 4u.gif Cia Sv.Kryziaus Atradimo baznycioje Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortūnata @ 2012 05 01, 13:58)
Mums liepe likus menesiui ateiti su krikstateviais i paskaitele, kurioje kalbes apie kriksto prasme, ka reikia tureti ir kalbeti ceremonijos metu  4u.gif  Cia Sv.Kryziaus Atradimo baznycioje Vilniuje smile.gif

o kazin kaip tada, jei krikstateviai yra is skirtingu miestu ir gan toli gyvena? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 05 01, 15:09)
o kazin kaip tada, jei krikstateviai yra is skirtingu miestu ir gan toli gyvena?  doh.gif

Musu vieno mazylio krikstamote uzsienyje, uzsiminiau, jog nezinau ar ji gales atvykti paskirta diena i paskaitele... kunigas sake, kad gali buti ir vienas is krikstateviu mirksiukas.gif
Zodziu, tvarka ir islygos priklauso nuo baznycios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūnata: 01 gegužės 2012 - 15:38